Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA Futbolda devrim yapıyor...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Slat, 08 Ekim 2004 15:12 tarihinde demiş ki:
Yuh millet nasıl gaza gelmiş gol manyaa yaptınız kaleleri bune lan basket mi bu? Ben kaleciyim ve kesinlikle karşıyım böyle yeniliklere + olarak teke tek pvp olayı acaip kasış bi olay (kaleci açısından) penaltıyı tercih ederim :)
Bende kaleciyim ve ben pvpyi tercih ederim =)
çünkü bence kurtarmak şanstan çok yeteneğe bağlı oluyor pvp'de.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Mesaj tarihi:
Pvp de daha kolay olmaz mı abi gol ya hokey gibi değil kale hehe[signature][hline]
[/b] Aşka dair ne var ne yoksa, al giderken
İşime yaramaz.. Bana yaramaz..
Çünkü artık çok zor aşık olmak
Ama bir de olursam, bu son olacak [/b]
Mesaj tarihi:
zamanında çıkmasını bilirsen,
ellerinden önce ayaklarını kullanmayı bilirsen,
azıcıkta hızlıysan kolay gol olmaz.

Edit : yani benim gibi lömbürdöp diye yere atlamıcaksın karşı karşıya olunca =)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:

Paticik Fm

[Bu mesaj Holyman tarafından 08 Ekim 2004 17:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Aslında beraberliği kaldırmayı düşünüyolarmış
bence beraberlik olursa 2 takım birer puan alsın 90 dakka sonunda pvp ye geçsinler kazanan 1 puan daha alsın. yani direk kazanırsa 3 puan pvp de kazanırsa 2 puan pvp de kaybedene de 1 puan verilsin.
Gerçi o zaman 1 puana yatma işi daha bi karlı olur:).
Mesaj tarihi:
oldu olacak mac oncesi oyuncular "Kalede Son" die bagırıp takımı ole belirlesinler...[signature][hline]
blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki:
Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi.
Mesaj tarihi:
said:
Holyman, 08 Ekim 2004 17:24 tarihinde demiş ki:
zamanında çıkmasını bilirsen,
ellerinden önce ayaklarını kullanmayı bilirsen,
azıcıkta hızlıysan kolay gol olmaz.

Edit : yani benim gibi lömbürdöp diye yere atlamıcaksın karşı karşıya olunca =)

Mesajın tamamını alıntı yapsana adi mod!
Yapamıyoruz işte biz ama yapanlar vardır heralde. Üstüme gelmeyin sakatlarım![signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:

Paticik Fm
Mesaj tarihi:
pvp penaltı olayı mükkemmel olur.[signature][hline]The magic is in the blood, it flows from the heart. Every time you use it, part of yourself goes with it. Only when you are prepared to
give of yourself and receive nothing back will the magic work for you
Mesaj tarihi:
bu bazı açılardan iyi bazı açılardan kötü çünkü o zaman transfer olayı bayağı bir azaltılmış olacak real madrid gibi takımlar transfere değil de alt yapıya yönlenecek ve genç oyuncuların(ki bahsettiğim yaşlar 14-15) paraları acayip artacak[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Mesaj tarihi:
çokda iyi olur...artık kadrosu kötü takım kalmaz..kadrousunu kullanamayan takım kalır :D:D[signature][hline](__)> (__)> (__)> (__)>
Mesaj tarihi:
altyapı olursa mıllet futbolu 32 yasında bırakır.[signature][hline]Senin oldugun yerde yağmur var mı?
Kar başladı mı?
Yoksa gödereyim sana ,
GÖNDEREYİM GÖZYAŞLARIMI...
Mesaj tarihi:
Maymun ettiniz be futbolu. Abartı gollü maçlar çok berbat olur. Gol atılıncaki sevinci nerde bulcaksınız. Baskete döndürdünüz :) Offside kaldırılması öldürür maçları katliam direk olmaz öyle şey basarım uefayı :P Pvp olayı güzel bi. 2 hakem kasış olur ama güzel olur. Uygulamaya geçirilmesi zor bi olay.
Fazla uğraşmasınlar bi eğlencemiz var zaten içine etmesinler onunda. Kurallarla oynamasınlarda abidik gubidik şeylerle uğraşsınlar[signature][hline]Eee ben varya ben
Hem Kellindil
Hem Khazid'hea
Hem de Guenhwyvar

YAaa
  • Yeni Oluştur...