xunn Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 aquila said: bonec gulmeyeydi eyiydi. rozetimi masaya birakiyorum. Gülüşünü duysan iç çamaşırını da bırakırdın. Bir su samuru boşuluyormuş gibi geliyor kulaga. Ve bu benim gibi gülüşü fren sesine benzeyen birinden geliyor. Do the math. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 memetali erbil gibi mi gülüyosun lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 http://pixhell.info/di-2KNR.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 fede said: memetali erbil gibi mi gülüyosun lan :( Yok, böyle. http://www.zshare.net/download/98696629bcc1701a/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 dusa girmem lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Premature much? <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 aperatifle doyururum ben hep karnimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Chloe thread'lerine bakmiyorum ben. Yoksa cok agir pismanlik cokuyor 97'li cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 3 sene sonra 18 iste, farketmez. hugoda tam bir ergen cirkiniydi yalniz, bi de elleri kocaman bi garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Deacon said: http://pixhell.info/di-2KNR.gif Aşk yeniden Akdenizin tuzu gibi Aşk yeniden Rüzgarlı bir akşam vakti Aşk yeniden Karanlıkta bir gül açarken Aşk yeniden Ürperen sahiller gibi Aşk yeniden Kumsalların deliliği Aşk yeniden Bir masal gibi gülümserken Gözlerim doluyor Aşkımın şiddetinden Ağlamak istiyorum Yıldızlar tutuşurken Gecelerin şehvetinden Kendimden taşıyorum Aşk yeniden Akdenizin tuzu gibi Aşk yeniden Rüzgarlı bir akşam vakti Aşk yeniden Karanlıkta bir gül açarken Aşk yeniden Bitti artık bu son derken Aşk yeniden Aynı sularda yüzerken Aşk yeniden Rüya gibi bir yaz geçerken Gözlerim doluyor Aşkımın şiddetinden Ağlamak istiyorum Yıldızlar tutuşurken Gecelerin şehvetinden Kendimden taşıyorum Aşk yeniden Unutulmuş yemin gibi Aşk yeniden Hem tanıdık hem yepyeni Aşk yeniden Kendini yarattı kendinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 vaay adam hemen siir yazmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 işte öyle bir kız chloe.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 SNA1L said: lisede sınıfta entel gibi degil gibi bi kız vardı depresyona giriyodu fln paso bigün bu gülerken birden aglamaya basladı fln osırada arkadas girdi napıyo lan bu özürlü cocuğu yüzme yarışını kazanan anneler gibi dedi hala gülerim hatırladıkca benzetmeye gel abi aahaha 10 dakkadır gülüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 xunn said: Düşün abi espiri yapıyorsun Bone gülüyor. niye, hep çok ciddi adam olarak mı tanıdınız beni? gayet de gülüyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 sen gene anlamadin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 trollüyo lan sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Alçı duvarmış uzun eşşeği yasladığımız yer. Hep birlikte içine girmiştik.. Bi arkadaş da çatıya çıkarken tavan arasındaki boşluktaki tahtaların arasına sıkışmıştı, biz yakalanmamak için bırakıp kaçmıştık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 beyler dusunsenize tum patiler ayni lisede okusaymis nolurdu acaba ;0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 öf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Fizbanın arabasını çizerdim nolcak başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 ulan hangisine kel mahmut dicez peki HAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 http://i.imgur.com/KyK8M.jpg ehehe eksantrik bir durum yaşamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 hatırlamıyorum yani o kadar. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 ilkokulda okul müdürümüz bayandi. bi ara memelerini isirdim. cok pis tokat yemistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Rerore said: http://i.imgur.com/KyK8M.jpg ehehe eksantrik bir durum yaşamadım ibrahim hoca ya gddfgghd kaç mezunuun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar