Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 http://www.humblebundle.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 tablet için aldım direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 güzel (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 fizban said: tablet için aldım direk. Tableti ne ara aldin Allahsiz ? Gelip gorgusuz gorgusuz anlatir insan. Nasil diye sorardim en azindan. Olay sahane bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 bunlar androidde aynı kalitede mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Evet desire Z gibi bir modelde bile tik demeden calisiyor ve pc surumleri ile neredeyse bire bir ayni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Ne ise yaradigini birisi anlatabilir mi hayrina? Telefondan giriyorum ve sitesi yeterince karmasik. Tesekkur ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 oyunlarin ne olduguna bakmadim bile acikcasi. bu heriflerin yaptigi isi begeniyorum, mail geldigi gibi aldim koydum kenara. HIB4 performansi sanirim bir sure daha gelmeyecek ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 ben olayı tam anlamadım ya. 5 dolara 4 platformda çalışan oyunu mu almış oluyoruz? oyunlar nası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 ne ki bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Kafana göre bir para vererek toptan indie oyun alıyorsun. Verdiğin paranın senin belirlediğin bir kısmı developerlara, bir kısmı hayır kurumlarına gidiyor. Kafana göre orası da. Oyunlar Windows'ta VE Android'de çalışıyor, cross platform yani. Linux ve Mac'te de çalışıyormuş. Diğerlerini bilmiyorum ama World of Goo mükemmeldir mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 miktarı kafana göre mi belirliyosun? 1 dolar dedim altta uyarı çıktı bişelere sahip olamazsın gibi.. anlamadım ama ne demek istediğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 4.xx dolar (hatıralmıyorum) vermezsen world of goo'yu alamıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 o 4.xx dolar şu an 5.95 dolar olmuş. fazla para vermişler sdfg. alabilrim ama bunu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 aldım gitti. world of goo çok sevimli nan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 World of Goo bilgisayarda hep şaçma görünmüştü bana, dokunmatik ekranda süper olmuş ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 kozalak said: o 4.xx dolar şu an 5.95 dolar olmuş. fazla para vermişler sdfg. alabilrim ama bunu :D az para verince öyle oluyor asdf eğer alıcılar ne kadar çok para verip alırsa oyunu genel fiyatı düşüyor. Herkes minimum fiyattan alırsa fiyat sürekli artışa geçiyor. Bonkörlük yapanlar sayesinde fakirler seviniyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar