Patos Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 her ofsayt pozisyonu gol mu olucak :p[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 10-9 biticek bir maç Dk 17 de atılmış ve 1-0 biten ve o skoru korumak için mücadele eden takımın oynadığı maç bana daha çok zevk verir.[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 said: Slat, 08 Ekim 2004 15:12 tarihinde demiş ki: Yuh millet nasıl gaza gelmiş gol manyaa yaptınız kaleleri bune lan basket mi bu? Ben kaleciyim ve kesinlikle karşıyım böyle yeniliklere + olarak teke tek pvp olayı acaip kasış bi olay (kaleci açısından) penaltıyı tercih ederim :) Bende kaleciyim ve ben pvpyi tercih ederim =) çünkü bence kurtarmak şanstan çok yeteneğe bağlı oluyor pvp'de.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Pvp de daha kolay olmaz mı abi gol ya hokey gibi değil kale hehe[signature][hline] [/b] Aşka dair ne var ne yoksa, al giderken İşime yaramaz.. Bana yaramaz.. Çünkü artık çok zor aşık olmak Ama bir de olursam, bu son olacak [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 zamanında çıkmasını bilirsen, ellerinden önce ayaklarını kullanmayı bilirsen, azıcıkta hızlıysan kolay gol olmaz. Edit : yani benim gibi lömbürdöp diye yere atlamıcaksın karşı karşıya olunca =)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm [Bu mesaj Holyman tarafından 08 Ekim 2004 17:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Aslında beraberliği kaldırmayı düşünüyolarmış bence beraberlik olursa 2 takım birer puan alsın 90 dakka sonunda pvp ye geçsinler kazanan 1 puan daha alsın. yani direk kazanırsa 3 puan pvp de kazanırsa 2 puan pvp de kaybedene de 1 puan verilsin. Gerçi o zaman 1 puana yatma işi daha bi karlı olur:). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodMaster Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 ee değişen bişey olamıcak gene sayı 18 de kalıp böle bişey olsaydı tama ama 25 çıkarsa değisen hiç bişey olmaz sadece kadrolar genişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Valla tek bildiğim UEFA'nın bilmemne adalarında 2 orta hakem denediğiydi 2-3 sene evvel...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 3 korner 1 penaltı yapsın uefa o zaman zevklenir işte futbol.[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 oldu olacak mac oncesi oyuncular "Kalede Son" die bagırıp takımı ole belirlesinler...[signature][hline] blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 yeşil tuttum kurallar benden...oldu olacak takımlar 10 kişi çıksın sahaya...kaledeki kaleci-oyuncu olsun :D:D[signature][hline]Entelde Para Olmaz Para Olsa EnteL oLmaZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 said: Holyman, 08 Ekim 2004 17:24 tarihinde demiş ki: zamanında çıkmasını bilirsen, ellerinden önce ayaklarını kullanmayı bilirsen, azıcıkta hızlıysan kolay gol olmaz. Edit : yani benim gibi lömbürdöp diye yere atlamıcaksın karşı karşıya olunca =) Mesajın tamamını alıntı yapsana adi mod! Yapamıyoruz işte biz ama yapanlar vardır heralde. Üstüme gelmeyin sakatlarım![signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 eheh güldürdün akşam akşam fiz.[signature][hline]arcane, 09 Ekim 2004 14:49 tarihinde demiş ki: bbcodesuz imza, imza diildir. www.heavymetaltr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 pvp penaltı olayı mükkemmel olur.[signature][hline]The magic is in the blood, it flows from the heart. Every time you use it, part of yourself goes with it. Only when you are prepared to give of yourself and receive nothing back will the magic work for you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinank Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 daha zevkli maçlar bizi bekliyor[signature][hline]Mantıklı bir soru: -Salatalık mı daha ağırdır hıyar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastSurvivoR Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 bjk dünya kupas1n1 al1r altyap1 olursa :)[signature][hline]We ,Turks, conquered the world once and the second will be soon... a.k.a SoLidSnake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinank Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 ne zamandır kulüpler dünya kupası na katılıyor[signature][hline]Mantıklı bir soru: -Salatalık mı daha ağırdır hıyar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 bu bazı açılardan iyi bazı açılardan kötü çünkü o zaman transfer olayı bayağı bir azaltılmış olacak real madrid gibi takımlar transfere değil de alt yapıya yönlenecek ve genç oyuncuların(ki bahsettiğim yaşlar 14-15) paraları acayip artacak[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olon Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 çokda iyi olur...artık kadrosu kötü takım kalmaz..kadrousunu kullanamayan takım kalır :D:D[signature][hline](__)> (__)> (__)> (__)> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 altyapı olursa mıllet futbolu 32 yasında bırakır.[signature][hline]Senin oldugun yerde yağmur var mı? Kar başladı mı? Yoksa gödereyim sana , GÖNDEREYİM GÖZYAŞLARIMI... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Maymun ettiniz be futbolu. Abartı gollü maçlar çok berbat olur. Gol atılıncaki sevinci nerde bulcaksınız. Baskete döndürdünüz :) Offside kaldırılması öldürür maçları katliam direk olmaz öyle şey basarım uefayı :P Pvp olayı güzel bi. 2 hakem kasış olur ama güzel olur. Uygulamaya geçirilmesi zor bi olay. Fazla uğraşmasınlar bi eğlencemiz var zaten içine etmesinler onunda. Kurallarla oynamasınlarda abidik gubidik şeylerle uğraşsınlar[signature][hline]Eee ben varya ben Hem Kellindil Hem Khazid'hea Hem de Guenhwyvar YAaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar