Ancalagan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Keşke bir paticik guildi olsa. birbirini seven sevmeyen herkes orada buluşsa. Gerçekten Harika olabilirdi. Hoş gerçe ben buraya bunu yazmadan evvel çok önceden düşünülüp bu topic açılmıştır. ama merak ediyorum neden hiç böyle büyük bir communty organizasyon oluşmuyor. eminim müthiş bir kadro olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 keshke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 beyler birisi arkadaşa oyunun patladığı gerçeğini şok etmeden yavaş yavaş söylesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 oyun değil patiboylar patladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Bu konu wow'da denendi. Başarısız oldu çünkü herkesin oyundan beklentisi farklı düzeyde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 oyun patlamadı serverlar full.. yalnızca beklentileri karşılamadı.Hatta hiç karşılamadı AÇıkcası bende daha fazlasını beklerdim. madem bu kadar eksikti bekletselerdi insanlar bekleyebilirdi ... Bide spacecontent çok az Guildler .. off nediyorum ben bian şikayete başladım . ya neyse ne Zaten bir MMo oyuncu kitlelerinin isyanları ve şikayetleri sayesinde düzelir adam olur. Patchlerle yeni contentlerle düzenlemelerle (tabi hoş oyun motoru ve performans muhabbeti nolcak ona dicek lafım yok :S) sonuçta beraber bişeyler yapabilseydik bence çok hoş olurdu. ara ara toplaşırdık fln çogunluk istanbuldaysa guild yemekleri fln :P analdınız işte communty feeling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Olmadigini kim soyledi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Tüm patiyi temsil eden bir guild yok. Ama patiden çıkan onlarca guild var elbette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Ancalagan said: oyun patlamadı serverlar full.. yok öyle bişey..cap düşük olmasına ragmen full server yok varsa da 2-3 tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Lord Calyphto bunlardan biridir o zaman. Çünkü bu yazdığını okurken aynı anda arkadaşım da bana Oha bu ya heryerde oyuncu var kafayı yicem çok kalabalık gibisinden bir msg attı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Qui said: Tüm patiyi temsil eden bir guild yok. Ama patiden çıkan onlarca guild var elbette. VAY AK olarak biz variz asdfafsd tum patiyi temsilen aciyoruz guildleri, herkeside invite ediyoruz ama hardcore kasmak istiyen arkadaslar gelmiyor ne yazikki su moderatroll spark efendi bile SIZ LESSER REALMDE OYNIICAKSINIZ, BEN PROLARLA OYNIYICAGIIIM diye kac sene bizle oynadiktan sonra satti, feridunun mezarina gitti biz ahto citydeyken is guc vesaire sahibi insanlar oldugumuz icin oyle cok buyuk iddealarla, world first olcaz vs kafasiyla toplanmiyoruz, sirf muhabbet ve eglence amac ki su dandik oyunuda sirf bizimkilerde oyniyor diye aldim ehuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 vay ak, memurlar ve emekliler guildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 lord calypho da kalabalıktan lag olusuyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebelpfade Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 her konuda oyun patladı patlamadı muhabbeti dönecekse işimiz iş valla , arkadaşım git başka yerde geyiğini çevir , bu oyunu halen SEVEREK oynayan insanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Benden duymuş olma ama peygamber vitesinde gidiyor şu ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 roflmao hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 @Viktor tabiki herkesi kucakladığınızı biliyorum. Kastettiğim farklı birşey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Viktorun da kucakliyoruz derken kastettigi baska bisey aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Vay AK hangi server da hangi taraf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 ahto city rep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 pati sw grubu yaparsınız irl aktiviteler için. yani aynı guildde olmaya gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 gelmeyin olom vay ak'de online adam yok, guild sanal, paravan guild bu kimse içerde yok!1! hakkını yemiyim fizban giriyor ama arada fdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 ben anlamadım yaw bu guild gerçekmi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Guild gerçek de, oynayan kalmadı, doğal olarak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 aquila said: Viktorun da kucakliyoruz derken kastettigi baska bisey aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar