hacinuri Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 27 yaşındayım, iki yıllık birlikteliğim var; Evlenme aşamasındayız, kız arkadaşımla ilk kez ben beraber oldum ( Eğer Diktirmediyse :) Lakin daha önce de 2 tane ciddi ve uzun süreli ilişkisi olduğunu biliyorum, inkar etmiyor, kendi söyledi.. Onlarla öpüşmekten öteye gitmediğini söylüyor fakat bana hiç inandırıcı gelmiyor, bilirsiniz şimdiki kızlar oral konularda gayet cömertler (:( , sizce ne yapmalıyım? olayı büyütmeli miyim ? Yoksa inanmalı mıyım ? off, kafam çok karışık .. ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 hacı naptın sen ya öğle namazını müteakip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 /post coşar burası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 ciddi cevap versem mi bilemedim de,çok trollenicen be bro. nese, önem vereyimmi diye foruma soruosan evlenme abi boşver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 ağzına çamaşır suyu dök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 hacinuri said: olayı büyütmeli miyim ? enlarge your topic up to 50 pages in 2 weeks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Böyle bir şeye takacak biriysen kızın hayatını fazla karartmadan işin başından dönün bence. Troll kokuyo gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 olum bu adam daha önce damadının kıznı aldattığını da yazmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 ilk sayfada postum olsun kilit gelene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 barnacle said: ağzına çamaşır suyu dök hipo en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacinuri Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 tam beklediğim gibi süper herkes taşşak mode on Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 barnacle said: ağzına çamaşır suyu dök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 30 yaşına kadar evlenme zaten bu arada. o zamana kadar da çıkar kokusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 ehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 şu kafada bir insanın yaşadığı 27 yıl oksijen kaybı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 in before kilit iç dış yıkamacıya götür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Once evlenme vaadiyle imam nikahı kıy bence. Ne olur ne olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 imam nikahi iliskiden sonra 3 kere bosol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 sen niye büyütüyosun bırak kız büyütsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 kız zaten büyütmüş mü acaba diye soruyor olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 hacinuri said: 27 yaşındayım Evlenme aşamasındayız hacinuri said: Onlarla öpüşmekten öteye gitmediğini söylüyor fakat bana hiç inandırıcı gelmiyor, hacinuri said: bilirsiniz şimdiki kızlar oral konularda gayet cömertler (:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 madem istemediğin birşey sen neden yapıyorsun. tey allam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacinuri Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 anlaşıldı sizde böyle takıntılar yok benden öncesi önemli değil triplerindesiniz keşke teorideki bu çağdaş düşüncenizi pratikte de uygulayabilseniz ama hiç sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 yok samimi gelmedi ya, gelse uğraşıcaktım da. kekremsi bi tat oluştu şu an bende hadi bay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 ağzını çalkalat hatunun ne bilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar