forgiver Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 plakaya kesilmiş tebliğ edildi diyor ama yok öyle bişey 2011 GE ile başlıyor bir de 140 lira treafik cezalarına baktım ama eşleştiremedim, nedendir bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 140 lira ise kırmızı ışıkta geçmiş olabilirsin. geçen bize de 140 lira geldi, kırmızı ışıkta geçmişiz, lokasyonu da belirtmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 ~*~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 2011 ilk dilim radar da 140 liraydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 %10-%30 arası hız sınırı ihlali de olabilir, o da 140 lira. edik: rasmon demiş zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 GE dediği de muhtemelen gecikme anlamına geliyordur. biraz salladım ama mantıklı salladım bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Tebliğ kanununa göre evde bulamamışsa muhtara bırakılıyo. o da bulamazsa vergi dairesinde askıya çıkıyo, itiraz gelmezse kesinleşiyo ceza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Ceza Rehberi 44 ve 46 no'lu maddeler, plakanı alıp bunlardan birini gönderebilirler çok rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 cumartesi günü yediğim bi ceza var, yanımda ruhsat olmadığı için vergi dairesinin sitesinden ödeyemiyorum. bankadan plakayı aratınca da ceza görünmüyor. bir kaç sorum olacak; - erken ödeyince uygulanan ilk indirim kaç gün için geçerli? - ceza görünmediği için tutarını kendim gircem bankadan öderken, indirimli tutarı mı girmem lazım, normal ceza tutarını mı? - indirim %25 diye aklımda kalmış, doğru mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 1- 14 gün 2- İndirimli ödesen olur sanırım 3- Evet, %25. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Ceza tutarı ve bilgileri girildiğinde eğer erken ödeme indirimi ya da gecikme cezası varsa eklenip/çıkarılıp ödenmesi gereken tutar yazıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 varmıymış indirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 indirim diye bir olay var. ben indirimli ceza ödemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 yok ya herkes açmış yeni sezonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 copry said: varmıymış indirim ? standart oluyor zaten erken ödeyince de kaç gün içinde ödemek gerektiğini hatırlayamadım. adam sölemişti o gün, aklımda kalmamış. ödedim indirimli ilk cezamı da yemiş oldum saçma bi şekilde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 benim şansım olsa gerek ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 senin şansına 0 promil çıktı işte, daha nolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 15 gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 cezanın her ay %5 faizi var ya, o faiz anapara üzerinden mi yoksa her ay artarak mı gidiyor bilen var mı? ve cezamın güncel tutarını nerden öğrenebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Selam, Sadece ana para olması gerek. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 bankadan ceza gozukmese bile beyanla odenebiliyor. bir de makbuzun basina seri numarasindan once gereken sayida 0 koymayi unutmayin, ornegin GE00634 gibi. GE634 diye girmeyin olaya. benim 15 gun icinde indirimle odedigim makbuza bankanin otomatik sistemi 00 siz sisteme gonderdigi icin odenmemis gibi faiz vs isletti. sonra dilekce falan verip mahsup ettirerek hallediyorsun, vakit aliyor. bu arada 140 TL ilk dilim radar cezasi gibi duruyor. tam 140 geliyor cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 ceza olayi da garip. 2 cezam var bugune kadar, 131 km hizla viaport onunde radara girmisim. digeri de cep telefonu. o gun bluetooth aktive etmemisim, esim aradi, acil bir sey sandim. duran trafikte 60 sn kirmizi isik beklerken cep telefonu ile konustum diye yazdi adam. hareket halinde olsak tamam da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 bu cezanın plakadan arayınca çıkması gerekmiyor mu ya? internetten sorgulayınca hiçbi şey çıkmıyor. nası ödicem şimdi bunu ben, nakit parayla? kaç lira olduğu yazmıyor ki ne kadar faiz bindi nerden bilicem de ödicem ona göre sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar