Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aynı dersten 2. sınıfta 2 tane olursa ne oluyor?

tarkandakiahtapot

Öne çıkan mesajlar

Zaten zorunlu olan dersi sana seçmeli slotundan yazan armutla halletmen gerekiyor o işi. Normalde zorunlu alacağın dersi alman gerekenden önceki sene alabilirsin fakat seçmeli olarak gözükmez. Öğrenci işlerine bu saçmalığı gösterirsen büyük ihtimalle seçmeli kısmını iptal ederler ve zorunlu dersten kalmış gibi görünürsün. Seneyede normal biçimde alırsın diye tahmin ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

e iyiymiş öyleyse. bu dönem öyleyse 3 dersten değil 2 dersten kaldığım anlamına gelir bu. iyi iyi, güzel.

öğrenci temsilcimize mail attım 1,5 hafta önce ama daha yanıt vermedi kadın. daha önce ki mail'ime de cevap vermemişti gerçi ama o mail saçmaydı ve çalışıp çalışmadığını kontrol etmek amaçlı zorlama bir soru sormuştum.

Sosyal ağlarda paylaş

büyük ihtimalle o dersi sen üstten aldında,sana seçmeli olarak görünüyor.yani seçmeli bir dersten kalmadın,ortalaman tuttuğu için önümüzdeki sene zorunlu dersini bir alt sınıfta aldın.yani seneye tekrar aynı dersi alıp geçince bi sıkıntın kalmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Muhtemelen 2sini birden geçmen gerekecek, bir kez ders transkriptine girdi mi sildiremiyorsun çünkü.

Örnek vermek gerekirse biz Marmara'da 8 dönemde 68 ders aldık toplamda ama bizden 3 sene önce başlayan ve hala okulda olan arkadaşın transkriptinde 80 civarı ders var.

Nedeni ise vaktiyle aldığı seçmelilerin ya da core derslerin güncellenerek kalkmış olması. Ama adam o dersleri de geçmek zorunda. Hatta sigorta bilmemnesi var hocası felç geçirdi bıraktı, asistanı da yoktu adamın ve o dersi geçemeyen tek adam arkadaşım, her sene onun için sınav takvimine yazıyorlar dersi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...