Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ucuz fiyatlı basit web sitesi yapmak isteyen


BaaL

Öne çıkan mesajlar

bana öyle "tercümanlık profosyenel işi herkes çevirir kötü olur" tarzı triplerle gelip çok paralar beklemeyin lütfen.
ingilterede bir restorant/bar a yapılacak;
http://barantix.com/ şu tarz basit 4-5 butonu sayfası olan,
işte mekandan fotograf falan olacak birinde, ne bileyim adres yol tarifi google maps vs. about us , bitti.
mekanda akşam 10 dan sonra garip işler dönüyo :D dans mans eventleri . events sayfası olucak ona bir arayüz yapılması lazım admin panel gibi artık bilemedim, kolayca yeni event ekleyebilsin.event ekleme de nedir şugün şu saatte giriş şu fiyat, bir de flyeri koyar, 3 satır yazı 1 resim ekliyecek yani.

gerekirse wordpress joomla falan ya da istediginiz bi yerden mekana gidicek ucuz tema falan alırız üstüne yapılır patır kütür.

böyle yeni falan işe girmiş bunun altından kalkabilecek birisi olursa hem deneyim+referans falan olur diye buraya yazıyorum bu arada. fiyat da ister burdan yazın ister pm.

şu tema olabilir mesela
http://www.mojo-themes.com/item/aroi-cafe-and-restaurant-wordpress-theme/demo/?r=alexdigital
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Metroid said:

Ufak bir düzeltme, kelimenin doğrusu "profesyonel" olacak "profosyenel" değil.Ve diğer kelime de "gidicek" değil "gidecek" olmalı.Bir de "ekliyecek" değil "ekleyecek" olacak doğrusu.



http://i.imgur.com/AGQ07.jpg

http://i.imgur.com/jhKIT.jpg
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

metroid kim ya, birinin kankası felan mı?
kafası baya iyiymiş.

olum adam tercüme yapan var mı diye soruyor, sen çitlenbik gibi çıkıp grammer nazistlik yapıyorsun.


Bone'cuğum, belli gerçek hayatında adam olamamışsın gelmiş burada kendini bir şey zannetmen nedeniyle forumun sahibi edasında takılıyorsun.Büyük bir ihtimalle yaşım senden büyük, ki öyle olmasa da tanımadığın kişiye sırf yüzyüze değilsin diye "olum" diye hitap etmek kabalıktır, bu bir.İkincisi, Türkçede "grammer nazistlik yapmak" diye bir deyiş yok ve "gramer" kelimesi de Türkçede tek "m" harfiyle yazılır onu da bilmediğini sanıyorum bu şekilde öğrenmiş oldun, ne mutlu sana. Son olarak da nickinin altında moderatör veya bu tip bir tabir göremiyorum şu durumda heralde forum avukatlığını hayatında kayda değer yapacak bir iş olmaması nedeniyle kendine iş olarak belirlemişsin ki bunun da sana ego tatmini sağlamaktan başka faydası olmaz Bone'cuğum. Eğer ki benim yazdığım msaja aklı başında bir cevap yazsan seni ciddiye alabilirdim ama nette dolaşan trollük amaçlı resimleri cevap diye copy paste yapman ergen olduğunu veya düşünce şeklinin ergen düzeyinde olduğunu gösteriyor ki şu durumda seni ciddiye almam mümkün değil.Hem endişe etmene gerek yok sen insanları trollemesen de kişiler kendi açtıkları başlık altına mesaj yazanlara cevap verebilirler kuşkun olmasın.Umarım bu söylediklerimden biraz insanlık dersi alırsın nitekim ihtiyacın olduğu belli. başlığı açan arkadaştan da başlığını böyle alakasız mesajlarla doldurduğumuz için özür dilerim. Ha bir de "You crack me up little buddy."
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...