Artariel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 utorrent ile bir şeyler dl ederken mesela war3 oynuyorsam disconnect oluyor, msndeysem bağlantı kopuyor. internet gitmiyor ama anlık bi kopuş gibi bir şey. neden bu ? uploadı da kıstım ondandır diye 8mbit internet var. hala yapıyor bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Şimdi lag olduğu içinmi disconnect oluyorsun yoksa hiç lag yokken mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 war3teyken lag olmuyor mesela ama bir anda quit mission hatası ile direkt düşüyorum, hani waiting for host yok. direkt düşüyorsun. ama internet gitmiyor, anlık bir kopma 0.1 saniyelik gibi bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Çünkü modemin torrentin kurmaya çalıştığı bağlantı sayısını kaldıramıyor. Aynı problem şuan kullandığım modemde de oluyor. TOrrent ayarlarında maksimum bağlantı sayısı var onun sayısıyla oynayıp düzeltmeye çalışabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Modemden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 modemin firewall ı açıksa kapat , düzelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 utorrent in 1.8.0 versiyonları falan dene birde yeni sürümler bazı bilgisayarlarda sıkıntılı idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 DL hızına sınır koyun abicim. köklemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 hmm peki bu max. bağlantı sayısı, upload slots mu oluyor tam olarak ve ayrıca modemimin ne kadar kaldıracağını nasıl öğrenebilirim ? ttnetin default verdiği şu huawei markalardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 modemden kaynaklı,modemin desteklemiyor belli bir peerın üstünü ya modem değiştiricen yada max nereye kadar diye deneme yanılma yoluyla bulup onla idare edeceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 modemin dandik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Hic ugrasma abi al saglam bi modem. Gercekten hayat kaliten artiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 aynı sorundan bende de vardı modemden miymiş o. benimki da basic ttnet modemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 modemden değil yahu bugün aynısı oldu bana hız limiti koyunca düzeldi direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 dediğimiz şeye geliyor işte Bullbird,bizde onu diyoruz modemden kaynaklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 7 senelik bendeki modem normaldir o kadar sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Ren said: aynı sorundan bende de vardı modemden miymiş o. benimki da basic ttnet modemi. aynen, o modem de kaldıramıyor. aynını kullanıyorum malesef şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 benim cisco/linksys modemle de böyle bir sorun oluyor arasıra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 ya ebnde torrent tam hız kökleyince sayfaları açabilmem iiçin 3-4 dk gerikor torrenten çıktıktan sonra topic açayım diye gelmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 ya sorun modemden kaynaklanıyo da torrent ayarlarınız da ona göre yaparsnız. ttnetin boktan modemi bile olsa fazla bağlantı vermeyin mesela. private torrent sitelerinden çekiyosanız hız düşmesi gibi bi problem olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 modemden degildir. Eger cok fazla upload yapiyorsan (ozellikle cok sayida baglantiya), upload limitini dolduruyorsun. Upload'ini doldurdugun icin sana gelen TCP paketlerine ack yollayamiyorsun. Ack yollayamadigin TCP packetlerinin hizi once oldukca dusuyor (slow start) ve sonrasinda heba oluyor. Bunun cozumu icin ya QoS turu birsey yapman lazim yada upload'ini limitle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Artariel said: utorrent ile bir şeyler dl ederken mesela war3 oynuyorsam disconnect oluyor, msndeysem bağlantı kopuyor. internet gitmiyor ama anlık bi kopuş gibi bir şey. neden bu ? uploadı da kıstım ondandır diye 8mbit internet var. hala yapıyor bunu Daha oncede soylemisim ama normaldir utorrent te gerekli ayarlari yapman gerekiyor demekki torrentte baglanankisiler olunca Baglantin bunu karsilamaya yetmiyor ve Flood yemis oluyorsun max torrent basina baglantisi 20 yap max gonderme 5 yap Total Connection da 50 yap max Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 max number of connections dogru cevapti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Half open connections da azaltilmali eger sorun devam ediyorsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 max half open connectionsı, max bağlantı sayısını azalttım 50 yaptım. upload limitim 25/70, download limitim 500/950. hala web browsingi felç ediyor bu arkadaş. kullandığım client de utorrent. bu arada utorrentin yeni versionu ne iğrenç olmuş ui açısından. siz ne kullanıyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar