vaperon Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Video: Media player classic Web tarayıcı: Mozilla FireFox ve Google Chrome E-Mail: Outlook 2010 RSS: Müzik: Sonique + Dfx plugin Torrent: Bittorrent + Peerblock Download: Arşiv: Winrar Ofis: Microsoft Office 2010 Professional Plus Instant Messaging: Gtalk Security: MSE Image Editor: Adobe Photoshop CS3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Video: VLC Web tarayıcı: Safari, Firefox E-Mail: Sparrow RSS: Browser Müzik: iTunes Torrent: uTorrent Download: Browser Arşiv: Unrarx Ofis: Google Docs Instant Messaging: - Security: - Image Editor: PS CS5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Dartanian said: Video: VLC Web tarayıcı: Chrome E-Mail: Outlook RSS: - o ne lan Müzik: Amarok Torrent: uTorrent Download: - Chrome Arşiv: - Winrar Ofis: MS Office 2010 Instant Messaging: skype Security: nod32 Image Editor: PS CS4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Video: BS Player Web tarayıcı: chrome E-Mail: MS Outlook RSS: - Müzik: Winamp Torrent: µTorrent Download: - Arşiv: - Ofis: Microsoft Office 2010 Instant Messaging: - Security: ESET Smart Security Image Editor: Photoshop Elements Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Video: Gom player -Vlc Web tarayıcı: Chrome E-Mail: Gmail RSS: Google Reader Müzik: Web - Itunes - Winamp Torrent: yok Download: Jdownload Arşiv: Winrar Ofis: Msoffice Instant Messaging: Yok Security: Avg Image Editor: Yok Tasarım: Catia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Darqainu said: Bir de Transmission ile Utorrent'in arasindaki tercihlerinizi nasil yaptiniz ? Torrent'i sadece Hulu ve Crunchyroll'da bulunmayan izlediğim animeleri indirmek ve Linux releaseleri için kullanıyorum. Son iki sezondur çıkmıyor öyle anime de, Linux release de tek dosyalık olur. Yani en az kaynak tüketeni, basit olanı yükledim. Özellik olarak uTorrent'e denk ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Video:VLC Web tarayıcı: Chrome E-Mail: Gmail RSS: - Müzik: Aimp2 Torrent: Utorrent Download: Chrome Arşiv: - Ofis: MS Office 2010 Instant Messaging: Skype Security: Microsoft Security Essentials Image Editor: Fatoşhop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Video: splayer Web tarayıcı: chrome Müzik: aimp2 Torrent: işim olmaz Download:jdownloader Arşiv:7zip Ofis: ms office Instant Messaging: msn (40 yılda bir oda. onun dışınca mumble / skype / ventrillo / ts voice com için) Security: avg lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Video: media player classic Web tarayıcı: Google Chrome E-Mail: hotmail Müzik: winamp Torrent: utorrent Download: torrent Instant Messaging: msn Image Editor: photofiltre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Video: GOM player, BS Player Web tarayıcı: Google Chrome E-Mail: gmail, of course. Müzik: aimp2 Torrent: utorrent, bittorrent Download: torrent, JDownloader Instant Messaging: gtalk, msn Image Editor: photoshop, photo paint Vector: CorelDraw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Video: XBMC Web tarayıcı: Firefox & Safari E-Mail: Mail.app RSS: Mail.app Müzik: Itunes Torrent: Vuze Download: Jdownloader Arşiv: 7zip, unrarx, stuffit expander Ofis: OpenOffice Instant Messaging: AdiumX, Skype Security: ClamXav Image Editor: Gimp, Iphoto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Video: VLC, KMPlayer, GOMPlayer Web tarayıcı: Opera E-Mail: Thunderbird RSS: - Müzik: Winamp Torrent: - Download: JDownloader Arşiv: 7Zip Ofis: Office Instant Messaging: MSN (Ayda yılda bir) Security: - Image Editor: PS Ayrıca mIRC kod yazma kısmı yüzünden herhangi acil ve tekrarlayan işte kod derlemesi olmadan anında yazıp işi hızlandırmak için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Video: GOMPlayer, Mp Classic. Web tarayıcı:Firefox E-Mail: gmail, RSS: - Müzik: Yurt dışındayken spotify kullanıyordum, şimdi mecburen winamp & lastfm player. discovery mode on! Torrent: piratebay. Download: - Arşiv: - Ofis: Office 2007 Instant Messaging: Msn nadir, gtalk genelde. Security: Kendim döverim virusleri. Image Editor: adobe ps. