Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Drum Tütün

eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

• 4 yıl sonra ...
Holy said:

Lan bu sarı drum iyice piyasadan kalktı herhalde, 2 aydır bulamadım hiç bir yerde.

Bulabilen varsa 2-3 paket alsın da göndersin, vereyim parasını. Kadıköy civarında alınacak yer bilen varsa o da olur.

akşam 18.00 gibi bana öm atsana abi. Evin orda var tütüncü, olması lazım orada. Geçen arkadaşa almıştım. ÖM atmazsan ama unuturum kesin.
Sosyal ağlarda paylaş

Holy said:

Lan bu sarı drum iyice piyasadan kalktı herhalde, 2 aydır bulamadım hiç bir yerde.

Bulabilen varsa 2-3 paket alsın da göndersin, vereyim parasını. Kadıköy civarında alınacak yer bilen varsa o da olur.

oyuncakçıda yok mu? ben son 6 aydır falan george karelias içtiğim için sarı drum'a bakmıyorum hiç ama sorarım bundan sonra gittiğim yerlere.
Sosyal ağlarda paylaş

Oyuncakçı dahil kadıköyde 9 tütüncü gezdim geçen cumartesi, hiç bir yerde yok arkadaş 2 aydır gelmiyor diyorlar.

Bulsam 2-3 paket alıp atıcam, zaten öyle çok içmiyorum da başka tütün de içemiyorum. Bir pakedi 1-1,5 ay gidiyor nerdeyse.
Sosyal ağlarda paylaş

Holy said:

Oyuncakçı dahil kadıköyde 9 tütüncü gezdim geçen cumartesi, hiç bir yerde yok arkadaş 2 aydır gelmiyor diyorlar.

Bulsam 2-3 paket alıp atıcam, zaten öyle çok içmiyorum da başka tütün de içemiyorum. Bir pakedi 1-1,5 ay gidiyor nerdeyse.

Soyle yurtdisindan gelecek birine alsin5 li box freeshoptan
Sosyal ağlarda paylaş

Holy said:

akşam getireyim kadıköye

bu arada George Kareliasın light olanı en iyisi ya.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...