Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA Futbolda devrim yapıyor...

bLackcha0s

Öne çıkan mesajlar

said:
Slat, 08 Ekim 2004 15:12 tarihinde demiş ki:
Yuh millet nasıl gaza gelmiş gol manyaa yaptınız kaleleri bune lan basket mi bu? Ben kaleciyim ve kesinlikle karşıyım böyle yeniliklere + olarak teke tek pvp olayı acaip kasış bi olay (kaleci açısından) penaltıyı tercih ederim :)
Bende kaleciyim ve ben pvpyi tercih ederim =)
çünkü bence kurtarmak şanstan çok yeteneğe bağlı oluyor pvp'de.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Sosyal ağlarda paylaş

zamanında çıkmasını bilirsen,
ellerinden önce ayaklarını kullanmayı bilirsen,
azıcıkta hızlıysan kolay gol olmaz.

Edit : yani benim gibi lömbürdöp diye yere atlamıcaksın karşı karşıya olunca =)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:

Paticik Fm

[Bu mesaj Holyman tarafından 08 Ekim 2004 17:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında beraberliği kaldırmayı düşünüyolarmış
bence beraberlik olursa 2 takım birer puan alsın 90 dakka sonunda pvp ye geçsinler kazanan 1 puan daha alsın. yani direk kazanırsa 3 puan pvp de kazanırsa 2 puan pvp de kaybedene de 1 puan verilsin.
Gerçi o zaman 1 puana yatma işi daha bi karlı olur:).
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Holyman, 08 Ekim 2004 17:24 tarihinde demiş ki:
zamanında çıkmasını bilirsen,
ellerinden önce ayaklarını kullanmayı bilirsen,
azıcıkta hızlıysan kolay gol olmaz.

Edit : yani benim gibi lömbürdöp diye yere atlamıcaksın karşı karşıya olunca =)

Mesajın tamamını alıntı yapsana adi mod!
Yapamıyoruz işte biz ama yapanlar vardır heralde. Üstüme gelmeyin sakatlarım![signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:

Paticik Fm
Sosyal ağlarda paylaş

bu bazı açılardan iyi bazı açılardan kötü çünkü o zaman transfer olayı bayağı bir azaltılmış olacak real madrid gibi takımlar transfere değil de alt yapıya yönlenecek ve genç oyuncuların(ki bahsettiğim yaşlar 14-15) paraları acayip artacak[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Sosyal ağlarda paylaş

Maymun ettiniz be futbolu. Abartı gollü maçlar çok berbat olur. Gol atılıncaki sevinci nerde bulcaksınız. Baskete döndürdünüz :) Offside kaldırılması öldürür maçları katliam direk olmaz öyle şey basarım uefayı :P Pvp olayı güzel bi. 2 hakem kasış olur ama güzel olur. Uygulamaya geçirilmesi zor bi olay.
Fazla uğraşmasınlar bi eğlencemiz var zaten içine etmesinler onunda. Kurallarla oynamasınlarda abidik gubidik şeylerle uğraşsınlar[signature][hline]Eee ben varya ben
Hem Kellindil
Hem Khazid'hea
Hem de Guenhwyvar

YAaa
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...