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Video:KMPlayer Web tarayıcı:Opera E-Mail: gmail RSS: Snarfer Müzik: Foobar ama MusicBee deniyorum bu aralar Torrent: Btjunkie Download: - Arşiv: - Ofis: Office 2010 Instant Messaging: Msn Security: Avira. Image Editor: paint.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Video: Gom Player + VLC Web tarayıcı: Chrome (Nadiren FF) E-Mail: GMail tarayıcıdan ve cepte Android app'inden RSS: - Müzik: Hala amele gibi Winamp (Son bir yıldır stream ederek youtube ya da grooveshark'dan dinliyorum her şeyi desem yeri var gerçi) Torrent: utorrent Download: Torrent + Jdownloader Arşiv: Winrar Ofis: Office 2011 Instant Messaging: Gtalk, Mumble(Voice chat), Skype, Msn Security: God(!) AVG var da çok nadir taratıyorum, zaten taratınca da bir şey çıkmıyor, temiz kullanırım)+ MalwareByte + Spydoctor Image Editor: Photoshop CS5 + AI + Paint Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Video: MPC-HC Web tarayıcı: Firefox E-Mail: Hotmail RSS: - Müzik: Winamp Torrent: utorrent Download: IDM Arşiv: Winrar Ofis: Office 2007 Instant Messaging(Communications): Skype,mIRC,ventrilo/ts/mumble Security: Nod32 Image Editor: Paint Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 lotus, foobar, vi, putty, vnc4, notepad++, xmanager, powershell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Video: VLC Web tarayıcı: CHrome E-Mail: Gmail Müzik: Qmmp Torrent: Transmission Arşiv: Archive Manager Ofis: OpenOffice, Evernote Instant Messaging: Gtalk Image Editor: Xara son 2 senedir bunları kullanıyorum herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Video: BS Player, GOM Player Web tarayıcı: Chrome E-Mail: Gmail Müzik: Winamp Torrent: uTorrent Arşiv: Winrar Ofis: OpenOffice Instant Messaging: MSN Messenger Image Editor: Photoshop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 QMMMP enteresanmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Video: quicktime, mplayerx Web tarayıcı: safari E-Mail: mail.app, gmail RSS: flipboard for iphone Müzik: itunes, last fm Torrent: utorrent Download: yok. Arşiv: the unarchiver Ofis: ms office for mac 2011 (hiç memnun değilim bazı yönlerden) Instant Messaging: skype, facebook chat, cook seyrek msn Security: gereksiz. Image Editor: preview.app, gerekirse pixlr. bunlara ek olarak flux yüklü, iphoto'yu etkin olarak kullanıyorum, teamviewer, ical & google calendar, dropbox, autocad for mac 2011 mi ne. vmware fusion üzerinde yüklü olan windows 8 developer preview ise win lazım olunca işe yarıyor. neden win8 diye soracak olursanız win7 iso'sunu kaybetmişim, indirmeye üşendim, elimde o vardı kurdum. gayet memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Video: GOM Web tarayıcı: Chrome E-Mail: Outlook RSS: - Müzik: AIMP3 Torrent: BitTorrent Download: Chrome Arşiv: - Ofis: Office Instant Messaging: Facebook :) Security: Avast 6 Full Image Editor: - Tuneup utilities 12 kullanıyorum bir de sürekli. bilgisayarı baya sağlam tutuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Buraya bakarak annemin yeni Windows 7 makinesine gerekli programları yükledim ama uTorrent paralı olmuş, satın al diyip duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 utorrent ve paralı??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Yılda 25$: http://www.utorrent.com/utorrent-plus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar