Lorrotar Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 allah allah beddua yedik bide iyi mi.inanmam gerçi umrumda olmaz da şimdi senin gözünde kötü bi adam olmam umrumda yani benim.şaka yapıyorum abi ben git başkasından nefret et başlıktaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 shh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 ucu açık bir nefret benimki öle sırf üstüne alıp kişiselleştirme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 ahah karea atarlı. internet böyle bişey, gülüp geçiyoruz biz genelde. sen de çok ciddiye alma derim. empati kuracam diye kabızlık geçirmenin manası da yok, raadol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 biraz fazla abartmışsın. salak veled işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 işte sorun orda veletken hepimiz biraz salak oluyoruz ama bunu milyonlara paylaşıp çocuğa travma yaşatıp ilerde manyak piskopat yada intihar eğilimli çocuklar yetiştirmemeliyiz yok ya devam edin siz ben not vermeye başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Olm benim 20 yaşındayken bile böyle videolarım vardır mesela. Bunlar paylaşıma açılamasın diye bu videoları çekenleri zor durumlara düşürüp şantaj yapmak zorunda kalıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 gerçi inanmam ama /beddua umarım böyle çocuklarınız ufacıkken içer sıçar dağıtır sağa sola sizler de rezil olursunuz hatta ucu da size dokunsun /oh /amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 keşke olsa, tombik tombik pek sevimli velet : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavgam17liseli Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 liseli liseli diye dalga geciyorsunuz sanki hepiniz ortasondan üni ye atladınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 0/10. gtfo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 kes liseli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavgam17liseli Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 kavgam17liseli said: xunn said: xunn said: 0/10. gtfo. sana gtfo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 ya da dur lan daha sosyolojik yazayım: şimdi biz lise döneminden geçtik ya hepimiz. dönüp baktığımızda yer yer mallıklarımızı hatırlıyoruz. ya da arkadaşlarımızın ağır sığır olduğunu... kızların beyinlerinin artık işlemeye başladığı, ama erkeklerin halen hormonlar tarafından kontrol edildiği, ergenliğin son demlerinin yaşandığı, libidonun tavan yaptığı, sağlıklı düşüncenin tamamen iptal olduğu bir dönem olduğunu hepimiz biliyoruz. şimdi bu dediklerimi okudun mesela liseli olarak "YOK YEA ÖYLE Bİ ŞEY BEN GAYÖTTÖ MÖNTÖKLÖYÖM" dedin. ama değilsin. bunu, bu dönemi atlattıktan sonra daha iyi anlayacaksın. Ha bir de şu var: Bizim dönemimiz her zaman için özeldi. Her ne kadar mallıklar da yapsak jenerasyonlar geçtikçe nesiller daha bir mallaşıyor. Yani dönüp anamın babamın döneminde lisede ne yaptıklarına, hababam sınıfı tadında tatlı mallıklarına bakıyorum... Sonra bir de bize bakıyorum onlar da içlerinden hameka liselisi diye sövmüşlerdir diyorum. kısacası: liselisin sen liseli kal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 çocuk iyiymiş de çevresi kötüymüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Forumda ilk defa bu kadar doğru konuşan birini gördüm : Karea.. adam aslında bizim dikkat etmediğimiz ve çok önemli şeyler söylemiş , bu çocuk şimdi ne haldedir acaba? falan filan.. çok ciddiyim bu arada , yazıyı yazarken uykum geldi bi anda kestim o yüzden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Bizim de abuk sabuk durumlarda fotoğraflarımız falan vardı da kimse kalkıp internete koymaya kalkmadı valla. Çocuk bunların hesabını KANKİ lerinden sorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 lan yazık çocuğa; "kanki" dediği lavuklara bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 ben olsaydım muhtemelen ciddi bi travma geçirmiştim bu videoyu görünce. böyle şeyler paylaşılmamalı ya. tamam arkadaşlar arasında lan bak bi kere de böyle bi olay olduydu diyip açar bilgisayardan gösterir güler geçersin de. herkesin erişebildiği bi yere koymak iyi değil. hakkat 1989 dan sonra insan doğmamalıydı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Karea: "LEAVE FAT KID ALOOOONE!!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 NolaxThensbane said: çoçuğa küfür etmeyin olm herkes bu duruma düşer asıl bunu paylaşanlara küfür edin. valla çok ayıp etmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 olum cocuklugum sırasında facebook youtube cep telefonu kamerası yoktu ya cok mutluyum lan dusunuyorumda bende ergen oldum lan bende içip içip kufrettim net hatırlıyorum eaueauheahuea en buyuk fark arkadaşlarım hmmm burda dogru kelime orange county de ben kufretmiyim benşm arkadaslarım kotu insannar deildi eauheuauhea hepimiz içip içip küfrediyoduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar