xunn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Bizim gibi internet ucubeleri böyle geçecek bro. http://i.imgur.com/aHHQb.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 sitenin dini olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 yalnız sübhanekenin sonu ğayrük diye bitiyodu sınıfta kahkaha atıp hocam ğayrük diye kelime mi olur allasen demiştim allahtan bizim dinci kafa adamdı da sace ayar vermişti ğayrük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 aserehe. ah. ehe. hebererübe dfkhdfkhdfhkodfhdfh mikayete yete budiyana vudidipi bu en iyi bildiğim ayettir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Şimdi fatiha denedim, başı dogru da, ortasında sübhanekeden kulhü'ye atladım. Beyin gerçekten çok acayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 vudidipi kul hakkı demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 abi bizim cezai ehliyetimiz yok cennet konularinda, muafiz biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 ben zaten cennete gitme bugını buldum size kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 at kesiyosun dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 gereken esyayla belli noktada durunca kapi acilmiyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 söylemem abi fixlenir falan şimdi olmaz allah is watchin us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Vingthor said: aserehe. ah. ehe. hebererübe dfkhdfkhdfhkodfhdfh mikayete yete budiyana vudidipi bu en iyi bildiğim ayettir şu post yüzünden önce bunu sonra da macarena dinledim yıllar sonra. ne salak şarkılarmış lan ahjaksdfja nası bu kadar meşhur olabilmişler çogilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 spice girls wannabe var bi de öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Kişide tanrı kompleksi olmasında neye inanıyorsa ne yapıyorsa yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Ben cennetten cok guzel bi yer markladim isteyene gate acarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 ne skimsonik bi topik lan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Din, inanış.. insanın kendi içerisinde saklaması gereken bir olgudur "Biz müslümanız" kendi inanışlarını getirip gözümüze soktukları, hatta bunun üzerinden ekmek yedikleri için bir çok insandan nefret ediyoruz. Dinci insanlardan değil, dini duyguları sömüren insanlardan. Siz de bunlardan olmayın. İnsanların dini anket yapılacak bir konu değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 dindar insanlardan değil dincilerden nefret ediyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 söylemimde hata olmuş olabilir, ama demek istediğimi anlamışsın tomato,tomahto.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Nivea said: bunu artık bir açıklığa kavuşturalım kamuoyu yoklaması yapıp. aptalca bulup inananlar için üzülürüm gibi bi şık olsaymış iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 paticik ateist sitesi olsa hepimiz ölürdük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Saeros said: sitenin dini olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 ben nedenkoya inanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 valequenta said: bişiler şunu yapanın IQ tek haneli falandır sanırım ya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar