Romario Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 ARkadaş kasma olayına takıldım ben. Knight Online jargonunun facebooktaki sızıntıları mıdır bu? Aga beni kastır ftw! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 YEDEK HESAP NE LAN! facebookta yedek hesabı mı war insannarın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Bilmiyor musun abi, bunların yedek kişiliği de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 piyasa lvl kasma ne bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Sabun için hammadde lazım aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 said: "bi gün belasını zikmediğim her apaçi için bana küfredeceksiniz!" -Berber Şamil- said: allah'ını seven defansa gelsin lan, memleketi ele geçiriyo piçler! hepimiz ölücez. ahahhaahhaha yalnız bunların ünlü olma azimlerinden harbiden korkuyorum 5-10 seneye tvlerde ünlü olarak bunlar gibi tipler çıkmaya başlarsa serdar ortaçı demet akalını mumla arar oluruz ha bide şu var lol http://www.youtube.com/watch?v=r_c53ia_0M4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 son videodan sonra allahını seven üstüme toprak atsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 +24 dirtyzen 09 Ocak 2012 - 18:02 Facebook Twitter 1989'dan sonra insan doğmayacaktı abi. sıkıntı bu. tamamen bu. asdfasgdsgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 said: 1989'dan sonra insan doğmayacaktı abi. sıkıntı bu. tamamen bu. aksam aksam dakikalarca guldurdu beni:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Bir bok anlamadım ne diyorlar. Kendimi yaşlı hissettirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 hep ortadaki gibi saçım olsun istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 benjani said: "beyaz çorap giydiği, tesbih taşıdığı için kro ilan edilen, kösele ayakkabı-ağızda sigara ile "at bakiiim genç" diyip top isteyen, mahallede küçüğünü kollayan büyüğünü sevip sayan harbi delikanlılar, mahallenin abileri, nerdesiniz? Gelin kurtarın be abi bizi şu yavşaklardan, sizin olsun mahalleler yine, nolursunuz..." said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 yalnız enteresan bi durum var, her yerde bu tiplere apaçi vs vs deniyor ama adamlar bunu umursamayıp belkide bütün maddi imkanlarını o kıyafetlere ve imaja harcıolar. cidden entersan hatta takdir bile edilebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 İlk nerde ve kim tarafından çıktı acaba bu saç ve giyim tarzı, zaman makinasıyla o güne gidip bunların john kanırını kanırtmak isterdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Nereye gidiyor bu gençlik aman yarabbi. Prezervatif şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Myshkin said: son videodan sonra allahını seven üstüme toprak atsın nefes almayı unutuyor velet söylerken yakında ölür bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 amaç ne ben anlayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 "Tatar Ramazan" said: İlk nerde ve kim tarafından çıktı acaba bu saç ve giyim tarzı, zaman makinasıyla o güne gidip bunların john kanırını kanırtmak isterdim abi bi de bu insanların apaçi dedikleri başka bi insan grubu var, onların halini tahmin bile edemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 is this real life? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 meraba arkadaşlar meraba arkadaşlar meraba arkadaşlar meraba arkadaşlar meraba arkadaşlar meraba arkadaşlar meraba arkadaşlar meraba arkadaşlar meraba arkadaşlar meraba arkadaşlar meraba arkadaşlar meraba arkadaşlar meraba arkadaşlar meraba arkadaşlar meraba arkadaşlar meraba arkadaşlar meraba arkadaşlar meraba arkadaşlar meraba arkadaşlar meraba arkadaşlar meraba arkadaşlar meraba arkadaşlar meraba arkadaşlar meraba arkadaşlar meraba arkadaşlar meraba arkadaşlar meraba arkadaşlar meraba arkadaşlar meraba arkadaşlar meraba arkadaşlar meraba arkadaşlar meraba arkadaşlar meraba arkadaşlar meraba arkadaşlar meraba arkadaşlar meraba arkadaşlar meraba arkadaşlar meraba arkadaşlar meraba arkadaşlar meraba arkadaşlar meraba arkadaşlar meraba arkadaşlar meraba arkadaşlar meraba arkadaşlar meraba arkadaşlar meraba arkadaşlar meraba arkadaşlar meraba arkadaşlar meraba arkadaşlar meraba arkadaşlar meraba arkadaşlar meraba arkadaşlar meraba arkadaşlar meraba arkadaşlar meraba arkadaşlar meraba arkadaşlar meraba arkadaşlar meraba arkadaşlar meraba arkadaşlar meraba arkadaşlar meraba arkadaşlar meraba arkadaşlar meraba arkadaşlar meraba arkadaşlar meraba arkadaşlar meraba arkadaşlar meraba arkadaşlar meraba arkadaşlar meraba arkadaşlar meraba arkadaşlar meraba arkadaşlar meraba arkadaşlar meraba arkadaşlar meraba arkadaşlar meraba arkadaşlar meraba arkadaşlar meraba arkadaşlar meraba arkadaşlar meraba arkadaşlar meraba arkadaşlar meraba arkadaşlar meraba arkadaşlar meraba arkadaşlar meraba arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 bu apaçi zat-ı muhteremler nasıl finanse ediyor kendilerini merak ediyorum? benim böyle oğlum kızım olsa kulübeme sokmam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 dEaThMooN said: is this real life? is this just fantasy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 pazar günü trt'ye çıkacaklar sosyalmedyatv'ye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Sereglin said: pazar günü trt'ye çıkacaklar sosyalmedyatv'ye :D yuh artık çoluk çocuk şaklabanların ne işi var trt'de püüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar