oldun Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 macları izlemedim de bu ne beaa Kazım Kazım (ilk 11) 17 (gol) 2 (sarı) 5 - Milan Baros (ilk 11) 12 (gol) 7 (sarı) 1 -
benjani Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 "Ertem Şener" said: Sabri'yi eleştirenler !!! Sabri kadar Galatasaray'a ne verdiniz? Ya Fatih hocayı eleştirenler ? Size yazıklar olsun...
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 galatasaray sabriye verdiği kadarın yarısını bana verseydi daha çok katkı sağlardım belki.
El-Barto Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 söylendimi bilmiyorum ama yenilmeZArmada
Red Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 CthuLhu said: galatasaray sabriye verdiği kadarın yarısını bana verseydi daha çok katkı sağlardım belki. bende bunu diyorum ya yemin ediyorum 1 ay antremana cıksam sabriden daha fazla oynarım şu takımda ayda 50 bin dolar bana uyar fazla para istemem
DoubleW Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Saçmalama Red ya ahahahaha okadara ihtiyacın yok 1 haftada fazlasıyla katkı sağlarsın sdf
Red Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 abi biz bu adamı nasıl yıllarca izlemişiz ya eboue gelmeseydi unutucaktık sağ beki tamamen
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Hayor bide işin komik tarafı.. İçinizde yıllarcaa türkiyenin en iyi sağbeki abi bu adam diye savunan sürrealist futbol cahilleri oldu.. yıllarca hemde.
fizban Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Galatasaray'ı eleştirenler !!! Galatasaray kadar Sabri'ye ne verdiniz ? Ya Fatih hocayı eleştirenler ? Size yazıklar olsun...
Agmahan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Tmm kabul ediyorum,sadece şampiyon olduğumuzda ve yendiğimiz maçlardan sonra uğruyorum spor bölümüne :) Ama kimle konuşsam Gs şöyle Gs böyle bize 5 atar falan yorumları,hani bu sene bursaspordan bir beklentimiz yok küme düşmese başarı sayıcaz,ama Gs de de bir olay yok,kaç para harcayıp kurulan takım bu olmamalı diye düşünüyorum. Gerçi şu da var 3 günde bir maç yapmaktan oyuncular da yorulmaya başladılar ama profesyoneller ya oynamaları lazım. Yanlız Emre çolak semih gibi gençleri futbola kazandırdığı için Fatih Terim yine farkını ortaya koyuyor bence,o kadar çok yabancı var ki takımlarda hem adamlara dünya para veriliyor hemde ülke futbolumuz yerlerde geziyor.Kısaca yendiğimiz için mutluyum :)
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 vaperon said: Bu maç her türlü üst. Yani 3-0 ya da 3-1. Galatasaray yargılar, cezasını da keser bırakır. Totem işe yaramış :D sdfsdf
El-Barto Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Red said: abi biz bu adamı nasıl yıllarca izlemişiz ya eboue gelmeseydi unutucaktık sağ beki tamamen Daha 2-3 ay once milli takim maclarinda turkiyenin en iyi sag beki diyodunuz ya:) hatta hakan balta da en iyi sol bekti bakalim o kac aya harcanicak.
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 abi gs'liler yıllardir savunmalarinin milli takım oyuncularndan oluşmasndan övunuyor ya,cok guluyorum onlara :D sabri-zan-servet-balta.. halı sahaya cagirmam lol :D zaten milli takımın hali de ortada
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 bu adamlarla avrupa üçüncüsü olmuştuk ben ona gülüyorum asıl, demek sağlam bir defans hattımız olsaydı o sene şampiyon bizdik sdfdsfds
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 yarı final oynadık o sene ama tipik türk kafasi hep 3. diyoruz kendimze.. o ayri bir komiklik.. işin diger tarafna bakarsak.. son dakikalarda ona buna carpan toplarla salak sacma gollerle tur atladk :D turnuvada en iyi topu oynadgmz almanya macini ise kaybettk böyle bir sacmalık vardi :D hala diyorumki ben o ''yari final'' şansti.. savunma zaten faildi bizi kurtaran arda ve nihat olmustu.. zaten adam gibi takım olsak 10 yılda 1 kere katılmayiz kupalara dimi ;)
oldun Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 gökhan servet balta en uyuz oldugum oyuncu tipleri hepsi mevkisine göre yavas adamlar. Teknik die bir sey yok -teknik derken genelde yanlıs anlasılıyor top durdurma duzgun yerden pas verebilme- mevkilerine göre onlarda ortalamanın altın da bir de ustune ustluk oyun kurmaya faln calısıyor arasıra o zmn felc oluyorum ki ben sadece milli takımlar da destekliyorum bu adamları her hafta maclarını izlesem vayyy
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 El-Barto said: Red said: abi biz bu adamı nasıl yıllarca izlemişiz ya eboue gelmeseydi unutucaktık sağ beki tamamen Daha 2-3 ay once milli takim maclarinda turkiyenin en iyi sag beki diyodunuz ya:) hatta hakan balta da en iyi sol bekti bakalim o kac aya harcanicak.abi bu türkiye nin ayıbı malesef :P
Red Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 abi siz şöyle diyordunuz gibi bişi yok ortada sabriyi futbol anlamında övecek adam çok azdır lakin gokhan gönülden başka sağbek varda biz mi bilmiyoruz. koskoca türkiyede en süratli sağ bek sabri yapacak birşey yok ztn adamı hızlı ve kaç senedir oynuyor tecrübeli diye oynatıyorlar.yoksa bank asyada bile tutunamicak bir ftubolcu
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 burada "gg bugün gg ise kazım" sayesinde, "hea ya ggyide gördük" tarzı mesaj atan gsli arkadaşlar vardı. sabrinanız bir kez daha size acı gerçeği alıp yüzünüze vurduysa ne mutlu.
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Ahahaha adamlar ciddi ciddi sabri kazım falan tartışıyorlar. Ahahahhahahaahahahahah
fizban Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 türkiye'deki en iyi sağ bek mustafa pektemek olur da sabri olmaz ya.
Öne çıkan mesajlar