tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 bu sene seçmeli ders olan "güncel ekonomik sorunlar" dersinde kaldım. gelecek sene vereceğim. ancak şöyle bir olay var, 2. sınıfta güncel ekonomik sorunlar dersi var zaten zorunlu. bu durumda ben aynı derse 2 kez girip 2 sınav mı vereceğim yoksa tek mi olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Zaten zorunlu olan dersi sana seçmeli slotundan yazan armutla halletmen gerekiyor o işi. Normalde zorunlu alacağın dersi alman gerekenden önceki sene alabilirsin fakat seçmeli olarak gözükmez. Öğrenci işlerine bu saçmalığı gösterirsen büyük ihtimalle seçmeli kısmını iptal ederler ve zorunlu dersten kalmış gibi görünürsün. Seneyede normal biçimde alırsın diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 o nasil sey ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 e iyiymiş öyleyse. bu dönem öyleyse 3 dersten değil 2 dersten kaldığım anlamına gelir bu. iyi iyi, güzel. öğrenci temsilcimize mail attım 1,5 hafta önce ama daha yanıt vermedi kadın. daha önce ki mail'ime de cevap vermemişti gerçi ama o mail saçmaydı ve çalışıp çalışmadığını kontrol etmek amaçlı zorlama bir soru sormuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 ders seçiminiz nasıl oluyor bilmiyorum ama danışman öğretmenine iletirsen o seni yönlendirir. büyük ihtimalle seçmeli olarak gözüküyorsa transkriptinde fakülte yönetimine dilekçe vererek düzelttirebilirsin. sorun olacağını sanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 büyük ihtimalle o dersi sen üstten aldında,sana seçmeli olarak görünüyor.yani seçmeli bir dersten kalmadın,ortalaman tuttuğu için önümüzdeki sene zorunlu dersini bir alt sınıfta aldın.yani seneye tekrar aynı dersi alıp geçince bi sıkıntın kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 abi seçmeli ders dediğin zaten sana zorunlu olarak vermedikleri ancak senin isteğin arzun takdirinde üzerine vazife olan işsiz ve aranan insanların edindikleri bir hobi değil mi. nasıl zorunlu ders seçmeli olur lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 her üniversitede aynı değil herhalde ama normalde bu sorunu gidip dekanlığa sorman lazım. dilekçe vererek onu seçmeli statüsünden çıkarabilmen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 o seçmeliden kaldın nasılsa, başka ders alıp onun yerine saydırırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Seçmeli dersi bir şekilde saydırmama gibi bir olay vardı. Dilekçe verip bu dersin benim için uygun olmadığına karar verdim tarzı bir şeyler söyleyip ortalamaya dahil edilmemesini sağlayabiliyordun. her okulda oluyor mu tabi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 abi sen nerde okuyorsun, bırak o okulu. Hatunla konuş ama önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 zorunlu dersi önceden seçmeli olarak veren okulun gıdısını öpeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Muhtemelen 2sini birden geçmen gerekecek, bir kez ders transkriptine girdi mi sildiremiyorsun çünkü. Örnek vermek gerekirse biz Marmara'da 8 dönemde 68 ders aldık toplamda ama bizden 3 sene önce başlayan ve hala okulda olan arkadaşın transkriptinde 80 civarı ders var. Nedeni ise vaktiyle aldığı seçmelilerin ya da core derslerin güncellenerek kalkmış olması. Ama adam o dersleri de geçmek zorunda. Hatta sigorta bilmemnesi var hocası felç geçirdi bıraktı, asistanı da yoktu adamın ve o dersi geçemeyen tek adam arkadaşım, her sene onun için sınav takvimine yazıyorlar dersi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar