Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blackberry Playbook alınır mı?

liberal

Öne çıkan mesajlar

Bir çok makale okumam gerekiyor ve bilgisayar karşısında onlarca sayfa okumak çekilir şey değil. Hazır BB playbook'un fiyatını 169 Pound'a (3'den gidiyor pound şu ara) çekmişken ben de alayım kullanayım diyorum.

http://www.filipinoinvestor.com/wp-content/uploads/2011/08/BlackBerry_PlayBook.jpg

Aynı zamanda aynı özelliklere sahip bir tarafta da Kindle Fire var.Onun fiyatı biraz daha düşük ve sanıyorum android'i temel alıyor ama aynı boyutta. Bunun hakkında da bilgisi olan varsa iyi olur.

http://www.amazon.com/Kindle-Fire-Amazon-Tablet/dp/B0051VVOB2

İngiltereye yolluyorlar mı bilmiyorum gerçi. Herneyse..

BB'nin sakatlığı şu ki alet eski ve içindeki OS iyi olmasına rağmen doğru düzgün app yok.Review vid'leri falan izledim alet çatır çutur çalışıyor. Multitasking 10 numara ama feature olayında zıcmışlar biraz. Calendar'ı bile yok aletin entegre şekilde. 8 aydır Playbook OS 2.0 üzerinde çalışıyorlarmış ve bununla birlikte bunları giderip, androiddeki bazı applerin çalıştıracak bi altyapı hazırladıklarını söylüyorlar. CES 2012'de ilk tanıtımı yapıldı. Şubatta planladıkları gibi çıkacak gibi görünüyor OS 2.0.

Benim aletten istediğim düzgün şekilde makale okuyabilmek. Eğlence ikinci planda açıkcası. Tabi internetdi, film izlemeydi, müzikti onları da yapacağım da yani.. Anladığım kadarıyla pdf-word destekleniyor. Yannız sorun şu ki 7" alette 11 fontta yazı okunur mu. Aşağı yukarı bi kitap kadar düşündüğümüzde okunur gibi geliyor bana ama bilemedim.

Tabletlerden anlayanlar beri gelsin.

Bu fiyatta bu kalitede tablet yok piyasada. Diğerleri 400 pounddan başlıyor. Onlara da benim param yetmez hacıtlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Okumadan yazdım abi yazdığını niye Kindle Fire olmıyorsun hesabı.

Kindle Fire eğlence tüketin aracı tam olarak. Playbook gibi değil. Ne işe yaradığını açık açık söylüyor: Film izlersiniz, dizi izlersiniz, kitap okursunuz. Üçünü de biz digital olarak satıyoruz. Ama istersenin BBC iPlayer, Hulu, Netflix applarımızı filan indirip onları da kullanabilirisiniz. İnternete girersiniz bir de.

Amazon e-book açısından çok iyi, o açıdan da iyi olur amacın okumaksa. Bu Kindle Fire aletlerinin temel iki amacı kitap-dergi okumak ve film-dizi setretmek.Diğer şeyler ikinci planda. Tam tüketici için eğlence tüketim cihazı yani. VPN ya da proxy desteği olmadığı için bu servislerin desteklendiği USA ya da UK gibi bir yerde değilsen pek işe yaramıyor =(
Sosyal ağlarda paylaş

kitap okuycaksan en iyi 10 inç android tabletler (eboooook readerlardan sonra)
widescreen açısından rahat oluyor, bi de yan çevirince tam kitap gibi oluyor.

oyun oynuycaksan androidler de ipadler de iyi.

sadece internete girip, surf yapıp, app karıştırmak istiyorsan küçük tabletler (6-7 inç) en ideali olur diye düşünüyorum. koca tableti taşımaktan daha kolay olur o tip boyuttakileri taşımdak.
Sosyal ağlarda paylaş

Hafif olanları da zaten çok pahalı abi. Ondan hafifler.

Kindle Fire'ın ingiltereye ne zaman geleceği hala mechul. Resmi bir açıklama yok. Amazon altyapı yeterli değil diyor. Ayrıca bir çok hizmeti(cloud) altyapıya bağlıymış.

Playbook'la - 7 Inch Çin işi olmayan ama marka olmayı becerememiş tabletler arasında kaldım. Bu son dediğim tabletlerin yazılımı iyi hardware'ı kötü. Blacberry'nin Hardware'ı iyi yazılımı kötü.

Hani diyorum ya makale falan okurum, yani almışken "tablet" özelliklerinden de yararlanmak istiyorum. O yüzden gidip eReader almıyorum. Nete gireyim falan, video izler yanımda taşırım hede hödö.

Bu dediğim Playbook'a Facebook app'i gelmiş. Youtube ve bunun gibi popüler olan 2-3 tane daha gelecek de daha fazlası gelmez heralde. Zaten 2015'de Blackberry batacak. Ama adamlar sağlam alet yapmış yani.

İşte 7 inch'de makale okunur mu o sorun. Mantık olarak sorun olmaması lazım. Galaxy note'u ya da Tab'i olan yok mu? Onlar bi söylese nasıl okunuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Merhaba,

Ben Playbook'u Blackberry ilk Türkiye'ye test için yolladığında test ettim 1 hafta boyunca, çok ağır bir alet ve Blackberry bağımlılığı da çok hoş olmamış açıkçası, Blackberry ile peer edip kullanabiliyorsunuz, burada çok detay vermeyeceğim ama parana değmez, zaten Blackberry'de işler bu yanlış cihaz atılımları yüzünden çokta iyi durumda değil, ben Android'i öneririm, hem çok daha fazla şey yapabilme şansın olabilir, kim ne derse desin bana göre şu an yükselen yıldız Android tabanlı cihazlardır.

Sevgiler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...