Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 eski gsli mükemmel kalesi hayrettinin mükemmel videolarını bulabilceğimiz linkler rica ediyorum veya onun kadar komık ve ilginç olabilcek baska videolar...[signature][hline]Aket Atum "so hoder, why don't they let you shoot at your brother? here, take this arrow, i'll help you aim..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 yerinde oLsam , fevzi tuncayın , auttoman mıdır nedir bir kör aLman kaLeciniz vardı onun , zaLadın , ve son harika ramazanın videoLarını seyrederdim. Çok daha heyecanLı ve komik :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 hayır ben hayrettini istiyorum Yıl 1997. Yer Ankara 19 Mayıs Stadı. G.Birliği ile G.Saray, Türkiye Kupasında çeyrek finale yükselme mücadelesi veriyor. Maçın normal süresi 1-1 berabere bitiyor. Uzatma dakikalarında da sonuç değişmeyince penaltı atışlarına geçiliyor. G.Sarayın kalesinde Hayrettin, G.Birliğinin kalesinde Kubilay var. İki takımın da penaltıcıları, ilk 5 atışı gole çevirince iş uzuyor. İki kalecinin de adeta adeta basireti bağlanmış. Geleni içeri alıyorlar ve bir ara Kubilay Hayrettine yaklaşarak Abi rezil oluyoruz. Bir penaltı kurtar da bitsin bu işkence diyor. Hayrettinin cevabı ise daha ilginç oluyor: Oğlum benden geçti, sen kurtar http://www.zaman.com.tr/2002/03/14/spor/h28.htm[signature][hline]Aket Atum "so hoder, why don't they let you shoot at your brother? here, take this arrow, i'll help you aim..." [Bu mesaj Aket-Atum tarafından 09 Ekim 2004 12:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 bende istiyorum ama kısfmet[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Hayrettin abime laf yok! Zeytinburnuspor da oynarkene bende minik takımda idmanlara çıkıyordum. Biz stadın kenarındaki toprak sahada onlarda stadda idman yapıyorlardı. A takımın idmanı bitince giderdik hayrettin abiye şut çekerdik. Hep düz koşu verirdi bize antrenör hep yanımızda hayrettin abiyle koşardık =) o zamanda herkes dalga geçerdi hayroyla =)[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 ah ah hayrettini kim unutabilir abi o videolar için bir link bulursanız müthiş olur ama sırf hayrettin için değil diğer kaleciler içinde birer link olursa müthiş olur ya[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 bi maçta nerdeyse orta sahadan gol yemitşti.maçtan sonrada "sola atacağını hissetmiştim" demişti.[signature][hline]And the Ra'd glorifies and praises Him Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 o der o hayrettin..[signature][hline]Entelde Para Olmaz Para Olsa EnteL oLmaZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 auota giden topu içeri aldığı fener maçını unutmamak lazım=)[signature][hline]Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 o bir efsane..[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 bende psg maçında yediği goller var. haftaya yollayabilirim istiyenlere.[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır. [Bu mesaj birinci_ben tarafından 10 Ekim 2004 18:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Eet bizim de Auman ımız vardı (İşalah böyledi valla adı). Hayro birse, o iki =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 buraya bisler koydum hayrettin[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 said: Angelus, 10 Ekim 2004 15:05 tarihinde demiş ki: auota giden topu içeri aldığı fener maçını unutmamak lazım=) ahahahahahahah muhteşem ya:lol: :lol: :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 topun aslında sola gideceğini hissetmiştim.[signature][hline]arcane, 09 Ekim 2004 14:49 tarihinde demiş ki: bbcodesuz imza, imza diildir. www.heavymetaltr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar