tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 hep merak ettiğim bir konu var. oyun inceleme ve haber portalları ne kadar kazanıyordur reklamlardan. misal bir bsc veya merlin in aylık geliri nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 milyör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 lütfen ciddi olalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 araya girdin olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 tarkandakiahtapot said: lütfen ciddi olalım ciddi olalım demişsin de buradaki adam nereden bilsin ne kadar kazandıklarını vergi dairesinde mi çalışıyor ya da muhasebecisi midir? bu kadar merak ettiysen email atıp sor abi. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Yeterince ziyaretcin varsa ve bunu pazarlayabiliyorsan iyi kazaniyorsun. Yoksa ve/veya yapamiyorsan, kazanamiyorsun. Belli bir olcutu yok bu isin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 e bilgili adamlar var, belki akıl yürütebilirler. belki bu işlerden anlayan bu işlerin içinden çıkmış biri vardır. belki fikir sahibi biri vardır. zaten heriflere mail atınca hemen bana tüm girdi çıktı verilerini atarlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 tarkandakiahtapot said: zaten heriflere mail atınca hemen bana tüm girdi çıktı verilerini atarlar... sitenin sahipleri bile sana ne kadar kazandıklarını söylemezken senin bu sorunun cevabını burada arıyorsun. iyiymiş lol bol şanslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 7 kazanıyor 8 harcıyorlar 2 veriyorlar 3 kaçırıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 VE MEHEPENİN KIRKINCI YILI!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 aquila said: 3 kardeş seni bunu ispatlamaya davet ediyorum!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Çok fazla kazanıyolar öyle böyle diil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 IGN en çok kazanandır açık ara. Yerlileri bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Bi çorba parası çıkıyormuş işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Merlinden iyi para kazanıyorlarsa gerçekten çok üzülürüm. Zamanında mükemmel biryerken ellerimizin arasından kayıp eblehlik merkezi olmuştu hey gidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 sitene reklam alsan da, satın alma anlaşmasına göre ki genelde click through rate üzerinden para kazaniosun, bannerlarına tıklanmıyorsa sitede, para gelmiyore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 her reklam oyle mi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 değildir. indexe koyuyorlar bazen reklam ve tıklayıp geçiyorsun mesela. o direkt cash paralıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 ya benim bir planım var aslında. bir playstation salonu açmayı düşünüyorum okul bitince. bunun yanı sıra 2-3 pc koyup, bir de teknik servis olayına girmek istiyorum. aslında bir arkadaş ile düşünüyoruz, bilgisayar bölümü okuyor o şu an. oyun ve pc tabanlı bir dükkan açtıktan sonra bu dükkanı büro gibi kullanıp, profesyonel olarak oyun sektörüne bir portal olarak giriş yapabilir miyiz diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 tarkandakiahtapot said: ya benim bir planım var aslında. bir playstation salonu açmayı düşünüyorum okul bitince. bunun yanı sıra 2-3 pc koyup, bir de teknik servis olayına girmek istiyorum. aslında bir arkadaş ile düşünüyoruz, bilgisayar bölümü okuyor o şu an. oyun ve pc tabanlı bir dükkan açtıktan sonra bu dükkanı büro gibi kullanıp, profesyonel olarak oyun sektörüne bir portal olarak giriş yapabilir miyiz diye düşünüyorum. çok yanlış düşünmüşsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 akıp gidersiniz öyle böyle değil. vergi rekortmeni bile olursunuz hemen açın ps cafe falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 normal şartlarda tutmaz ama bizim açacağımız yerde ps salonu yok... olmayanı açıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 beyler yaratıcı gençliğin önünü kesmeyin ps cafe internet cafe hepimiz açtık lisedeyken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 senko said: 7 kazanıyor 8 harcıyorlar 2 veriyorlar 3 kaçırıyorlar tutskiyançek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar