Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Noob soruları

Densiz

Öne çıkan mesajlar

soru: levelım görevleri geçtide. Görev atlamam sorun olur mu?
Hatta bi an önce 30 lara geleyim istiyorum. en iyi yol görev midir?

(biliyorum görevler güzel, kasması zevkli fakat bu oynadığım karakteri bi arkadaşımla takılmak için açtım. Oda level 32 miydi ne. Haftasonu yetişeyim istedim ona. Daha sonra eğlenmek için hoşuma giden bir karakteri kasarım =) )
Sosyal ağlarda paylaş

Heroicler, bonuslar ve bonus serileri opsiyonel olduğu için eğer hepsini yaparsan +4-5 level overlevel oluyorsun. Ben content skip etmeyi sevmediğim için her görevi yapıyorum ama istersen yapmayabilirsin sadece class story'i bitirmen önemli. Soruna gelince en iyi yol mission(görev) yapmak.
Sosyal ağlarda paylaş

EU - LEGIONS OF LETTOW

da karakterimi açtım ben. Orada bir kaç guild gördüğüm için. Level kasarken, grup görevlerinde grup içerisinde, guildsiz türklere geldiğim oldu.
Imparatorluk tarafında oynuyorum. Bu tarafta kont ve düşes gibi ünvanlara sahip oyuncuları da barındırdığını düşündğüm bir büyük guild var (sayıca) Girdiğim süre içerisinde online sayısı 25-35 arası değişti. Ufak kendi çaplarında takılan 2-3 tane daha guilde geldiğimde oldu.
Republic tarafında türk sayısı çok daha fazla anladığım kadarıyla. Orada oynamadım fakat, çok olduğunu bir arkadaşım söyledi.
Jedi aşkı sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

18gb indiriyor.
Tabi bazılarında sorunlar oluyormuş 12gb ı baştan indiriyolarmış felan.. Ama burada pek ağlayan olmadı bu konuda.

ek: diskinde daha fazla yer olsun tabi. Indirdiği dosyayı kuruyor. Klasör boyutu 20gb ı buluyor. 25gb olayı beta zamanına ait birşey sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi: imparatorluk tarafında light gidersek ne olur?
yada republic tarafında dark?

Birde petler hayranlık duysun diye ona göre seçim yapmak istemiyorum. -ye düşerse ne olur? :D

bazı itemlar için light side 3 istiyor gibi şeyler var dı sanırım. Ama bunları biz zaten alıyorduk, aynı itemın dark side ıda vardır herhalde? Ters tarafa kasıyoruz diye kötü bonuslu felan değillerdir herhalde. Mirror direk dimi? :D
Sosyal ağlarda paylaş

benim yanımdaki sadist direk ya. Milleti öldürmekten zevk alıyor. Sadece imparatorluğa ihanet ettiğimde yada çift taraflı ajalık yaptığımda - veriyor. Tabi bazen terslediğimde veya görevlerini takmadığımda -160 gibi şeyler verdiği oldu.
Aslında şöyle sormak gerekirdi sanırım: republic tarafında dark gidenlerin durumu ne? 50 olupda bir zorluk yaşadılar mı? Item olsun, görev yapamama olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

mercenary commendation

level kasarken bazen görevler yetmiyor. Bende gidip pvp de kasıyorum. Aldığım warzone commendation ları, buna çevireyim mi? champion gear için 200 gereiyor sanırım çanta başına. Bunu 50 de rahat bir şekilde kasabiliyor muyuz? yoksa, şimdiden capleyeyim mi?
Sosyal ağlarda paylaş

Densiz said:

mercenary commendation

level kasarken bazen görevler yetmiyor. Bende gidip pvp de kasıyorum. Aldığım warzone commendation ları, buna çevireyim mi? champion gear için 200 gereiyor sanırım çanta başına. Bunu 50 de rahat bir şekilde kasabiliyor muyuz? yoksa, şimdiden capleyeyim mi?

Netde bi bakındımda world pvp den düşüyormuş. Peki siz gidip oralarda pvp mi yapıyorsunuz? yoksa warzone mu çeviriyor sunuz?
seti toplayabilmek için.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...