Densiz Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 soru: levelım görevleri geçtide. Görev atlamam sorun olur mu? Hatta bi an önce 30 lara geleyim istiyorum. en iyi yol görev midir? (biliyorum görevler güzel, kasması zevkli fakat bu oynadığım karakteri bi arkadaşımla takılmak için açtım. Oda level 32 miydi ne. Haftasonu yetişeyim istedim ona. Daha sonra eğlenmek için hoşuma giden bir karakteri kasarım =) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 class story missionları atlamadığın sürece sorun olmaz pek. ben alt charı pvp, class missions, crew missions, daily space missions şeklinde levellıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebq Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 en azından class questlerini yapıp atla leveline göre olan zonelara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Heroicler, bonuslar ve bonus serileri opsiyonel olduğu için eğer hepsini yaparsan +4-5 level overlevel oluyorsun. Ben content skip etmeyi sevmediğim için her görevi yapıyorum ama istersen yapmayabilirsin sadece class story'i bitirmen önemli. Soruna gelince en iyi yol mission(görev) yapmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 class questini yaptikca bisey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 tamamdır o halde. Class görevlerini yapınca yeşilleri bile atlayayım. 10 lvl da beceremediğim bi class görevim vardı, ona gideyim bari tekrar :P. teşekkürler beyler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lagsimil Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 soru: Türklerin çok olduğu bir server'a girmek istiyorum. Hangi serverı önerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 lord calypho gayet iyi biz Hunlar olarak ordayız baya bi kalabalığız istersen basvuruda yapabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 EU - LEGIONS OF LETTOW da karakterimi açtım ben. Orada bir kaç guild gördüğüm için. Level kasarken, grup görevlerinde grup içerisinde, guildsiz türklere geldiğim oldu. Imparatorluk tarafında oynuyorum. Bu tarafta kont ve düşes gibi ünvanlara sahip oyuncuları da barındırdığını düşündğüm bir büyük guild var (sayıca) Girdiğim süre içerisinde online sayısı 25-35 arası değişti. Ufak kendi çaplarında takılan 2-3 tane daha guilde geldiğimde oldu. Republic tarafında türk sayısı çok daha fazla anladığım kadarıyla. Orada oynamadım fakat, çok olduğunu bir arkadaşım söyledi. Jedi aşkı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 e madem hazır başlık var bende araya kaynayım; ne kadar download yapıyor bu oyun? "25 gb yer isterim aga" dedi kurarken ama hepsini indirmez diye düşünüyorum. indirmez di mi? indirmesin : / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 18gb indiriyor. Tabi bazılarında sorunlar oluyormuş 12gb ı baştan indiriyolarmış felan.. Ama burada pek ağlayan olmadı bu konuda. ek: diskinde daha fazla yer olsun tabi. Indirdiği dosyayı kuruyor. Klasör boyutu 20gb ı buluyor. 25gb olayı beta zamanına ait birşey sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 main assets kısmında 11-12 gb indircem diyor, öncesinde 1.5 gb kadar cinematics mi ne indirdi. yani main assets kısmından sonra bitiyor mu olay? ona göre uyuyayım yada bekleyim, bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 hayır bitmiyor. Main assets den sonra 5gb daha indiriyor. Arada Ufak patchler felanda var arada. 5gb dan sonra 1gb a yakın parça parça indiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 şimdi: imparatorluk tarafında light gidersek ne olur? yada republic tarafında dark? Birde petler hayranlık duysun diye ona göre seçim yapmak istemiyorum. -ye düşerse ne olur? :D bazı itemlar için light side 3 istiyor gibi şeyler var dı sanırım. Ama bunları biz zaten alıyorduk, aynı itemın dark side ıda vardır herhalde? Ters tarafa kasıyoruz diye kötü bonuslu felan değillerdir herhalde. Mirror direk dimi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Densiz said: Birde petler hayranlık duysun diye ona göre seçim yapmak istemiyorum. -ye düşerse ne olur? :D :D işte ençok merak ettiğim olay bu. eksiye düşerse nooluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Ben BH seçtim, companion light seçince +40 50 alıyor. Ben de gazladım. Full Light'ım Empire tarafında. :). Darkta artık sith alt karaktere nasipmiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 benim yanımdaki sadist direk ya. Milleti öldürmekten zevk alıyor. Sadece imparatorluğa ihanet ettiğimde yada çift taraflı ajalık yaptığımda - veriyor. Tabi bazen terslediğimde veya görevlerini takmadığımda -160 gibi şeyler verdiği oldu. Aslında şöyle sormak gerekirdi sanırım: republic tarafında dark gidenlerin durumu ne? 50 olupda bir zorluk yaşadılar mı? Item olsun, görev yapamama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 traderda yeşil itemları satabiliyomusnuz yada traderlarda en çok ne gidiyor? galactic borsada yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 meslek konusunda yazmıştı birisi "yeşilleri satarak zengin olacağım" gibisinden. O konuya bi bak istersen. Gerçi bi açıklama yoktu sadece bunu söylemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sloth Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 customer service skype tan ücretsiz aranabiliyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 mercenary commendation level kasarken bazen görevler yetmiyor. Bende gidip pvp de kasıyorum. Aldığım warzone commendation ları, buna çevireyim mi? champion gear için 200 gereiyor sanırım çanta başına. Bunu 50 de rahat bir şekilde kasabiliyor muyuz? yoksa, şimdiden capleyeyim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 sloth said: customer service skype tan ücretsiz aranabiliyor mu ? nope. ben telden aramak zorunda kaldım 14 dk bekledim açmadılar bile. <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Densiz said: mercenary commendation level kasarken bazen görevler yetmiyor. Bende gidip pvp de kasıyorum. Aldığım warzone commendation ları, buna çevireyim mi? champion gear için 200 gereiyor sanırım çanta başına. Bunu 50 de rahat bir şekilde kasabiliyor muyuz? yoksa, şimdiden capleyeyim mi? Netde bi bakındımda world pvp den düşüyormuş. Peki siz gidip oralarda pvp mi yapıyorsunuz? yoksa warzone mu çeviriyor sunuz? seti toplayabilmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 genelde millet çeviriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 peki, teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar