Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paypal Subscription Sorunları


mani

Öne çıkan mesajlar

paypal ödeme yapmayı başarabilen var mı ? 6 gün geçti halen para çekmediler ama hesap açık. Paypal da gözüküyor recurring olarak. Twitterdan bi sordum bizi arayın sorunu çözelim diyorlar ama benim açımdan bi sorun yok lol. Ayrıca niye telefon parası, skype parası vereyim ve 1 saat hatta bekliyeyim.

Var mı bu şekilde bedavaya oynayan veya bir şekilde arayıp bu olaya açıklık getirmiş olan ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1 saat sırada bekliyorsun. 10dk bekleyen de var 1 saat bekleyen de. gidipte saatlerce telefonda beklemek istemiyorum. Sonra karşına yetersizin biri çıkacak gidip başkasına havale edecek bu sefer o bekletecek.

benden çekmedikleri için bilmiyorum hesap kapalı kalıyor mu kalmıyor mu. şu an açık 6. gün dolmak üzere. adamlar paypal'ı bile çıldırtmıştır bela mısınız lan diye.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hayır güvenim sıfır bu adamlara. cancel subscription butonunu ortadan kaybeden adam bunlar. şimdi paypalı iptal edip gidip pre-paid kart eklesem bi şekilde paypal dan para talep eder bunlar utanmadan yarın öbürgün bu herif ödeme yapmadı diye.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

subs'ım bitmişti
hadi 1 ay daha veriyim diye paypaldan subs açtırdım tekrar
işlemler 1 saat sürebilir yazdı. 2 saat oldu hala subs yok, processing falan da yazmıyor, hiç bir bilgilendirme yok. maillerimie bakıyorum oraya bir bilgilendirme yazısı yok.

herşeyiyle fail bir firmaya teslim ettiler güzelim star wars'u :/
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1'er gün erteleme olayını çoğu kişi yaşıyor ve bunun için her bir kullanıcının tek tek BioWare'i aramasına gerek yok; ortak bir cevap verdiler aslında adamlar. Şu an PayPal ile ilgil bir problem yaşanıyor ve çözüldüğü vakit herkesin hesabından ertelenmenin başladığı gün çekilmiş gibi para çekilecek. Bu sürece kadar herkesin hesabı açık kalacak, paniğe gerek yok. :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Warghammer said:

3 gün benden de çekmeyince aramakla da ugrasmayıp gittim pre-paid aldım yükledim.60 gün olması gerekiyordu ama para çekilmeyen 3 günü de kesti herhalde yükledikten sonra 57 günününz kaldı yazdı..

Pre-paid'i nerden aldin? Paypal sorun cikartirsa ben de ayni seyi yapicam gibi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...