seraphiel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 imza atip cikiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Ne diyon sen degisik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 sabah olsada yatsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 sıgaram da bitti bakkal cami dönüşü açtıysa alayım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Harbiden şu topici gördükçe içim acıyor , bir çok 'gececi' diye belirli saatlerde yazılanların daha öncesinde uyanıp işe gidiyorum. Sabah vardiyası olduğunda 04:45te uyanıyorum sonra buraya gelip elim varmıyor yazmaya 'şimdi gececi demek bu saatte uyanık demek mi yoksa daha uyumamış demek mi' diye kendime soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 adama üzüldüm ya la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 postum var mı diye baktım. varmış. dünyadaki bütün herşeyi kaldırsak insanlar geceyi gündüzden ayıramasa.. hep ayrımcılık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Yooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 slmnbr? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 o zaman hadi iyi günaydınlar http://www.youtube.com/watch?v=V4wHMORwlHY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Ben hala burdayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 :( bana yine hasret, bana yine işler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 ben de çizim yapıyorum bir yandan. gelin görün ki dinleyecek şey sıkıntısı içerisindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 yatmam lazım yatamıyorum. öffff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 chrome said: ben de çizim yapıyorum bir yandan. gelin görün ki dinleyecek şey sıkıntısı içerisindeyim. al 2 saat idare etsin http://www.mixcloud.com/ugursener/ugur-seners-dance-factory-8-9/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 uykusu gelipte uyuyamayan melisa çayı içsin. 3. bardaktan sonra uyku garantisi veriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 eyvallah hacı başlattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 iyi çizmeler başkan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 amanin! trance çıktı bu abi. ben böyle daha sakin daha bi izlandadayım anasını satayım kafalarında şeyler arıyordum. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Uykusu gelipte uyuyamayan, anca otobüs yolculuğu yapıyordur. Otobüstede melisa çayı yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 chrome said: amanin! trance çıktı bu abi. ben böyle daha sakin daha bi izlandadayım anasını satayım kafalarında şeyler arıyordum. =/ ben müzikten anlamam yav :/ http://www.youtube.com/watch?v=IwXh8h5jivg bu var listemde sakinimsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 otobüsse yapacak bir şey yok. uyumayacaksın abi. @theo eyvallah üstad. bu da iş görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Dworgian said: yatmam lazım yatamıyorum. öffff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 melisa çayı iç anacım. yoksa da sütü kıtlama şekerle götür. o da işe yarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar