xunn Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Supradyn said: bencil yanlış kelime yoksa önerme doğru Bencil yerine başka kelime seçersen bütün önerme değişir. Küçükken anneniz yeterince balık yağı içirmedi mi size? >Yaptıkları iyilikten gelen counter mutluluğun yapanı Ryan Gosling yaptığı önermesi. >Blowing your mind since 1989. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 oh bebeğim çok erkeksisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Supradyn said: bencil yanlış kelime yoksa önerme doğru W T F? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 en çok iyilik yapanlar en bencillerinizdir (OT - 6:20) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Yeah. http://i.imgur.com/5ObeH.png It did. ginaly said: en çok iyilik yapanlar en bencillerinizdir (OT - 6:20) Unbroken Circle Of Zerthimon'da yazmıyorsa ciddiye almıyoruz. Denied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 insanlık, iyilik görmeyi haketmeyenlerin cogunlukta oldugu bir ırk.günümüzde işin içinde iyilik varsa ya karı meselesi vardır ya para :).çoğu zaman iyilik ölü bir yatırımdır. e bide işin iyilik yap kötülük bul kısmı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 xunn said: Yeah. http://i.imgur.com/5ObeH.png It did. ginaly said: en çok iyilik yapanlar en bencillerinizdir (OT - 6:20) Unbroken Circle Of Zerthimon'da yazmıyorsa ciddiye almıyoruz. Denied. eheh sakin. manhood ispatlama gereğini feminen görünümünden çok muhtemelen geçmişte başına travmatik bişeyler gelmesine bağlıyorum. yoksa allahın yokmuşçasına psikanaliz 101 textbook karakterine bürünmezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Supradyn said: oh bebeğim çok erkeksisin Witty karşı argümanının olmadığı o kutsal an. Red said: insanlık, iyilik görmeyi haketmeyenlerin cogunlukta oldugu bir ırk.günümüzde işin içinde iyilik varsa ya karı meselesi vardır ya para :).çoğu zaman iyilik ölü bir yatırımdır. e bide işin iyilik yap kötülük bul kısmı var. >İyilik >Yatırım >Thisiswhywecanthavenicethings.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Supradyn said: eheh sakin. manhood ispatlama gereğini feminen görünümünden çok muhtemelen geçmişte başına travmatik bişeyler gelmesine bağlıyorum. yoksa allahın yokmuşçasına psikanaliz 101 textbook karakterine bürünmezsin. Sakin olmadığımı ima etmen fallacy'den fallacy'ye koştuğunu farkettiğin için sanırım. >Can't beat his arguements. >BRING OUT THE PERSONAL ARSENAL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 cümledeki temel mantık hatasına takılman senin kognitif başarısızlığın da ardından gelen balıkyağında kaldım ben. penis boyu desek tam karşılamıyo. cinsellik de ucuz çözüm olur. ailenle aran nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 xunn said: >Can't beat his arguements. >BRING OUT THE PERSONAL ARSENAL. [IMG=http://img444.imageshack.us/img444/3970/argumentm.jpg][/IMG] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Of altın. Dur ya biraz daha dalga geçelim öyle hemen kaçma, daha küfür ettireceğiz. Xunn said: >İnsanların iyilik yapması. >Yaptıkları iyilikten gelen counter mutluluğun yapanı bencil yaptığı önermesi. >lolno Supradyn said: bencil yanlış kelime yoksa önerme doğru Ne olur bana biraz daha cognitive accuracy'mden bahset. Ne kadar duysam yetmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Supradyn said: allahın yokmuşçasına psikanaliz 101 textbook karakteri http://www.imagedoll.com/out-display.php/i61483_1326077677029.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 başkalarına yardım ettiklerinde mutlu olmayan, onlar için 'sorun olmadığı' için yaptıklarını söyleyenler de var o yüzden bencilce olmayan iyilik vardır. ya da tersten düşünelim. yardıma muhtaç birini görüp de yardım edecek durumda olmayan ama adamın haline üzülen bir insan da bencilce olmayan bir iyilik olduğunu gösterir. çünkü adamı mutlu edecek dolayısıyla kendini mutlu edecek kaynağı yok, ama yine de üzülüyor. Yardım edecek durumu olmadığını görüp aslında kendine üzülüyor da diyebilirsiniz tabii. Kendi durumunu zaten kabullenmiş olan ve sadece o adamın haline üzülen bi insan olma ihtimali de var ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 işte o iyiliğe gelememişler daha. burayı çözsünler sonra gelirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 xunn said: Of altın. Dur ya biraz daha dalga geçelim öyle hemen kaçma, daha küfür ettireceğiz. Xunn said: >İnsanların iyilik yapması. >Yaptıkları iyilikten gelen counter mutluluğun yapanı bencil yaptığı önermesi. >lolno Supradyn said: bencil yanlış kelime yoksa önerme doğru Ne olur bana biraz daha cognitive accuracy'mden bahset. Ne kadar duysam yetmiyor. o cümle defansa -5 veriyor allah kahretsin. ben yetemedim pes ediyorum bütün glory senin olsun. küfür de ederim istersen bütün egom senin <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Aynen. http://i.imgur.com/c52Iu.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 edit:son postumda komikli olsun güüleeegüüüleee paticiiik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 nere hayırdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 50 ye 28 kesin var o zaman. iyiliğe devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 var. yapmayan insan degildir zaten, bole osuruk gibin biseydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar