Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 23. Hafta | Bursaspor - Galatasaray | 28.01.2012 - 19.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
CthuLhu said:

galatasaray sabriye verdiği kadarın yarısını bana verseydi daha çok katkı sağlardım belki.

bende bunu diyorum ya

yemin ediyorum 1 ay antremana cıksam sabriden daha fazla oynarım şu takımda

ayda 50 bin dolar bana uyar fazla para istemem
Mesaj tarihi:
Tmm kabul ediyorum,sadece şampiyon olduğumuzda ve yendiğimiz maçlardan sonra uğruyorum spor bölümüne :)
Ama kimle konuşsam Gs şöyle Gs böyle bize 5 atar falan yorumları,hani bu sene bursaspordan bir beklentimiz yok küme düşmese başarı sayıcaz,ama Gs de de bir olay yok,kaç para harcayıp kurulan takım bu olmamalı diye düşünüyorum. Gerçi şu da var 3 günde bir maç yapmaktan oyuncular da yorulmaya başladılar ama profesyoneller ya oynamaları lazım. Yanlız Emre çolak semih gibi gençleri futbola kazandırdığı için Fatih Terim yine farkını ortaya koyuyor bence,o kadar çok yabancı var ki takımlarda hem adamlara dünya para veriliyor hemde ülke futbolumuz yerlerde geziyor.Kısaca yendiğimiz için mutluyum :)
Mesaj tarihi:
Red said:

abi biz bu adamı nasıl yıllarca izlemişiz ya

eboue gelmeseydi unutucaktık sağ beki tamamen

Daha 2-3 ay once milli takim maclarinda turkiyenin en iyi sag beki diyodunuz ya:) hatta hakan balta da en iyi sol bekti bakalim o kac aya harcanicak.
Mesaj tarihi:
abi gs'liler yıllardir savunmalarinin milli takım oyuncularndan oluşmasndan övunuyor ya,cok guluyorum onlara :D

sabri-zan-servet-balta.. halı sahaya cagirmam lol :D zaten milli takımın hali de ortada
Mesaj tarihi:
yarı final oynadık o sene ama tipik türk kafasi hep 3. diyoruz kendimze.. o ayri bir komiklik..

işin diger tarafna bakarsak.. son dakikalarda ona buna carpan toplarla salak sacma gollerle tur atladk :D turnuvada en iyi topu oynadgmz almanya macini ise kaybettk böyle bir sacmalık vardi :D

hala diyorumki ben o ''yari final'' şansti.. savunma zaten faildi bizi kurtaran arda ve nihat olmustu..

zaten adam gibi takım olsak 10 yılda 1 kere katılmayiz kupalara dimi ;)
Mesaj tarihi:
gökhan servet balta en uyuz oldugum oyuncu tipleri hepsi mevkisine göre yavas adamlar. Teknik die bir sey yok -teknik derken genelde yanlıs anlasılıyor top durdurma duzgun yerden pas verebilme- mevkilerine göre onlarda ortalamanın altın da bir de ustune ustluk oyun kurmaya faln calısıyor arasıra o zmn felc oluyorum ki ben sadece milli takımlar da destekliyorum bu adamları her hafta maclarını izlesem vayyy
Mesaj tarihi:
El-Barto said:

Red said:

abi biz bu adamı nasıl yıllarca izlemişiz ya

eboue gelmeseydi unutucaktık sağ beki tamamen

Daha 2-3 ay once milli takim maclarinda turkiyenin en iyi sag beki diyodunuz ya:) hatta hakan balta da en iyi sol bekti bakalim o kac aya harcanicak.
abi bu türkiye nin ayıbı malesef :P
Mesaj tarihi:
abi siz şöyle diyordunuz gibi bişi yok ortada

sabriyi futbol anlamında övecek adam çok azdır

lakin gokhan gönülden başka sağbek varda biz mi bilmiyoruz.

koskoca türkiyede en süratli sağ bek sabri yapacak birşey yok

ztn adamı hızlı ve kaç senedir oynuyor tecrübeli diye oynatıyorlar.yoksa bank asyada bile tutunamicak bir ftubolcu
  • Yeni Oluştur...