Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

oyun sitelerinin geliri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tarkandakiahtapot said:

lütfen ciddi olalım

ciddi olalım demişsin de buradaki adam nereden bilsin ne kadar kazandıklarını vergi dairesinde mi çalışıyor ya da muhasebecisi midir?

bu kadar merak ettiysen email atıp sor abi. lol
Mesaj tarihi:
Yeterince ziyaretcin varsa ve bunu pazarlayabiliyorsan iyi kazaniyorsun. Yoksa ve/veya yapamiyorsan, kazanamiyorsun. Belli bir olcutu yok bu isin.
Mesaj tarihi:
e bilgili adamlar var, belki akıl yürütebilirler. belki bu işlerden anlayan bu işlerin içinden çıkmış biri vardır. belki fikir sahibi biri vardır.

zaten heriflere mail atınca hemen bana tüm girdi çıktı verilerini atarlar...
Mesaj tarihi:
tarkandakiahtapot said:

zaten heriflere mail atınca hemen bana tüm girdi çıktı verilerini atarlar...

sitenin sahipleri bile sana ne kadar kazandıklarını söylemezken senin bu sorunun cevabını burada arıyorsun. iyiymiş lol

bol şanslar.
Mesaj tarihi:
sitene reklam alsan da, satın alma anlaşmasına göre ki genelde click through rate üzerinden para kazaniosun, bannerlarına tıklanmıyorsa sitede, para gelmiyore.
Mesaj tarihi:
ya benim bir planım var aslında.

bir playstation salonu açmayı düşünüyorum okul bitince. bunun yanı sıra 2-3 pc koyup, bir de teknik servis olayına girmek istiyorum. aslında bir arkadaş ile düşünüyoruz, bilgisayar bölümü okuyor o şu an.

oyun ve pc tabanlı bir dükkan açtıktan sonra bu dükkanı büro gibi kullanıp, profesyonel olarak oyun sektörüne bir portal olarak giriş yapabilir miyiz diye düşünüyorum.
Mesaj tarihi:
tarkandakiahtapot said:

ya benim bir planım var aslında.

bir playstation salonu açmayı düşünüyorum okul bitince. bunun yanı sıra 2-3 pc koyup, bir de teknik servis olayına girmek istiyorum. aslında bir arkadaş ile düşünüyoruz, bilgisayar bölümü okuyor o şu an.

oyun ve pc tabanlı bir dükkan açtıktan sonra bu dükkanı büro gibi kullanıp, profesyonel olarak oyun sektörüne bir portal olarak giriş yapabilir miyiz diye düşünüyorum.

çok yanlış düşünmüşsün.
  • Yeni Oluştur...