Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tiroidektomi ve askerlik

moonfall

Öne çıkan mesajlar

yaklaşık 1buçuk sene hipertiroid için ilaç kullandım ancak iyileşemeyerek ameliyat oldum en sonunda (total tiroidektomi a.k.a tiroid bezinin tamamen alınması). pataloji raporumda onkositik hücre bulgularına rastlanmış. kansere eğilimliymiş doktorun söylediğine göre. 2 3 yıl daha müdahale edilmese tehlikeli olabilirmiş. ancak şu anda kurtulmuşum sanırım ama bu yaşta (24) kanser tehlikesi biraz erken gibi geldi şaşırdım :/

ikinci bomba doktorun 'askerlikten muafsın ehehe' demesiyle geldi. sağlık yönetmeliğinden inceledim kendimde durumu tespit ettim. şimdi elimde tüm raporlar, bulgular falan var. pazartesi askerlik şubeye gidip merhaba ben geldim mi yapıyoruz? yoksa yoklamanın belli tarihleri ve dönemleri mi oluyor? veya benim durumum özel olduğu için ayrıca bi yere mi başvuruyorum?
şimdiden teşekkürler
Sosyal ağlarda paylaş

Askerlik şubesine gidiyorsun ve seni askeri hastaneye yolluyorlar.

Yaklaşık 1 aylık süre içerisinde elindeki raporu onaylayacak tüm tetkikleri kendileri yapıyorlar.

Sonrasında kurula giriyorsun, muaf belgesini veriyorlar.
En son askerlik şubesine gidip, askerlikle ilişiği yoktur belgesi alıyorsun.

İstanbul'daysan, Kadıköy ve Çamlıca askeri hastaneleri arasında mekik dokuyacaksın :p
Sosyal ağlarda paylaş

peki bir sorum var
bu tip askerlikten kurtaran ancak kişiyi işinden gücünden alı koymayacak derecedeki rahatsızlıklar sonucu alınan muaf raporu kurumsal şirketlere veya herangi bir devlet dairesine yapılan iş başvurusunda olumsuz bir etkiye sebep oluyor mu?
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

peki bir sorum var
bu tip askerlikten kurtaran ancak kişiyi işinden gücünden alı koymayacak derecedeki rahatsızlıklar sonucu alınan muaf raporu kurumsal şirketlere veya herangi bir devlet dairesine yapılan iş başvurusunda olumsuz bir etkiye sebep oluyor mu?

şunu ben de merak ediyorum ya, deneyimli birileri bir şeyler paylaşsa iyi olur ben de muafım çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

7thBreath said:

yav said:

peki bir sorum var

şunu ben de merak ediyorum ya, deneyimli birileri bir şeyler paylaşsa iyi olur ben de muafım çünkü.

olmeyor
kilo ve göz kesinlikle olmeyor
diğerleri için fikrim bilgim zikrim yok
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

peki bir sorum var

hayır
ozurlu kapsamında değilsen normal bi bireysin
zaten sana verilen rapor sakat diye verilmiyor
askerl,ğe müsait deil diye veriliyotr
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
yav said:

peki bir sorum var
memurlar.net'te okumuştum sanırım. sakatlık ve psikolojik sorunlar yüzünden almadıysan devlette bir sıkıntısı yok. özelde de prezentıbıl falan geyiğine almaz belki başvuracağın yer.
Sosyal ağlarda paylaş

forgiver said:

moonfall said:

barışta askerliğe elverişli değilim seferde gorev yapabilirmişim.

eheh
son dakkaya kadar da askere gönderecem tripleri yemişsindir doktorlardan

yok be abi. heyete falan girdiğimde beni sorguya alıcaklar baskı kurmaya calışacaklar gibi düşüncelerim vardı. ama heyetin öyle bişey olmadığını anlamam cok uzun sürmedi.

tek bir soru, baskı, ters bir bakış, ima, kötü davranış görmedim izmir askeri hastanesinde. tabi bunda sevk kağıdında yazan yedek subay aday adayı ve hukuk fakültesi mezunu bölümleri de etkili olmuş olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...