moonfall Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 yaklaşık 1buçuk sene hipertiroid için ilaç kullandım ancak iyileşemeyerek ameliyat oldum en sonunda (total tiroidektomi a.k.a tiroid bezinin tamamen alınması). pataloji raporumda onkositik hücre bulgularına rastlanmış. kansere eğilimliymiş doktorun söylediğine göre. 2 3 yıl daha müdahale edilmese tehlikeli olabilirmiş. ancak şu anda kurtulmuşum sanırım ama bu yaşta (24) kanser tehlikesi biraz erken gibi geldi şaşırdım :/ ikinci bomba doktorun 'askerlikten muafsın ehehe' demesiyle geldi. sağlık yönetmeliğinden inceledim kendimde durumu tespit ettim. şimdi elimde tüm raporlar, bulgular falan var. pazartesi askerlik şubeye gidip merhaba ben geldim mi yapıyoruz? yoksa yoklamanın belli tarihleri ve dönemleri mi oluyor? veya benim durumum özel olduğu için ayrıca bi yere mi başvuruyorum? şimdiden teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 İstediğin an yoklama yaptırabilirsin diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 gata'ya gidip dömeliyosun sonra olaylar gelişiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 askerlik şubesine gidiyorsun raporlarla birlikte. onlar seni askeri hastaney yolluyorlar. kabul olursa muaf oluyorsun olmazsa ve tecilin yoksa askere gidiyorsun. tecilin varsa bitene kadar sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 öyle olmuyo alu ya. ben başvurdum git kilo ver la dediler. şimdi okul tecil ettirememiş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Askerlik şubesine gidiyorsun ve seni askeri hastaneye yolluyorlar. Yaklaşık 1 aylık süre içerisinde elindeki raporu onaylayacak tüm tetkikleri kendileri yapıyorlar. Sonrasında kurula giriyorsun, muaf belgesini veriyorlar. En son askerlik şubesine gidip, askerlikle ilişiği yoktur belgesi alıyorsun. İstanbul'daysan, Kadıköy ve Çamlıca askeri hastaneleri arasında mekik dokuyacaksın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Gata da (kadıkoy) hallediyolar dire.Bende ole oldu 1 hafta urastırdılar. 1 hafta sona raporu alıp subeye dondum. Seker felan gibi hastalıklarda yatman gerekiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 peki bir sorum var bu tip askerlikten kurtaran ancak kişiyi işinden gücünden alı koymayacak derecedeki rahatsızlıklar sonucu alınan muaf raporu kurumsal şirketlere veya herangi bir devlet dairesine yapılan iş başvurusunda olumsuz bir etkiye sebep oluyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 asal'ın sağlık yönetmeliği diye birşey mi var ? psoriaritik artirit için askerlik alımına engle diye birşey duydum ama kesin kaynak arıyorum ben de bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 doğruysa aldırırım tiroid bezini sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 yav said: peki bir sorum var bu tip askerlikten kurtaran ancak kişiyi işinden gücünden alı koymayacak derecedeki rahatsızlıklar sonucu alınan muaf raporu kurumsal şirketlere veya herangi bir devlet dairesine yapılan iş başvurusunda olumsuz bir etkiye sebep oluyor mu? şunu ben de merak ediyorum ya, deneyimli birileri bir şeyler paylaşsa iyi olur ben de muafım çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 http://www.mevzuat.adalet.gov.tr/html/20176.html en aşagıda hastalıklar ve arızalar maddeler halinde sayılmış baya uzun bi liste. her hastalık bölümünün B ve D bentlerinde sayılanlar askerliğe elverişssiz kabul ediliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 7thBreath said: yav said: peki bir sorum var bu tip askerlikten kurtaran ancak kişiyi işinden gücünden alı koymayacak derecedeki rahatsızlıklar sonucu alınan muaf raporu kurumsal şirketlere veya herangi bir devlet dairesine yapılan iş başvurusunda olumsuz bir etkiye sebep oluyor mu? şunu ben de merak ediyorum ya, deneyimli birileri bir şeyler paylaşsa iyi olur ben de muafım çünkü. olmeyor kilo ve göz kesinlikle olmeyor diğerleri için fikrim bilgim zikrim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 yav said: peki bir sorum var bu tip askerlikten kurtaran ancak kişiyi işinden gücünden alı koymayacak derecedeki rahatsızlıklar sonucu alınan muaf raporu kurumsal şirketlere veya herangi bir devlet dairesine yapılan iş başvurusunda olumsuz bir etkiye sebep oluyor mu? hayır ozurlu kapsamında değilsen normal bi bireysin zaten sana verilen rapor sakat diye verilmiyor askerl,ğe müsait deil diye veriliyotr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 askeri hastanede 10 gün süren maratonumun sonunda bugun itibariyle heyet raporumu almış bulunuyorum. total tiroidektomi oldugum icin 41/b/1 maddesi gereğince barışta askerliğe elverişli değilim seferde gorev yapabilirmişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 çok çok geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Ne geçmişi, hayırlı uğurlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 10 gün askerlik yaptırmışlardır Gata'da :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 yav said: peki bir sorum var bu tip askerlikten kurtaran ancak kişiyi işinden gücünden alı koymayacak derecedeki rahatsızlıklar sonucu alınan muaf raporu kurumsal şirketlere veya herangi bir devlet dairesine yapılan iş başvurusunda olumsuz bir etkiye sebep oluyor mu? memurlar.net'te okumuştum sanırım. sakatlık ve psikolojik sorunlar yüzünden almadıysan devlette bir sıkıntısı yok. özelde de prezentıbıl falan geyiğine almaz belki başvuracağın yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Hadi la şanslısın yine yırttın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 bende yırtacam gibi ama işe girerken sorun çıkar diye korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 moonfall said: barışta askerliğe elverişli değilim seferde gorev yapabilirmişim. eheh son dakkaya kadar da askere gönderecem tripleri yemişsindir doktorlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 benjani said: bende yırtacam gibi ama işe girerken sorun çıkar diye korkuyorum. Yıl 2012 hocam,sakin olun.. Dövmelileri mafediyolarmış olm askerde sıçtın sen geyikleri yeni bitti bu çürük muhabbetide biticek inşallah maşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 forgiver said: moonfall said: barışta askerliğe elverişli değilim seferde gorev yapabilirmişim. eheh son dakkaya kadar da askere gönderecem tripleri yemişsindir doktorlardan yok be abi. heyete falan girdiğimde beni sorguya alıcaklar baskı kurmaya calışacaklar gibi düşüncelerim vardı. ama heyetin öyle bişey olmadığını anlamam cok uzun sürmedi. tek bir soru, baskı, ters bir bakış, ima, kötü davranış görmedim izmir askeri hastanesinde. tabi bunda sevk kağıdında yazan yedek subay aday adayı ve hukuk fakültesi mezunu bölümleri de etkili olmuş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 moonfall said: total tiroidektomi oldugum icin 41/b/1 maddesi gereğince barışta askerliğe elverişli değilim seferde gorev yapabilirmişim. eheh yoklukta gideri var demişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar