KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 kozalak said: htc kullanan biri olarak uzak durun diyorum. desire s te cok problem cikiyor, ozellikle anakart ptoblemleri cok fazla. iphone varsa gerek yok almana bence.alacaksan ics4 ile gelen bi telefon al da guncelleme icin bekleme. böle bişi yazmış kozalak.. nese ben ray aliyim ya en iyisi az daha bakiyim da yarın veririm olmadı sipariş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Pipet said: ben de farklı bir topic açmadan burdan sorayım bari.. iphone 4s alınır mı bu aralar ? kampanyalı mı alınır, nasıl alınırsa uygun olur ya da onu alma bunu al vs şeklinde biri ilgilenirse sevinecegim, mucx Iphone 4s in de bi cacığı olmadığı kanaatindeyim.. 4te eskidi baya.. 5 çıkana kadar yeni bi telefonum olsun istiyorum bende.. 5 gelesiye 1 buçuk yıl geçer zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 desire s kullanmadım bilemiyorum tabi. bende wildfire s var arkadaşlarımda hd ve sensation filan var herkes memnun. eküri olarak haticeciyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 hmm anladım.. htc iyi güzelde se tasarımı beni benden alıyor. olmadı ben şimdi siparişi vereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Batarya sorun değil Ray in öm de dediğim gibi. Ben gibi sık seyehat eden bir adamsan arada sıkıntı yaratır. Yoksa günlük kullanım için sıkıntı yaratmaz. http://geekaphone.com/compare/Sony-Ericsson-Xperia-arc-S-vs-Samsung-Galaxy-S-II Bi de o karşılaştırma sitesi bi acayipmiş. ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 oka o zmn bugun yatmadan veririm siparişi.. Yarn gelmezde c.tesi gelir heralde.. Karşılaştırma sitesi çok iyi.. Aynı zmnda dslr makineler içinde var bu sitenin aynısından arabalar içinde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 hızlıal.com dan aldım en ucuz fiyat orda vardı.. ereyon ve hepsiburada arttırmış azcık fiyatları.. beyazını bulamadım ama havale ile 792 lira ödedim. kargoda onlardanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Telefon kıyaslamak için tek favori sitem. http://kiyas.la/cep-telefonu/karsilastir/Sony-Ericsson-Xperia-arc-S-vs-Samsung-I9100-Galaxy-S-II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 yeni çıkan telefonlar hakkında pek bir bilgim yok ama inceleye inceleye şu seçenekler iyi geldi; -sony ericsson xperia arc s -samsung wave 3 -htc evo 3d aşağı yukarı fiyatları aynı telefonların.telefonda her şeyi yapmak istiyorum sörften tutun müzik oyun fotoğraf falan.aklım htc ye gidiyo ama en mantıklı gözüken xperia arc gibi.onunda tipini falan pek beğenmedim çok kararsızım =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 samsung wave alma işletim sistemi android değil onun. fiyatı ne olur ne zaman gelir bilmiyorum ama motorola droid razr ın yeni versiyonu muhteşem olmuş diyebilrim. 3300mAh batarya var lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 eah bada varmış hakikaten ben android var sanıyodum wave 3 te.kaldı 2 telefon o zaman seçenekler arasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 3 boyutu salla derim ben. gerekli bir şey değil kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 az önce gittim htc salsa aldım nedir ne degildir hic bilmem öle hosuma gitti aldım.özellikleride fena degil.umarım yarı yolda bırakmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 benimde ray kargoda yarın gelecek bakalm..nası bişi çıkacak yazarım.. ya bi süre sonra insan telefondan sıkılıyor ve özüne dönüyor telefon işi.. çoğu zaman sadece telefonlaşmaktan ibaret olarak kalıyor. en azından bende böyle. o yüzden 3.5inchten fazlası bünyeye fazla cebe de fazla.. tabi bazılarına 4.3 bile yetmeyip galaxy tab'lara yöneliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Arkadasim kullaniyor ray ve baya memnun. Hayirli olsun. Ben de CES'teki telefonlari gordukten sonra beklemeye karar verdim. Simdilik daha ucuz bir sey alayim diyorum. Yazin yurt disina kacip en yenilerden alcam heralde. CES'tekiler cok tatli :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 KillJoy said: benimde ray kargoda yarın gelecek bakalm..nası bişi çıkacak yazarım.. ya bi süre sonra insan telefondan sıkılıyor ve özüne dönüyor telefon işi.. çoğu zaman sadece telefonlaşmaktan ibaret olarak kalıyor. en azından bende böyle. o yüzden 3.5inchten fazlası bünyeye fazla cebe de fazla.. tabi bazılarına 4.3 bile yetmeyip galaxy tab'lara yöneliyor.. akıllı telefonlar dışındaki telefonlar için bu söylediklerin geçerli olabilir. akıllı telefonlar için böyle bişe yok. gayette kullanıyosun. mesela bizim şirkette internet filtreli patiye falan giremiyorum. telefondan takılıyorum ben de mis gibi işimi görüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 4.3lük sensation gözüme ufak gelmeye başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 4.2 var benim, anca yetiyor gibi geliyor artık. 3.2 kullanırken daha büyüğüne ne gerek vardı diyordum ama o verken internet kullanmıyormuşum, bunu fark ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 marketin 101 terk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 sonra netbook alırsınız, sonra bu taşınmıyor yeaaa der tablet alırsınız (belki netbook u direk geçip tablet de alabilirsiniz) sonra yeaa bunlar da çok büyüdü nerde mobillik der ufak bişe alırsınız. kısır döngü yıllarca devam eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 4 inc bence gayret ideal, yani internet kullanımı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 xperia alıcam diye evden çıkıp evo 3d alıp döndüm.telefonun tipini falan beğenemedim htc ye daha çok ısındım pişman olmam inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HosH Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 LG optimus black 970. iyidir iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Galiba yarim saat once bi bok yedim barda telefonumu dusurdum, umudum bayagi dusuk bulmak konusunda. Google Nexus idi kendisi, android sevdalisiyim ve eger yarin telefon cikmazsa piyasaya gene android ile deva edesim var. Sorum kisa ve net : Motorola razr'in son modeli mi : Link http://www.amazon.com/Motorola-XT-910-Unlocked-Smartphone-Warranty/dp/tech-data/B005PTZT6Q/ref=de_a_smtd Yoksa Xperia yada samsung note fln mi ? Bu arada, tum bankacilik muzik dinleme kil yun islerimi telefonla yapiyorum dolayisiyla ona gore secim yapma cabasindayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Xperia'yı ben temel olarak müzik, anime, maps, ofis işleri ve internet için kullanıyorum. Sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar