SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Sayın Kılıçdaroğlu, sen bizden, muhafazakar demokrat parti kimliği sahibi AK Parti’den, ateist bir nesil yetiştirmemizi mi bekliyorsun? O belki senin işin olabilir, senin amacın olabilir. Ama bizim böyle bir amacımız yok. Bunu 8 yılda öğrenememiş adam var mı da OO NE DEMİİŞŞŞŞ diye tepki veriyosunuz? Adamlar muhafazakar değiliz demedi ki hiçbir zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 din kitaplarını okuyup anlayana ateist, okuyup anlamayana dindar denir -nikola tesla jr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 en iyisi Tempus bence deity olarak. http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20111009190453/forgottenrealms/images/7/78/Tempus_symbol.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Dindar, iyi ahlaklı, hoş görülü ve saygın Başbakanımızın geçmişte neler yaptığını birlikte inceleyelim mi ? Vazgeçtim kendiniz araştırın inceleyin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 benim çocuğum dindar olmasın arkadaş, ben olmadım dindar, gayet memnunum. din olgusunu hayatımda istemiyorum. çocuğumun beynini yıkamak ebeveyn olarak benim işim. karışmasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 topiki açan adam kadar başarısız bir troll olup bu kalitesizliği ısrarla sürdüren insan tanımadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 yeter müslümanlarla uğraştığınız, rahat bırakın inançlarını yaşasın adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nivea Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 GERGE said: Din beni rahatsız ediyor. Allah pek iyi bir kişilik değil, eğer varlığı gerçekse de umrumda değil. Defolup gitsin yani; nefret ediyorum fikrinden de, varolma ihtimalinden de, eğer varsa varlığından da. İki yüzlü, kadın düşmanı, gözü kan bürümüş, nefret dolu bir varlık Kuran ve İncil'den okuduğum üzere. İnsanlara bu fikri aşılamaya çalışanlara ama daha da fazla antipati duyuyorum. tayyip nası saçmalıyorsa bu kafanın da hiç bi farkı yok. tutcan ikisinin kafasını donk diye tokuşturcan. bide çok kral ateistlerde varda bunun gibi özentilere fena kıl oluyorum yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Ben Allah yerine ilah olarak Thor'a tapıyorum mesela. Ateist değilim yani. ben ne olacağım peki? http://www.garbage-mountain.com/wp-content/uploads/2011/05/thor.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 nerd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 thorist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Saeros daha başarılıydı =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Nivea said: tayyip nası saçmalıyorsa bu kafanın da hiç bi farkı yok. tutcan ikisinin kafasını donk diye tokuşturcan. bide çok kral ateistlerde varda bunun gibi özentilere fena kıl oluyorum yav. forumdaki özentiler kendilerini belli ediyorlar zaten hemen. inanamadığı bir şey hakkında inanandan daha çok konuşuyor, tartışıyor.lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 başbakan ne demiş muhim değil.sonuçta cogumuz ailemizden,büyüklerimizden veya okulumuzdan din konusunda zaman zaman yönlendirme almışızdır bir döneme kadar.nufus kağıdımızda direk dini islam şeklinde yazılı yaşıyoruz.başbakandan öncede vardı sonrada olucaktır. sonuçta müslümanlığı kabul etmiş bir ülkeyiz.cocuklar her zaman muslumanlığa yönlendirilicekler.seven inanan da olucak benim gibi çokta mantıklı bulmayıp inanmayanlar da olucak tabiki. fanatikliğini yapmadıkça.yani çok limitleri zorlayan şekillerde inanmadıkça.içki içenleri dövmek ya da mezarlıkta kedi kesmek gibi.dindarlığında ateistliğinde pek bir önemi yok ya geyik bunlar.başbakan trolluyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 konuyla uzaktan alakalı ve komik crit olan yer Also, while I understand that the play is to be held outside school grounds, due to the fact that it is illegal to present medieval metaphysic propaganda in public schools, it is also my understanding that you are now required by law, as of last year, to go by the title Christian Volunteer rather than School Chaplain. A memo you may have missed or filed in your overflowing 'facts that cease to exist when they are ignored' tray. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 konuyla alakalı aslında... http://www.youtube.com/watch?v=cJ-9WYXy1Dg sözler nedir moruk bu dünyanın hali hava kirli ozon falan yani bu gidişle bir kaç sene sonra gaz maskesiz çıkma abii... biz ne desek anlamıyorlar yani bu iş burda bitti siz dünyanın içine ede durun bizden günah gitti düşene bir tekme de biz vuruyoruz var mı bi diyceniz bilmem bu hormonlu meyveleri nerenize netceniz endişe-i muhabbet (x2) biz bu dünyayı bizim sandık çalıp söylemekten usandık dünya çevre barışçılları anlaşıldı tufalara geldik demekki netice hatice olmuş durumlar yengen I am sorry biraz bozulmuş ekolojik dengen yandı orman çaktı şimşek faili bilinmiyor aslında gayet iyi biliniyor babam öyle diyoo endişe-i muhabbet (x2) şu dünyadaki en mutlu kişi parayı bulup köşe olandır dürüstüm demek büyük yalandır bu sene modadır sen de dolandır atasözlerimiz bir garip nedeni bilinmiyor karpuz kabuğu düşmeden denize girilmiyor herhalde atalarımız da pek çevreci sayılmıyor siz bu dünyayı sevmiyorsunuz o da zaten size bayılmıyor endişe-i muhabbet (x2) babalar kayıt bitti 3 saniye içinde burayı terkediyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 abi bu adamın bu lafını, "siz beceremediniz biz becereceğiz bu işi" olarak anlayabiliriz değil mi? Yani kendisine %50 oy veren halk şu ana kadar dindar adamlar yetiştiremedi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 guzeladamcengiz said: işte sayın karizmatik,halka hitap eden,halkın evladı ve vizyon sahibi başbakanımızın son açıklaması kendisi dindar bir nesil yetiştirmek isterken bu acıklamasından rahatsız olanların sizce asıl niyeti nedir ? soruyorum "dindar bir nesil yetiştirmek istiyoruz" açıklamasından hangi türk evladı rahatsız olur ? bundan rahatsız olan ateist,ahlaksız,vatan ve devlet düşmanı degil midir ? http://siyaset.milliyet.com.tr/erdogan-ateist-bir-nesil-yetistirmemizi-mi-bekliyorsun-/siyaset/siyasetdetay/01.02.2012/1496657/default.htm arkadaşlar güzeladamcengiz'i eleştirmişsiniz sayfalar boyunca ama haklı adam lan. erdoğan da haklı sonuna kadar. http://www.youtube.com/watch?v=BdjxrubnQZ0 Namaz gılmıyoz, oruç tutmuyoz, zekat vermiyoz, hacca gitmiyoz, alkol alıyoz, zina yapıyoz, ot içi.. La bebe biz nasıl adamlarız la! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nivea Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 kimin neye inanıp inanmayacağı başbakanın işi değil. parti olarak muhafazakar olabilirler amma velakin isteyen ateist yetişir isteyen satanist yetişir devlet buna karar veremez. şöyle adam gibi sosyal demokrat bi parti olsaydı da oy verseydim keşke yarın seçim olsa şahsen ben akepeye veririm çünkü alternosu yok tayyibciğimin tek avantajı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Redeagle said: Tarihine sahip çıkandan kastı arap özentisi herhalde eheh. Şimdi chp'ninde kemiğe atlayıp en çok dinci biziz demesi gerekiyor. hiç takip etmedin bu mevzuyu, kim ne zaman ne demiş; ama dün kılıçdaroğlu "imam hatipleri chp açtı" dedi diye haber vardı. haklı olabilirsin yani, yarım sevin şimdilik. detaylara hakim olunca tam sevinirsin hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guzeladamcengiz Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 velhev ki bu durumu begenmeyenler olur, bence onlar da tıpkı cumhuriyetin başında kurulan istiklal mahkemeleri gibi kurulacak islam mahkemelerinde yargılanır,cezaları verilir,şeriatın kestigi parmak da acımaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 "hala müslüman olmamayı kötü bişi olarak görenlere acıyorum yahu" başka bi yerde okusam hak veririm ama burası paticik burda "adam müslüman kafa yapısı belli" diyen alkışlanır bütün müslümanlar tek bir insandan klonlanmış gibi konuşulur.hiç sevmediğim şu adam aslında sizle aynı kafada sadece zıt şeyleri savunuyorsunuz dinsizin hakkından imansız geli... oh wai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 arkadaşlar bu bahsettiğiniz Hangi din? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guzeladamcengiz Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 barış dini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar