roket adam Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 ABİ ÇOK İĞRENÇSİN YA AHHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 ağlama melis dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 okulu uzatıyorum an itibariyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Hacı sen orta malı er pozisyonundasın muhtemelen. Kendine acil tarafından bir iş ayarlatmaya bak. Yoksa işin zor sdfjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 senin yine çarşın varmış, 5 saat bile olsa nete sivil gezip insan yüzü görebiliyosun. Ben mesela Yüksekova'da yaptım, çarşı yok, bi kere merkeze indik türkçe konuşan yok,sen türkçe konuşursan kısa cevap verip dönyüolar kendi dillerine, sanki başka bi ülkedeyim. Sonra kaçakçılara bişe yapamıyoduk, gece yakalıyoduk, sabah jandarmalara teslim edip, öğlenleyin ifade verdikten sonra çıktıklarını görüyoduk, ertesi gece yine aynı senaryo.. Ama orda gördüğüm Porche Ferrari BMW Mercedesleri ucuca eklesem istanbula yol olur heralde. Gerçi kişi başı $5k - $10k arası sınırdan mülteci geçiriyolar, mazot uyuşturucu kıyafet dışında, çok zor olmasa gerek o araçları almak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 ohoo welcome to jandarma, muhafız olduğuna şükret bence. şöfor olarak yapsan intihar edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 "bu saatten sonra ben mi yapayım" geyiği yapıldı mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Askere gitmediğin nasılda belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nivea Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 tatlı su milliyetçilerinin hepsi askerlikten sonra adam oluyor iyidir iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 anarşikiz biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 çok daraldıysan , gece nöbette dur mur höyt diye bağır çağır havayada 2 sıktın mı tamam sonra kaçtı ipnetorlar ayağına yatıp hayal gördüm rp si yapıcaksın 1 ay kafa izni sana bide başlığı değiştirin, çocuğun askerliği bitmez lan yanlışlıkla biri okur falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 ahah welcome to tsk!1! *summon axedice* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Olm askerliğini yakıcan. Çetintaş görse şikayet eder yemin ederim ASKERİ KÖTÜLÜYO KOMUTANLARI KÖTÜLÜYO GOLDBARENCİK der. Sen de benim kuzenler gibi askerden gelince tvde içeri alınan komutanları görüp "HEPSİNİ HAPSE ATSINLAR GEBERSİNLER" diye bağırcan galiba ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 soğutulunmuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Kutsal görev, vatan borcu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Butcherofego Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=26840161 askerlik hakkında askere gitmemiş biriyle tartışmamak gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 bide gidip boş yere ölenler var onlarla avun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Loex said: bide gidip boş yere ölenler var onlarla avun abi mal mal konuşarak elinize ne geçiyor,yaptınmı sen askerliğini? yine milliyetçide deseniz ne derseniz diyinde,sınır boyunda o pez..lerden koruyor gariban asker sınırı,askerin olmadığı yerde ırak'ı göz önüne getirin,tacizler tecavüzler yağmalar,yani baştaki 3*5 adam çete kuruyor diye hepsini yargılamak olmaz,ayrıca ben askerliğimi jandarma ulaştırma er olarak uzun dönem yaptım ve geç gittim şorland:S şöförüydüm,zırhlı araçtır kendileri,aşağıdaki kısa dönemler yalvarırrdı yukarıya karakola gelmek için karakol komutanıyla konuş abi nolur diye,adamları jandarmada resmen öttürüyorlardı,ama rahatıda vardı,mesela kocaelispor teknik direktör yardımcısıydı herif,ığdır alayda komutan kızlarına tenis dersi veriodu ne alakaysa :S nese işte şahsen benim acemi birliğimde yaşadığım heleki bilecik söğüt denilen hakkarivari yerde 75 günde 20 kg verdim,yat kalk sürün,ama usta birliği süperdi gerçekten koyun kuzu yemekle geçti yaylalarda:D ayrıca ne yaparsanız yapın kısa dönemler sevilmez askerlikte kişiliğinizle ağırbaşlılığınızla saygı duyar uzun dönemler size,göte parmak oynarsanız,götü kaybetme olasılığınız %80'dir ahahahahahhaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Laorx said: ohoo welcome to jandarma, muhafız olduğuna şükret bence. şöfor olarak yapsan intihar edersin. bu arada acemi birliğin nereydi şöför olarakmı yaptın bide? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 şöför arkadaşım vardı, adam her gece arıyodu arabanın arkasında kova dönüyolarmışmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 7thBreath said: şöför arkadaşım vardı, adam her gece arıyodu arabanın arkasında kova dönüyolarmışmış. orası ayrı mevzuu dur karıştırma şimdi oraları :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 saplashaman said: Laorx said: ohoo welcome to jandarma, muhafız olduğuna şükret bence. şöfor olarak yapsan intihar edersin. bu arada acemi birliğin nereydi şöför olarakmı yaptın bide? :D kayseri, son 2 ay soför olarak yaptım. berbattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 abi ben ığdır ağrı kars üçgeninde türkiyenin en yüksek 2.karakolunda yaptım canderviş karakolu adı:D 2450 metre rakım yılın 6 ayı tipi 3 ayı tipi şeklinde yağmur,2 ayı karın soğuğu 1 ayıda yaz sanırdık ama yaz gelmeden tezkere aldık merak edenler için kızılcaziyaret dağlarını bir araştırın derim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 olm şu topiği gördükçe valla eskileri hatırlıyorum sinirleniyorum. lanet jandarma. öf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 üzerinde durduğumuz yerin yan tarafı kule ve yarısına kadar 2 metreden yüksek kar o duvarların dibi ve o dağların dibini siz hesap edin,15 ay ve son 20 günde çekilmiş fotolar:D Uploaded with ImageShack.us 4 ve özel bir edit:ksura bakmayın arkadaşlar ama şunu yazmak zorunda hissediyorum kendimi,ben şöfördüm ama can sıkıntısından karakolun yarısı gece yarısı gündüzcüydü mesela nöbetler değişkendi yarı gece yarı gündüzde değişkendi,mevzuu düşmanı her zaman oyalamak değil kafasını karıştırmaktır askerlik sanatında,sağolsunlar karakol komutanlarıda 10 numara heriflerdir,gece saat 3 de nöbete gitmenin bir arkadaşınla,o zifiri karanlıkta ne demek olduğunu ve uyumamak için birbirimizi tekmelediğimizi bilirim,uyursan ölürsün klişesi doğrudur aslında:) ha ben şöfördüm sırf geceye geçebilmek için,yollar kapalı tipi var 15 gün gelen giden yok can sıkıntısından gece hasta olanın yerine nöbete giderdim nasıl bir duygu diye,ama Allah düşmanla yüzyüze o nöbeti tutanların yardımcısı olsun diyorum sadece ,yaşamayan bilemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar