Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TFF başkanı Mehmet Ali Aydınlar istifa etti!

scorch

Öne çıkan mesajlar

forgiver, foruma uye oldugun gunu, uzerine 2 -3 kez asırı lamerlikten banlanıp forum acıp ozur diledigin gunleri bilirim ben, benım agzımı actırma gece gece.

begenmiyorsan bu durumu, tekrar soyluyorum ozel mesaj at bana orda anlat derdini, burda uzatmaya devam etme amacın varsa bir hafta 10 gun hava al gel.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

ya herseyi anlıyorum da, tff'nin bir seferlik dusurme yerine puan silelim onergesi zaten fb'nin dusmesi icin yeterli delilin oldugunun tff tarafından kabul edilmesi anlamına gelmiyor mu?

feneri dusunerek yaptiklarini nerden biliyoruz ki? belki trabzonu kurtarmaya calistilar, belki besiktas.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

ya herseyi anlıyorum da, tff'nin bir seferlik dusurme yerine puan silelim onergesi zaten fb'nin dusmesi icin yeterli delilin oldugunun tff tarafından kabul edilmesi anlamına gelmiyor mu?

her şeyi anlamamışsın. dosyada sadece fenerin adı yok. 8 klubun de adı var.

ayrıca o anlama gelebilir de gelmeyebilir de. Kendi düşüncem şöyle; adamlar şike var veya yok olaylarını umursamıyor şu aşamadan sonra. ortalığı toparlamak için attılar puan silme olayını. kabul edilmedi. iyi ki kabul edilmemiş o ayrı.
Sosyal ağlarda paylaş

zegna

bence olaya iyimser bakıyorsun.. hani ligin suan da o kadar boku çıktıkı.. ceza versende vermesende izleyen cıkmıcak.. bu sene binlerce kutu iade edilcek digi'ye

cunku insanlardaki futbol sevgisi gitti ya.. fb bjk gs olayni gectim.. ulan sivas-es es macina bile hmm şike var lan baksana böyle kart mi olur TS'yi playofflara 4. sıradan sokmak için sike yapıolar diyorsun

paranoyak olduk cıktık sdfsdf izlemicem stsl fln premier lig var ya
Sosyal ağlarda paylaş

8 kulubun adı olunca ne degisiyor? sikenin ve tesebbusun cezası zaten belli değil mi? ortalıgı toparlamak icin sike yapanın onunu acmak fikri zaten akıllı adamın isi degil. oyle dusunen varsa da akıl fikir. adamın resmen gotu yemedi iste, baska acıklaması yok. onerge de kabul edilmedi madem, geriye yapacagın tek bir sey kaldı. onu da yapamayıp istifa ediyorsun. bu bildigin onun bunun cocuklugudur. baska bisey degil.
Sosyal ağlarda paylaş

miyaw33 said:

Diyelim ki yeni federasyon 8 takımı düşürdü, ikinci ligden bu sene kaç takım çıkacak? Bu sene ayrıca kumedusme olurmu

7si super ligte bu takımların
giresunda düşerse
altayıda bi üst tura çıkarmak zorundalar haa off çok karışıkla durumlar
Sosyal ağlarda paylaş

Takım düşmemesi için yalakalıklar yapmalar, dansözlükler, istifalar; puan silme sonucu etkilemesin diye playoff uydurmak vs. Zaten kirliydi şimdi ne kadar daha iğrenç bir yer haline getirdiler futbolu. Kim bilir nerden ne kadar para alıyorlar bu kadar yüzsüzlük yapabilmek için.
Sosyal ağlarda paylaş

4Ever said:

Gallant said:

TFF seve seve odeyecek o zaman FB nin ŞL kayıplarını, hatta hisse senedi dususleri vs vs o kadar cok zarar varki heh.

Aynı TFF, olurda şikeciler yüzünden galatasaray avrupaya gidemezse galatasarayında kayıplarını öder herhalde.

Benim sahsi fikrimi sorarsan hicbisi odemez, yandi gulum keten helva olur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...