Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 http://www.hurriyet.com.tr/gundem/19733382.asp said: Ankara-İzmir treninin geçeceği rayları çaldılarBursa'nın Harmancık ilçesinde oksijen kaynağıyla rayları keserek çalan 3 kişi yakalandı. Harmancık'ın Gökçedağ Tren İstasyonu ile Balıkesir'in Dursunbey ilçesi arasında kalan bölümde ray yenileme çalışmaları yapan işçiler, güzergah üzerinde oksijen kaynağıyla ray kesen üç kişiyi görünce durumu jandarmaya bildirdi. Tavşanlı ve Harmancık bölgesinden olay yerine giden jandarma ekipleri, 43 HZ 402 plakalı minibüste Necdet Y. (35) Taner C. (33) ve Engin K'yı (34) yakaladı. Demiryolundaki yolundaki 70 metrelik rayı kestikleri tespit edilen zanlıların, aynı yöntemle bugüne kadar 3,5 tona yakın ray çaldıkları öğrenildi. Zanlılar, jandarmadaki sorgularının tamamlanmasının ardından cezaevine gönderildi. Yetkililer, Ankara istikametinden gelip Bursa'nın Harmancık ilçesinden İzmir yönüne gidecek trenin o sırada bölgeden geçmemesinin, muhtemel faciayı önlediğini belirtti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Okudum akşam işten eve giderken metrobüste. Az kaldı sesli bir şekilde sövüp tüm dikkatleri üzerime çekecektim... Adam öldürmeye tam teşebbüsten koltuk başına kabaca bir hesapla toplam sonsuz ağırlaştırılmış müebbetle yargılayacaksın hayvanları... Edik: Anlamsız cümle. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 biraz alakalı - biraz alakasız eşşoğlueşşek çok. geçen ay evde tadilat var diye balkon salıncağını çalmışlardı. O an görsem ne yapardım çok merak ediyorum, acaip sinirlenmiştim öğrenince. Ne cesaretle evimin bahçesine girersin lan?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 konuyu rus çalan masum köylü diye okudum :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Lan o kadar boldlan italik yazıp altını da çizdik, olay Bursa'da ya ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 bursada tren mi varda rayını çalıyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 köylü lan işte o ray olmasa neler olabilir düşünme kapasitesi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 bursa dunyanin en apaci sehri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 değişik bi enstrümanla rayden çalıyo sandım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Ya abi, adamlar 3,5 ton çalmış yıllardır. Demek ki treni devirmeden çalmanın yolunu bulmuşlar. Devlet malını çalan hırsız sadece adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 fede said: değişik bi enstrümanla rayden çalıyo sandım :( aynen ya, fotoyu görüncede nası bi enstrüman bu diye anlamaya çalıştım baya bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=fcawRJK0hLM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Aket-Atum said: köylü lan işte o ray olmasa neler olabilir düşünme kapasitesi yok Abi koylu olmakla cahil olmak ya da kotu niyetli olmak arasinda hic bir bag yok. Egitim gormedigi icin cahil olarak adlandirma, yasadiklari hayat deneyimi cogu konuda verilebilecek egitimin otesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 ray salimalitiko ray falimalitiko demeye gelmiştim. video konmuş. ondansonraistanbulhaydarpaşadainiyoruzki diyeyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Oha lan oksijen tüpü ile aygaz ya da karpit kazanı götürücen götürürken kimse görmücek oraya yerleştiricen kesicen çıkarıcan taşıycan Deli cesareti ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Rayları çaldıkları süre içerisinde TCDD'nin rayların çalındığını farkedememesi daha vahim bence adamların ray çalmalarından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 rayların çalındığını nasıl anlayacakki adamlar, böyle birilerinin görmesi gerek işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Geyve'de de Anadolu ekspresi bugün raydan çıkmış, Bursa'ya kaç km. orası lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 ingot yapıp satıcan o rayları ebayde of nasılsa duruyo öle dağda boşa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Borastus said: rayların çalındığını nasıl anlayacakki adamlar, böyle birilerinin görmesi gerek işte Tren geçiyor üzerinden, bakım yapıyorlar arada falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 di said: Aket-Atum said: köylü lan işte o ray olmasa neler olabilir düşünme kapasitesi yok Abi koylu olmakla cahil olmak ya da kotu niyetli olmak arasinda hic bir bag yok. Egitim gormedigi icin cahil olarak adlandirma, yasadiklari hayat deneyimi cogu konuda verilebilecek egitimin otesinde. Ya kusura bakma abi tamam belki vahşi doğada kalsak ya da üzerime yabandomuzu yardırarak geliyor olsa adamın vereceği öğütler sayesinde hayatım kurtulabilir de geri kalan kısımlarda cahiller doğruya doğru. Tek tük akıllı bir adam çıkıp hayata dair mantıklı yorum yapınca tüm köylüleri wisdom 45 adamlar sanmayın. Gider lan işte yinede tren değil mi ray olmasa ne olacak kafasındadır o adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 7.5ton çalana kadar polis neredeymiş...ayrıca 7.5ton iyi para eder lan dur arkadaşa soram o biliyordu hurda fiyatlarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 SeaGle said: Oha lan oksijen tüpü ile aygaz ya da karpit kazanı götürücen götürürken kimse görmücek oraya yerleştiricen kesicen çıkarıcan taşıycan Deli cesareti ahahaha hakkaten ray bide traverslere bağlı teker teker onları sökmek falan adamlar baya şantiye kurmuş heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 abi yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar