Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Forda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 fordingen yapmayalım beyler alo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Selam, İlla ki 4 kollu mu olmak zorunda o meret? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 akiskanlar var bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 cambazct said: oysa yurt dışındaki makine fakülteleri böylemi, bakın ne öğrenciler var NO BITCHES IN THE MANLY THREAD, GTFO. http://i.imgur.com/ekzAK.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Selam, Ona benzer bir yer için şöyle bir alet yapmıştım; Ø5mm çelik mil. Milin bir ucunda Ø12x20mm malzeme tepe noktaya yakın bir noktadan Ø5mm delik mevcut. Mili buraya sokup setiskur ile sabitliyorsunuz. Ø12'lik milin ucu da Ø3x4mm boyutlarında bir çıkıntıya sabit. Aynı parçadan bir tane daha var. Milin üstünde iki parçayı da kaydırıp istenilen delik merkez ölçüsüne göre ayarlayıp setiskur ile sabitliyorsunuz. Çıkıntıları deliklere yerleştirip çelik kolu çevirdiğinizde anahtar görevi görüyor. Ø12 parçalar talaşlı işlem sonrası ısıl işlem ile sertleştiriliyor tabi ki. Assab güzel malzemelere sahip bu iş için ama sanırım 1050 kullanmıştık. Her türlü Ø3 delikli özel somun/cıvata için universal bir anahtar sahibi oluyorsunuz. Bizim elektronikçi için yapmıştık. O istemişti, biz de ayarlanabilir olsun dedik. hatta sonrasında Ø5mm için de 2 tane uç yaptık. Bir nevi pergel mantığı :) Sökmek istedikleri özel bir kontra somunu idi. ortada cıvata çıkıntısı olduğu için yuvalara oturan çıkıntılar arasını geniş tutmamız istenmişti. Prensip şu: Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 xunn said: NO BITCHES IN THE MANLY THREAD, GTFO. haklısın abi pardon bi an testosteron çarptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 ops yanlış oldu öm olacaktı sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 eee son durum nedir.alet gitti mi? gittiyse sonuca ulasildimi? merakla takip etmekteyiz.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Alet geldi. Hail SeaGle. İlk prototip sorunsuz çalışıyor. Adam işinin ustası. Öm'den yağmur oldum yağdırıdım teşekkürlerimi, burada da kara çevireyim. TEKRAR TEŞEKKÜRLER SEAGLE :) Paticik: Men working together to get the shit done!!! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 oha, adam ya. ADAMSIN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 title verilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 vaperon said: Alet geldi. Hail SeaGle. İlk prototip sorunsuz çalışıyor. Adam işinin ustası. Öm'den yağmur oldum yağdırıdım teşekkürlerimi, burada da kara çevireyim. TEKRAR TEŞEKKÜRLER SEAGLE :) Paticik: Men working together to get the shit done!!! :D evet ama o harddisk calismayacak... eger zamanin varsa ve Sadece icindeki dosyalari kurtarmak istersen bana kaliplari yollarsan halledebilirm icindeki bilgileri Kopyasini alirsam Bedavaya yapabilirm yok alma diyorsan 350 Dolar arti yeni HDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 SeaGle patide gelmis gecmis en büyük replerden birini aldi helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Olm bişeyi yok lan 8'lik 2 tane çubuğa 2 mm galvaniz sac kaynattım o yani sfgshgsfdgsd Ama pati olarak seri üretime geçebiliriz. Ben üreteyim siz çevrenize pazarlayın. Hepimiz kazanalım adhfsdgsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Aynı zamanda çokta mütevazi. All Hail The Mighty SeaGle ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 @Crymeariver: Dosyalar çoktan backup tapelerine işlendi. Teşekkürler. Kurtarılamayan dosya sayısı 613 te 12. Onlar içinde de sadece önemli 1 adet vardı. O kadarı da kalsın. Hail SeaGle. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 O 1 dosya da pr0n di mi..... Zaten onu bildiğim için gönderdim, komşuda pişer bize de düşer hesabı ama kurtaramadık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Yok ya. Eski bir program kaydı. Şimdi kurtarılamadığı için kanal kendi programını ajansa para ödeyerek alacak. O bir programa indi diye havaya uçtu program kordinatörű. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 CryMeARiverfix said: vaperon said: Alet geldi. Hail SeaGle. İlk prototip sorunsuz çalışıyor. Adam işinin ustası. Öm'den yağmur oldum yağdırıdım teşekkürlerimi, burada da kara çevireyim. TEKRAR TEŞEKKÜRLER SEAGLE :) Paticik: Men working together to get the shit done!!! :D evet ama o harddisk calismayacak... eger zamanin varsa ve Sadece icindeki dosyalari kurtarmak istersen bana kaliplari yollarsan halledebilirm icindeki bilgileri Kopyasini alirsam Bedavaya yapabilirm yok alma diyorsan 350 Dolar arti yeni HDD Ata Demirer'in "olm sen o kizi seviyon ama o kiz veriyo" diyen tiplemesi gibi olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 yapılmış fotosu yokmu bu nanenin ? bie şu ısıl işlem mevzusunu anlayamadım ne gibi mukavemetini arttırıyor parçanın ? nerlerde yapılır? benimde bi düşüncem varda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 demir-çelik gibi malzemeler belirli bir sıcaklığın üstüne çıktıklarında 700gibi yamulmuyorsam yapıları değişime uğruyor daha çok karbon (c) alıyor bünyeleri buda sertleşmeye sebep olur. Bu sertleşme tabi malzemeyi gevrekleştirdiği için yük altında hasar görmesini daha kolaylaştırır. Çeliğin kullanım alanına göre ısıl işlemler yapılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 yüksek ısıya tabi tutup metal içindeki karbok miktarı azaltılıyo(terside olabilir) ve aniden soğutuluyo bildiğim kadarıyla sonra metal olduğundan daha sert bi yapıya sahip hale geliyo ama esneklik kaybediyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 metal ısıtılıp daha sonra soğutulur. sertlik kazanır fakat kırılganlık da artar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 hadi biri faz diyagramı koysun da tüm makinacılar doruğa ulaşsın, mmmfh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar