Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Pakedin arkasında yazıyor 3 farklı tütün tipinin 3 farklı Drum tipine nasıl dağıtıldığı. Koyu mavide, sarı pakette en baskın olan tütünden hiç yok mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Lan bu sarı drum iyice piyasadan kalktı herhalde, 2 aydır bulamadım hiç bir yerde. Bulabilen varsa 2-3 paket alsın da göndersin, vereyim parasını. Kadıköy civarında alınacak yer bilen varsa o da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 kirmizi drum basagrisi yapiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Holy said: Lan bu sarı drum iyice piyasadan kalktı herhalde, 2 aydır bulamadım hiç bir yerde. Bulabilen varsa 2-3 paket alsın da göndersin, vereyim parasını. Kadıköy civarında alınacak yer bilen varsa o da olur. akşam 18.00 gibi bana öm atsana abi. Evin orda var tütüncü, olması lazım orada. Geçen arkadaşa almıştım. ÖM atmazsan ama unuturum kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Holy said: Lan bu sarı drum iyice piyasadan kalktı herhalde, 2 aydır bulamadım hiç bir yerde. Bulabilen varsa 2-3 paket alsın da göndersin, vereyim parasını. Kadıköy civarında alınacak yer bilen varsa o da olur. oyuncakçıda yok mu? ben son 6 aydır falan george karelias içtiğim için sarı drum'a bakmıyorum hiç ama sorarım bundan sonra gittiğim yerlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Oyuncakçı dahil kadıköyde 9 tütüncü gezdim geçen cumartesi, hiç bir yerde yok arkadaş 2 aydır gelmiyor diyorlar. Bulsam 2-3 paket alıp atıcam, zaten öyle çok içmiyorum da başka tütün de içemiyorum. Bir pakedi 1-1,5 ay gidiyor nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 yokmuş piyasada, herkes üzgün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 tütün piyasası çok pis patladı ya tahtakale'de bile bulunmuyor gelmiyor abi gelince de hemen bitiyor felan diyorlar çoğu zaman. biri şu e sigara zımbırtısını moda felan yapsa da piyasa rahatlasa azıcık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Holy said: Oyuncakçı dahil kadıköyde 9 tütüncü gezdim geçen cumartesi, hiç bir yerde yok arkadaş 2 aydır gelmiyor diyorlar. Bulsam 2-3 paket alıp atıcam, zaten öyle çok içmiyorum da başka tütün de içemiyorum. Bir pakedi 1-1,5 ay gidiyor nerdeyse. Soyle yurtdisindan gelecek birine alsin5 li box freeshoptan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Yok ya kodumun sarı drum'ı ne ingiltere, ne almanya'da yok. TR'deki free shoplarda da yok. Balkan ülkelerinde varmış diye duydum ama ferit bulamadı mesela, ya da beni sallamadı bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Tütün ne ya muhtar mısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Artik ben de ayni soruyu sorabilirim. Tutun ne abi muhtar misiniz? Sdgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Burada camel malboro tutunu falan satiliyo 500gr packlerde. Tiryaki ucuza getiriyo sararak. Bi kutu malbus 11liraya geliyosa , sarmasi 5e geliyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 malbuşun sarma tütünü bok gibi ama öyle ibr gerçek var. teneke kutuda almıştım da kimse içememişti fasdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 abi old holborn alın geçin işte paketteki tüm tütünlerden güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 I ıh değil. Baya paket denedim Karelias, golden Virginia, old holborn falan hiç biri bir sarı drum değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 tütün lan bu en iyisi tartışmasına mı başladınız hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Önce Golden sonra Drum tükendi yavaştan. Tedarikçiler tükeniyor şak şak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Holy said: Yok ya kodumun sarı drum'ı ne ingiltere, ne almanya'da yok. TR'deki free shoplarda da yok. Balkan ülkelerinde varmış diye duydum ama ferit bulamadı mesela, ya da beni sallamadı bilemiyorum. almanyada gayet de vardı sarı drum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Ülkede olabilir, ben Frankfurt ve Stuttgart havaalanlarında baktım yoktu, varsa gelirken getirsene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 tam zamanında geçmişim elektronik sigaraya hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Holy said: Lan bu sarı drum iyice piyasadan kalktı herhalde, 2 aydır bulamadım hiç bir yerde. Bulabilen varsa 2-3 paket alsın da göndersin, vereyim parasını. Kadıköy civarında alınacak yer bilen varsa o da olur. akşam getireyim kadıköye bu arada George Kareliasın light olanı en iyisi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 quixef said: Tütün ne ya muhtar mısınız ajakhsgajshgd cok iyi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madborn Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Drumın mavisi orginaldi sanırım. Harika gerçektende bende bulamadım. Nette satan güvenilir biyer yok mu bunu ? Not: Hiçbir e sigara tütünün yerini tutmaz. Tecrübeyle sabit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Öznel olayları tecrübeyle sabitleyemiyorsun yalnız. Ben de yazayım o zaman kolaysa bu kadar. Mesela ben bayadır e sigara içiyorum tütün hiç aramıyorum gerçekten. Not: Esigara tütünün yerini tutar. Tecrübeyle sabit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar