Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Bone said: cash para diyeceğinize nakit para demek çok mu zor lan. sanki tekerleği tekrar icat etmenizi istedim gibi laf gelmiş bi de. cash para denilen şey garanti bonus card gibi yeni bişi sandım. bu arada herkes sizin gibi lüküs değil ticket kullanmıyoruz biz, bilmiyok. reyou said: valla bakcaktimda usendim simdi, eger son 20 mesajinin icinde ingilizce kelime iceren bi postun yoksa cidden tebrik edicem seni. maksatın laf etmekse direk "nick"ime laf et reyou, orda hazır seni bekliyor kenk. şu devirde ticket'ı bilmemek? Televizyon teletextli diye seviniyor musun Bone?
senko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 ahufhuafshufsahusahusahuhusahufsahufahuafv
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Master konusunda gittim gittim, gitmedim ilerde bir daha fırsatım olmayacak malesef. Bu arada askerliğimi felan yaptım 25 yaşındayım. Kaçmıyorum yani askerden fdsdfs
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 son iki mesaj ne alaka anlamadım :) ticket ta metroda geçiyordu heralde.git ordan alışveriş yap :D
Bone Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Aket-Atum said: şu devirde ticket'ı bilmemek? Televizyon teletextli diye seviniyor musun Bone? valla lan nasıl bildin? halen tv teletexti kullanıyorum ben.
Bone Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 reyou said: kendi kendini nortluyosun. nord?
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 "o değil de" ticket dediğiniz olay sodexo değil mi? değilse, başka bişeyse ben harbiden bilmiyorum o olayı sdfas
aquila Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 meal ticket, sadece sodexo yok galiba, baska markalar var.
utku08 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 % 20 komisyon ile ticket sodexho multinet setcard nakite çeviren bir yer var. 0534 486 10 10
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 ticket ne la Hayatımda ticket kartım olmadı
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Revenant said: mezarcilikta son nokta hahah
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Xenocide said: "o değil de" ticket dediğiniz olay sodexo değil mi? değilse, başka bişeyse ben harbiden bilmiyorum o olayı sdfasticket restaurant sodexo gibi, multinet gibi
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 ticket 1-3-5-10 TL lik falan (salladım değerleri) kağıt parçaları değil miydi mcdonaldsta görüyordum hatta adam 17,5 tl denklemeye çalışıyordu sfsdsf. sodexo, multinet bildiğin kredi kartı gibi yükleniyor kartına çektiriyorsun ordan. tabi değişmiş olabilir ticket da artık.
quatermain Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 fenn said: ticket ne la Hayatımda ticket kartım olmadı La ne kartı ( gerçi deişmiş olabilir ) Benim bildiğim ticket lar çek gibi olur :D Rengide söyle mavimsi falan euashduads Bilin lan şunu ayıp :D
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Yalan mı söyliyeyim abi bilmiyorum. Bu zamana kadar bunula işim olmadı hiç.
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 quatermain said: fenn said: ticket ne la Hayatımda ticket kartım olmadı La ne kartı ( gerçi deişmiş olabilir ) Benim bildiğim ticket lar çek gibi olur :D Rengide söyle mavimsi falan euashduads Bilin lan şunu ayıp :D ticket restaurant kart var yuh ya
quatermain Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Fistan said: quatermain said: fenn said: ticket ne la Hayatımda ticket kartım olmadı La ne kartı ( gerçi deişmiş olabilir ) Benim bildiğim ticket lar çek gibi olur :D Rengide söyle mavimsi falan euashduads Bilin lan şunu ayıp :D ticket restaurant kart var yuh ya Bak varmış :D Liseden beri işim olmuyor. O zamanlar küçük çek defterleri vardı :d Cüzdanımda dururdu abimben alırdım.Şimdi kartı çıkmış e tabi normal yani ;)
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 http://www.edenred.com.tr/Calisanlar/TicketRestaurant/PublishingImages/yemek_ceki_karti_ticket_restaurant.jpg su karttan var iste yav, nerden nakite ceviricez?
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 %50 sini kesip nakite ceviririm nihahahahah isinize gelirse
Öne çıkan mesajlar