Chewy Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Selam millet, Ya karar veremedim, kararsızım, bu artık çıldırttı beni.4 aylık uzun dönem stajım var, önümüzdeki dönem yapıcam. TAI'yle anlaştım, tamam çok güzel, bir de kimsenin bilmediği noktamedya benle çalışmak istedi. Noktaya gitmek istiyorum ama , herkes tai'de baskı yapıyor :D ne yapym sizce :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 hangisi para veriyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Hangisi CV'de daha şık duracaksa ona gideceksin tabi. Kimsenin bilmediği şirkette napcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 nokta medya ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Nokta, Türkiye’nin video, blog, fotoğraf paylaşımı, sinema ve pek çok farklı alanda sosyal medya ürünlerini bünyesinde bulunduran bir şirkettir. Ülkemizde internet yayıncılığı ve reklamcılığı, sosyal oyunlar ve e-ticaret sektöründe faaliyet göstermektedir. 2002 yılında internet tabanlı servisler vermek hedefiyle kurulmuş, 2006 yılından itibaren Türkiye’de pek çok yenilikçi internet sitesine bünyesinde yer vermeye başlamıştır. Nokta sitelerinin ortak özelliği, içeriklerinin kullanıcılar tarafından oluşturulması ve böylece yüzde 100 yaşamın içerisinden unsurlarla besleniyor olmalarıdır. Nokta bünyesindeki siteler her ay Türkiye’deki internet kullanıcılarının %81’i* tarafından tıklanmaktadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 senin bölümün ne o zaman? tai ile noktamedya arasında bağ kuramadım. medya sektörü daha hareketlidir ama, tai'de stajda bişi yapmazsın. cv'ne tai logosu koyarsın sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 bişi yapman gerekmiyor zaten stajda öyle takılırsın etrafa bakarsın 2-3 tane ufak bişi yaparsın olur biter kurumsal yerlerde yapmak iyidir staj ben staj bittikten sonra aynı firmada işe devam ettim 1 tane terfi aldım ama şehir çok boktan olduğu için ağustosta askere gidip bırakmayı düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 stajı 4 e böl ne kadar çok yerde yaparsan o kadar iyi 4 ay staj yapıp ben gidiyom ya deyip orda da işi bağlayamamışsan komik olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 konuya fransız biri olarak nokta medya nedense tanıdık geldi ama tai'ye hiç aşina değilim ben de mesela rerore iyi bir noktaya parmak basmış bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 TAI ile Nokta Medya arasında ne gibi bi bağlantı olabilir ya. Ne okuyosun ki sen? Yazılımcı falansındır dicem ama o bile uymuyo çok farklı amaçlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Nokta baya büyüdü diye hatırlıyorum. izlesene, sinemalar falan gibi sitelere sahipler daha da vardı da hatırlamıyorum. Hatta iki arkadaşım çalışıyor noktada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 "roket adam" said: TAI ile Nokta Medya arasında ne gibi bi bağlantı "roket adam" said: ne gibi bi bağlantı "roket adam" said: bağlantı network. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Yamulmuyorsam fotokritikte noktanın ama çok emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Bilgisayarci misin sen? Benim arkadasim da nokta istiyordu. Hatta mulakattan sonra adamlar istedi de okulu gondermemis. TOBB'dasin galiba? CV'nde guzel gozukecek diye is yapmayacagin sirkete gitme. Yaptigin ise yarar bi proje cok daha guzel ve etkili durur CV'de. Pazarlamaci falansan bilemem tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 tai'de staj yaptım meeh, nokta'da staj yapan ve hala çalışan(staj sonrası teklif alıp) arkadaşlarım var. kısaca nokta'ya git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 tai'ye gidenler hiç bişi yapmıomuş diye duydum. tai'de yapan daha net konuşur. havacılık sektöründe baya büyük bi firmada yaptım ben stajı, çok da iyi geçti (hem network, hem iş bulma, hem bişiler yapma, hem bişiler öğrenme vs.). öyle bi stajı herkese tavsiye ederim de heryerde bulunmuyor. tai de bu bulunmayan yerlerden biri. sıkıcıdır da. noktaya git sen. (iki şirketi de yaptıkları iş dışında bilmiyorum, sadece tai hakkında çok kötü duyum aldım staj konusunda) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 tai'ye gidenler bi şey yapmıyo, çoğunluk için doğru bu. diğer türlü bi azınlık varsa da ordayken karşılaşmadım en azından ehah. mühendislik vs. işleri için gidip bi havasını almak iyi de, bir aylık bi dönemin en fazla bi haftası verimli geçer. bilgisayarla ilgili bi alansa seninki, daha bile etkisiz olacağını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 tai'de çalıştırıyolar kesinlikle boş gezemezsin ztn içerisi askeriye resmen:), ama nokta'da kesinlikle daha çok şey öğrenir. Adamlar 10 numara işlerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Abi çalışmak var çalışmak var. Ben stajda yaptığım işin patentine başvurıyım mı diye düşünüyorum şimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 noktada her pazartesi mesai sonrası orgy oluyormuş erkek stajyerler sadece izleyebiliyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 TAI'de uzun dönemi bilmem de kısa dönem stajda bir şey yapmıyorsun. İzliyorsun boş boş geziyorsun bedava yemek yiyorsun servisiyle geziyorsun. Bana göre verimsiz bir staj dönemi geçirmiş oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 taiye giren ikramiye dahil 3k maaş alıyor, ekstra bilgi olsun, bulunsun topakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
osmandumrul Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 staj ya da ortak eğitim adını ne koyarsanız artık , kısa dönem olduktan sonra fasafiso , angarya işler yaptırılıyor , bir şey öğrenmek ya da tecrübe kazanmak düşük ihtimal . sadece iş ahlakı ( o da neyse artık ) kazanıyorsun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar