kozalak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 döken birini bulalım önce :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Patide kurşun döktürmeye dair topik açmak ne kadar büyük bi medeni cesaret örneği lan diyecektim ki, şu mesajı gördüm. napae said: Ben döktürmüştüm iki sene önce mi ne Profilimiz iyice vasatlaşıyor =/ Bide kurşun döktürmeyin osmium döktürün. Daha iyi korur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Kulaktan şuna biraz akıtsak güce denge gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 plutonyum isildatiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 ya gençler hiç birinizin batıl inancı yok mu şimdi? ya da totem tarzı şeyler? he? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 axedice said: Patide kurşun döktürmeye dair topik açmak ne kadar büyük bi medeni cesaret örneği lan diyecektim ki, şu mesajı gördüm. napae said: Ben döktürmüştüm iki sene önce mi ne Profilimiz iyice vasatlaşıyor =/ Hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Valla halam ara sıra döktürüyo ben de meraktan döktürdüm, değişik bi tecrübeydi. Pişman değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxinsevgilisi Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 çocukken dökmüştü 5 numaradaki teyze, korku dolu bir an yasamıstım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 metal dökümü diş falan yapıyorduk öğrenciyken saylanmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 kozalak said: evet bu konuda çok ciddiyim. İstanbul'da kurşun döken bi yer arıyorum. sürekli sende nazar var diyorlar. varsa bildiğiniz bi yer bilgi ltf. sanayiye git orda dökerler falan gibi esprilerle gelmeyin, yaratıcı troller olsun olacaksa. akıl fikir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 akıl fikir dökmüyolarmış abi. element olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 baslıkda gizli hersey aslında negzel bi dilimiz varya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 kozalak said: akıl fikir dökmüyolarmış abi. element olması lazım. tahta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 bikaç sene önce kurşun döktürdüm herşey dahada kötüye gitti sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 zaidral said: ya ben de bir suredir istiyorum kursun dokturmek de kimse yok tutup goturecek. event acsak gitsek? ferroalaşım dökeyim sen iste cem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 "Tatar Ramazan" said: kozalak said: akıl fikir dökmüyolarmış abi. element olması lazım. tahta? dökebilirsen neden olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 "Tatar Ramazan" said: kozalak said: akıl fikir dökmüyolarmış abi. element olması lazım. tahta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 bu topiğin 5 sayfa olması lazımdı en az ya. performans düşüşü var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Sparkcaster said: zaidral said: ya ben de bir suredir istiyorum kursun dokturmek de kimse yok tutup goturecek. event acsak gitsek? ferroalaşım dökeyim sen iste cem bakirkoyde var mi biri sen bilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 adamantiyum dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 3 kere falan dendi galiba. OotS sağolsun Osmium espirisi yaptım ben de, daha bi orjinal oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 allah akıl fikir versin lol. compton saçılması yaptır o daha iyi gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 kurşun döktür[b][b]me[/b][/b] bu da denmiştir ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Courshun Doctrine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar