Mithat Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 http://menversus.com/images/content/kpWJcIYyvWimg_0096.jpg Türkiyede böyle bir olay yok mu? Yoksa kimse ekonomik potansiyelini görmüyor mu bu işin? Görüyorsa da neden girmiyor bu işe izin mi yok? Maliyeti mi çok? Daha neler neler. Kısaca varsa nerde var gidip yemek lazım Yoksa neden yok bu işe girmek lazım.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 pmsli kadınlara hizmet mi? allah yazdıysa bozsun
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 benim de aklıma açık hava sinemalarının arttırılması geldi bugün. ankarada hiç yok mesela ya da ben bilmiyorum. tabi ki yaz için konuşuyorum .
Red Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 nutella kafe ne ya adamalr satıyor işte kavanozda.al istediğini yap.nutellalaı makarna yap börek yap sdfs
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Civardaki tüm pms li kadınların orda toplandığını düşünsene...
senko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 jaffa said: benim de aklıma açık hava sinemalarının arttırılması geldi bugün. ankarada hiç yok mesela ya da ben bilmiyorum. tabi ki yaz için konuşuyorum . ahahha son satırı görene kadar sesli güldüm ankaranın yazı da izmirin kışa girişi gibi oluyordur heralde
senko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 SeaGle said: Civardaki tüm pms li kadınların orda toplandığını düşünsene... direk östrojen zehirlenmesi
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 bence çok kötü fikir türkiye'de asla tutmaz, tutsa bile bikaç yıl sonra büyük bir gümbürtüyle patlar ve nutellaya büyük bir darbe iner. bunu gören nutella bari malzemeden kısalım diyerek kakao yerine deniz kumu kullanmaya başlar, yıllarca kum yemek zorunda kalırız ta ki büyük bir başkaldırıyla nutella yönetimini koltuklarından edinceye kadar. halkın yönetiminde nutella rahata ve refaha erecektir, belki
Red Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 jaffa said: benim de aklıma açık hava sinemalarının arttırılması geldi bugün. ankarada hiç yok mesela ya da ben bilmiyorum. tabi ki yaz için konuşuyorum . istanbul hillside dakine gittiydim ben bikaç defa.hala duruomu bilmiorum ama.hiç sinema moduna giremediydim.şezlong var elde biralar falan.millet arada kalkıyor dolanıyor.
Norak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 http://24.media.tumblr.com/tumblr_lgbnzmwMjC1qgur4bo1_500.jpg
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 biz bu kadar tatlı yiyebilen toplum değiliz. daha doğrusu adamlar kruvasandan dolayı alışkınlar kahvaltı kültürü olmadığından dibine vuruyorlar reçelli nutellalı şeylere benim arkadaş kadıköy de büfesinde nutellalı tost yapıyor ama pek gitmiyor. bambi de falan da var zaten sanırım
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Red said: jaffa said: benim de aklıma açık hava sinemalarının arttırılması geldi bugün. ankarada hiç yok mesela ya da ben bilmiyorum. tabi ki yaz için konuşuyorum . istanbul hillside dakine gittiydim ben bikaç defa.hala duruomu bilmiorum ama.hiç sinema moduna giremediydim.şezlong var elde biralar falan.millet arada kalkıyor dolanıyor. ben de akçayda gitmiştim bira çekirdek herşey serbest .ortamı süper açık hava sinemelerının. daha sonra otopark yaptılar orayı beyinsizler. çok üzülmüştüm :(
SNA1L Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 zaman zaman böyle yerler aramıyo degilim
xaty Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 jaffa said: benim de aklıma açık hava sinemalarının arttırılması geldi bugün. ankarada hiç yok mesela ya da ben bilmiyorum. tabi ki yaz için konuşuyorum . armadanın yan tarafındaki otoparkta oluyodu bi aralar.. hangi aralardı diye sorarsan hiç hatırlamıyorum çok olmuştur
senko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 abi ankarada ne var ki diye sormak istiyorum biletixe girdim bugün koca bir hiç var ankarada model geliyormuş bi tek
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Hangi model geliyomuş diye espri yapsam beni küçük görür müsünüz? Abi pmsli hatuna alışveriş arasında şunları kökliceksin beş lira mı on beş lira mı anlamaz asıl öyle ticaret olur. Harbiden bunlardan yoksa bunlardan yapıp satmak lazım çok fena para kırılabilir. Yok mu şimdi hiç bundan emin misiniz?
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 sarelle daha iyi dicektim resimli gelmiş direk
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 ben onu ekmeğe süremiyorum ya ekmek parçalanıyor, kaşık kaşık yemelik tam
Öne çıkan mesajlar