mani Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 paypal ödeme yapmayı başarabilen var mı ? 6 gün geçti halen para çekmediler ama hesap açık. Paypal da gözüküyor recurring olarak. Twitterdan bi sordum bizi arayın sorunu çözelim diyorlar ama benim açımdan bi sorun yok lol. Ayrıca niye telefon parası, skype parası vereyim ve 1 saat hatta bekliyeyim. Var mı bu şekilde bedavaya oynayan veya bir şekilde arayıp bu olaya açıklık getirmiş olan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 benden cekildi sorunum olmadi hic. bir ara security android uygulamasi icin aradim 7-8 dakikada bitti isim. o 1 saat nerden cikti yahu :) derdini anlatamiyor millet herhalde ya da karsi taraf turkceyi 1 saatte cozuyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 peki bu paypalda transaction sırasında 1 sate kadar bekleyebilirsiniz diyor. oluyor mu gerçekten 1 saat acc frozen kalması vs. gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 1 saat sırada bekliyorsun. 10dk bekleyen de var 1 saat bekleyen de. gidipte saatlerce telefonda beklemek istemiyorum. Sonra karşına yetersizin biri çıkacak gidip başkasına havale edecek bu sefer o bekletecek. benden çekmedikleri için bilmiyorum hesap kapalı kalıyor mu kalmıyor mu. şu an açık 6. gün dolmak üzere. adamlar paypal'ı bile çıldırtmıştır bela mısınız lan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warghammer Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 3 gün benden de çekmeyince aramakla da ugrasmayıp gittim pre-paid aldım yükledim.60 gün olması gerekiyordu ama para çekilmeyen 3 günü de kesti herhalde yükledikten sonra 57 günününz kaldı yazdı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 hayır güvenim sıfır bu adamlara. cancel subscription butonunu ortadan kaybeden adam bunlar. şimdi paypalı iptal edip gidip pre-paid kart eklesem bi şekilde paypal dan para talep eder bunlar utanmadan yarın öbürgün bu herif ödeme yapmadı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 subs'ım bitmişti hadi 1 ay daha veriyim diye paypaldan subs açtırdım tekrar işlemler 1 saat sürebilir yazdı. 2 saat oldu hala subs yok, processing falan da yazmıyor, hiç bir bilgilendirme yok. maillerimie bakıyorum oraya bir bilgilendirme yazısı yok. herşeyiyle fail bir firmaya teslim ettiler güzelim star wars'u :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 3 saati geçti tekrar subs veremiyorum en son ekranda işleminiz tamamlandı hesabınız 1 saate açılacak dedi. paypal'da da gözükmüyor. galiba sadece recurring değil 0'dan paypalla işlem yapanlar da telefonl açması gerekecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Bende beleş oynuyorum. Sesimi çıkarmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 valla ben paypalımı herbişeyimi yaptımdı işte early access bitince, adamların sistemi para çekemiyorsa onlar düşünsün ssfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 lol kredi kartımı da kabul etmiyor gerçekten bırakanların oyuna dönmemesi için bu kadar çaba takdir edilesi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 paypal da gözüküyordur. user profile > view or edit profile > my money > My preapproved payments Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 SWTOR Türkiye kredi kartlarını kabul etmiyor bildiğim kadarıyla? Ancak PayPal veya Prepaid ile oynayabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 yardımlar için teşekkürler paypalde active diye gözüküyormuş gerçekten ama para çekilmediği için açılmıyor hesap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Ne zaman para çekileceğine burdan bakabilirsiniz: https://account.swtor.com/user/subscription 23'ünde subscription planı belirlememe rağmen, You will be billed on 01.27.2012 diyor enteresan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 o hep 1 gün atıyor çekemedikleri için. beleş 30gün süresinde paypal hesabını girdiysen bedavaya oynuyorsun. çekmiyor para hep 1 gün atıyor. ama bi kere hesap kapandıysa paypal girsen bile para çekmediği için açılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 1'er gün erteleme olayını çoğu kişi yaşıyor ve bunun için her bir kullanıcının tek tek BioWare'i aramasına gerek yok; ortak bir cevap verdiler aslında adamlar. Şu an PayPal ile ilgil bir problem yaşanıyor ve çözüldüğü vakit herkesin hesabından ertelenmenin başladığı gün çekilmiş gibi para çekilecek. Bu sürece kadar herkesin hesabı açık kalacak, paniğe gerek yok. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Warghammer said: 3 gün benden de çekmeyince aramakla da ugrasmayıp gittim pre-paid aldım yükledim.60 gün olması gerekiyordu ama para çekilmeyen 3 günü de kesti herhalde yükledikten sonra 57 günününz kaldı yazdı.. Pre-paid'i nerden aldin? Paypal sorun cikartirsa ben de ayni seyi yapicam gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warghammer Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 www.gamer-market.com. burdan aldım yaklasık 5 dk icin de de geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 O değil de adamlar para çekmiyor ama oynamaya devam ediyorum. Billing date 28, 29 diye ileri tarihe alınıyor. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 bugun cekmisler benim paypaldan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Xenus said: O değil de adamlar para çekmiyor ama oynamaya devam ediyorum. Billing date 28, 29 diye ileri tarihe alınıyor. (:P) çektikleri vakit düşüyorlar o süreyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 ya hiç çekemezlerse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 en sonunda bugün benden de çekmeye çalışmışlar. Çekemeyince dondurmuşlar. Açsam mı kararsız kaldım sdfs. Açınca düşecekler heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 ulan ne güzel beleş oynuyordum,bugün çekmişler paypaldan 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar