Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Staj sorunsalı

Chewy

Öne çıkan mesajlar

Selam millet,

Ya karar veremedim, kararsızım, bu artık çıldırttı beni.4 aylık uzun dönem stajım var, önümüzdeki dönem yapıcam. TAI'yle anlaştım, tamam çok güzel, bir de kimsenin bilmediği noktamedya benle çalışmak istedi. Noktaya gitmek istiyorum ama , herkes tai'de baskı yapıyor :D ne yapym sizce :S
Sosyal ağlarda paylaş

Nokta, Türkiye’nin video, blog, fotoğraf paylaşımı, sinema ve pek çok farklı alanda sosyal medya ürünlerini bünyesinde bulunduran bir şirkettir.

Ülkemizde internet yayıncılığı ve reklamcılığı, sosyal oyunlar ve e-ticaret sektöründe faaliyet göstermektedir.

2002 yılında internet tabanlı servisler vermek hedefiyle kurulmuş, 2006 yılından itibaren Türkiye’de pek çok yenilikçi internet sitesine bünyesinde yer vermeye başlamıştır. Nokta sitelerinin ortak özelliği, içeriklerinin kullanıcılar tarafından oluşturulması ve böylece yüzde 100 yaşamın içerisinden unsurlarla besleniyor olmalarıdır.

Nokta bünyesindeki siteler her ay Türkiye’deki internet kullanıcılarının %81’i* tarafından tıklanmaktadır.
Sosyal ağlarda paylaş

bişi yapman gerekmiyor zaten stajda
öyle takılırsın etrafa bakarsın 2-3 tane ufak bişi yaparsın olur biter kurumsal yerlerde yapmak iyidir staj ben staj bittikten sonra aynı firmada işe devam ettim 1 tane terfi aldım ama şehir çok boktan olduğu için ağustosta askere gidip bırakmayı düşünüyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Bilgisayarci misin sen? Benim arkadasim da nokta istiyordu. Hatta mulakattan sonra adamlar istedi de okulu gondermemis. TOBB'dasin galiba?

CV'nde guzel gozukecek diye is yapmayacagin sirkete gitme. Yaptigin ise yarar bi proje cok daha guzel ve etkili durur CV'de. Pazarlamaci falansan bilemem tabii.
Sosyal ağlarda paylaş

tai'ye gidenler hiç bişi yapmıomuş diye duydum. tai'de yapan daha net konuşur. havacılık sektöründe baya büyük bi firmada yaptım ben stajı, çok da iyi geçti (hem network, hem iş bulma, hem bişiler yapma, hem bişiler öğrenme vs.). öyle bi stajı herkese tavsiye ederim de heryerde bulunmuyor. tai de bu bulunmayan yerlerden biri. sıkıcıdır da. noktaya git sen.

(iki şirketi de yaptıkları iş dışında bilmiyorum, sadece tai hakkında çok kötü duyum aldım staj konusunda)
Sosyal ağlarda paylaş

tai'ye gidenler bi şey yapmıyo, çoğunluk için doğru bu. diğer türlü bi azınlık varsa da ordayken karşılaşmadım en azından ehah.

mühendislik vs. işleri için gidip bi havasını almak iyi de, bir aylık bi dönemin en fazla bi haftası verimli geçer.
bilgisayarla ilgili bi alansa seninki, daha bile etkisiz olacağını düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...