Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 All sharing functionality on FileSonic is now disabled. Our service can only be used to upload and retrieve files that you have uploaded personally. If this file belongs to you, please login to download it directly from your file manager.
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 aaaa. para verdiğim tek download sitesiydi... :(
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 fileserve de gitmiş hatta, upload yapılmıyormuş
Ren Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 http://www.ulusalbakis.com/wp-content/uploads/2012/01/fethullah_gulen.jpg
Norak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 http://memegenerator.net/cache/instances/400x/9/9279/9502353.jpg
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Sikinti var. SOPA gecmediydi hani nerden geliyor bu guc kuvvet? Paraya doymadi anasini sattiklarim ya bi rahat birakin internetz'i. Torrent'e kolay kolay dokunamazlar ya. P2P 4eva.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 torrente dokunurlarsa ElKaide'ye katılırım!!1!
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Torrent'e dokunamazlar ama bu tarz korsan üzerinden para kazanan sitelerin kapatılmasına karşı değilim ben. Paraya dıymadılar diyorsun ama korsan işiyle milyonlarca dolat kazanan Megaupload gibi şeyler paraya doymuş mu? Korsan kullanacaksan kimsenin mali bir kazancı olmadığı Pirate Bay gibi torrent siteleri var işte güzel.
batuhan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Pirate Bay'in hiç bir mali kazancı olmadığını mı düşünüyosun. LOL
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 GERGE said: Torrent'e dokunamazlar ama bu tarz korsan üzerinden para kazanan sitelerin kapatılmasına karşı değilim ben. Paraya dıymadılar diyorsun ama korsan işiyle milyonlarca dolat kazanan Megaupload gibi şeyler paraya doymuş mu? Korsan kullanacaksan kimsenin mali bir kazancı olmadığı Pirate Bay gibi torrent siteleri var işte güzel. İşte yanıt burda aslında. madem megaupload öyle hayvan gibi para kazanabiliyo, bunu yasadışı sayılmayan ama son kullanıcıya bedava olan içeriği sağlayarak apple EMI ot kaka da yapabilir. O da onların işine gelmiyo. 10 milyon kazanmak yerine 1 milyon kazanmak zorunda kalıcaklar tabi...
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 batuhan said: Pirate Bay'in hiç bir mali kazancı olmadığını mı düşünüyosun. LOL Reklam kazancı var, Demonoid filan da öyle. İşi ancak çevirdiklerini biliyorum. Megaupload'ın yıllık 200m net geliri var. Net diyorum. Korsan üzerinden.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Mr_Hand said: GERGE said: Torrent'e dokunamazlar ama bu tarz korsan üzerinden para kazanan sitelerin kapatılmasına karşı değilim ben. Paraya dıymadılar diyorsun ama korsan işiyle milyonlarca dolat kazanan Megaupload gibi şeyler paraya doymuş mu? Korsan kullanacaksan kimsenin mali bir kazancı olmadığı Pirate Bay gibi torrent siteleri var işte güzel. İşte yanıt burda aslında. madem megaupload öyle hayvan gibi para kazanabiliyo, bunu yasadışı sayılmayan ama son kullanıcıya bedava olan içeriği sağlayarak apple EMI ot kaka da yapabilir. O da onların işine gelmiyo. 10 milyon kazanmak yerine 1 milyon kazanmak zorunda kalıcaklar tabi... Spotify, Hulu, Rdio yapıyor bunu işte. Müzik ve TV de farkında bu işin.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 GERGE said: Spotify, Hulu, Rdio yapıyor bunu işte. Müzik ve TV de farkında bu işin. çok duyuyorum da hiç kullanmadım; üyelik ücreti istemiyo mu bunlar ya? =)
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Hulu beleş. Müzik 4.99$. Çok değil yani.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 5 dolar çok değil falan da bedavanın yanında çok =)
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Huluya Turkiyeden girilse zaten hiç urasılmaz ki torrentle felan. Nedir arada reklam cıkıyo.
throine Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 megaupload'ın yaptığı da biraz yüzsüzlüktü aslında. milleti korsan içerik yüklemeye teşvik ettiler, millet yükledikçe diğerleri indirdikçe onlar da bundan para kazandılar. korsan üzerinden para kazanıyorlardı bir nevi ama minareyi çalarken kılıfını da hazırlamışlardı. lol bu arada müzik için soulseek varken her şey paalı geliyor. :p
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 VPN var işte. Bunlar değil önemli olan gerçi. Hulu net profit: 45m $ Megaupload net profit: 175m $ Bu önemli. Müzik için Soulseek var, evet. Mali bir yönü yok onun da.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Korsana karşı olduğumu biliyorsunuz, tamamen kapansın demiyorum ama. Sadece bu işten böyle hayvani miktarlarda para kazanmayı engellesinler.
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 BonePART said: Huluya Turkiyeden girilse zaten hiç urasılmaz ki torrentle felan. Nedir arada reklam cıkıyo. huluyu abartmayin okadar... plus uyelik almadiginiz zaman pek bi ise yaramiyor yani eskidendi o olaylar suan netflix te ayni sekilde
Sam Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 GERGE said: Torrent'e dokunamazlar ama bu tarz korsan üzerinden para kazanan sitelerin kapatılmasına karşı değilim ben. Paraya dıymadılar diyorsun ama korsan işiyle milyonlarca dolat kazanan Megaupload gibi şeyler paraya doymuş mu? Korsan kullanacaksan kimsenin mali bir kazancı olmadığı Pirate Bay gibi torrent siteleri var işte güzel. yahu ben wot/shogun2 replay'imi nasıl paylaşacağım? thrillüüüüs-honor'u nasıl paylaşacağım? vs vs, ne halt yiyeceğiz böyle siteler olmadan? bombalasın 4çen fbi'ını da mpaa'sını da, 3 yıl önce senaristlere 5 sent fazla vermemek için grev yemeyi bile göze alan devasa şirketlerden bahsediyoruz. çok da umurlarında gerçek emekçiler ya, megaupload'un 200 milyonu kesin ışıkçısından, makyözünden filan çalmaydı. bıraksınlar bu palavraları, 5 saatlik oyunları 70$ yaptılar. öyle aç kalıp kapanan dağıtıcı filan yok, hepsinin işleri tıkırında.
Norak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 büyük şirketlerin siteleri indirmekle kalmayıp komple silmişler herşeyi serverlarından lolol
Öne çıkan mesajlar