Black_Moon Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Aluriel said: aynı bu gülücükten işte Saka misin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 bi sn Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 bu başlık tutar. hatun gelmiş. sex ten kastım cinsiyetti bu arada... yıl 2012 ve hala asl kalıbını bilmeyenler var. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Bir üyenin kalitesinin yeni gelenler başlıgının uzunluguyla ters orantılı olması. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 20 sayfalık xunn tanışma başlığına ne diyeceksin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Moon Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 xunn said: Bir üyenin kalitesinin yeni gelenler başlıgının uzunluguyla ters orantılı olması. Derken... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Black_Moon said: Seele said: ha bide meme seviyormusun lakin biz cok seviyoruz. Merakimi bagisla da imzani yasakladiklari gibi :) seni nasil yasaklamadilar.. Enteresannn :) sen beni yanlis anladin o meme o meme degil. http://en.wikipedia.org/wiki/Internet_meme ha ingilizcen yokmus bak basinin caresine. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Black_Moon said: xunn said: Bir üyenin kalitesinin yeni gelenler başlıgının uzunluguyla ters orantılı olması. Derken...sana kalitesiz bir üye diyor. savaşta denmez Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Llama said: ginaly said: tabi. cümle sonuna 2 nokta koymasından belli. ordan mı ayırıyorsunuz vay bee bu detayı nasıl atlamışım ben alakaya kamyonet. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Black_Moon said: xunn said: Bir üyenin kalitesinin yeni gelenler başlıgının uzunluguyla ters orantılı olması. Derken... said: Ters Orantı Bir orantıda değişkenlerden biri artarken (veya azalırken), diğeri aynı oranda azalıyorsa (veya artıyorsa) bu orantıya “Ters Orantı” denir. Örnek : 8 işçi bir duvarı 4 günde bitiriyorsa, aynı duvarı 2 işçi kaç günde bitirir? Öncelikle problemin doğru orantı mı yoksa ters orantı mı olduğuna karar vermeliyiz. Bu durumda eğer daha az işçi çalıssaydı duvarı bitirmek daha fazla gün sürecekti, o halde bu bir ters orantıdır. Yöntem 8 isçi 4 günde çalışırsa 1 isçi bu isi tek basina 8 x 4 = 32 günde bitirir. 2 isçi bu isi 32 günde bitirir. 2 Çarpma işlemi yaparak bir işçinin kaç günde bitireceğini bulduk. Sonucu bulmak için bölme işlemi yaptık Not: Bu işlemler doğru orantıdakı işlemlerin tam tersi. Ters orantıyı açıklamamız gerekiyor sanırım. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Moon Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 tarkandakiahtapot said: bu başlık tutar. hatun gelmiş. sex ten kastım cinsiyetti bu arada... yıl 2012 ve hala asl kalıbını bilmeyenler var. Kaliplari bilmek zorunda oldugumuzu sanmiyorum ancak insanlari kalip bilip bilmemesi ve attigi baslik vs gibi seylerle cagimiz insani ve kaliteli yargisina variyorsaniz sizin eksiniz derim sadece.. Bu arada konuyu uzatmasak sevinirim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 sanke cetintasin disi versiyonu gibi geldi bana bilemedim. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 peki efenim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 tarkan komsu diyorum ne yaptin ? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 tarkandakiahtapot said: 20 sayfalık xunn tanışma başlığına ne diyeceksin Benim tanışma baslıgım yok ki. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Moon Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 lemuria said: Black_Moon said: xunn said: Bir üyenin kalitesinin yeni gelenler başlıgının uzunluguyla ters orantılı olması. Derken... said: Ters Orantı Bir orantıda değişkenlerden biri artarken (veya azalırken), diğeri aynı oranda azalıyorsa (veya artıyorsa) bu orantıya “Ters Orantı” denir. Örnek : 8 işçi bir duvarı 4 günde bitiriyorsa, aynı duvarı 2 işçi kaç günde bitirir? Tesekkurler cok incesiniz Öncelikle problemin doğru orantı mı yoksa ters orantı mı olduğuna karar vermeliyiz. Bu durumda eğer daha az işçi çalıssaydı duvarı bitirmek daha fazla gün sürecekti, o halde bu bir ters orantıdır. Yöntem 8 isçi 4 günde çalışırsa 1 isçi bu isi tek basina 8 x 4 = 32 günde bitirir. 2 isçi bu isi 32 günde bitirir. 2 Çarpma işlemi yaparak bir işçinin kaç günde bitireceğini bulduk. Sonucu bulmak için bölme işlemi yaptık Not: Bu işlemler doğru orantıdakı işlemlerin tam tersi. Ters orantıyı açıklamamız gerekiyor sanırım. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 burası cok kasıyo msn' e geçelim mi ? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Selamlar, Ya benim ferrarinin vites geçişlerinde bi arıza var sanırım, 3ten 4e geçerken bi yığılma yapıyor araba. sebebi ne olabilir? Saygılar. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 pardon ya yanlış yere atmışım. görevli arkadaşlar editleyebilir mi? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 benden alıntı yapmış ama ne yazmış bulamadım.. neyse gidip çalışayım.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 tamam Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 pff bos quotelamak ıcın 9 sayfa bakındım Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 topici okumadım ama muhtemelen fake bir kızdır yine Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 9 sayfayı gelen erkek üye için doldurcağınıza inanmak istemediğimden, Merhaba Karaay, çok pis metalciyim. Tanışalım mı ? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.