AutolycuS Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 şarkının girişi güzel, sonrası patlak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Can Bonomo sevilen ve başarılı bir sanatçı olabilir ama çok dövülesi bir tipi var ya. Hareketleri falan çok itici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 çok dandik olmuş. yarı finalde gideriz büyük ihtimal finale çıkabileceğini düşünmüyorum bu şarkının.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 müzik çok hoşuma gitti. ama sanki adamın sesi çok sırıtıyo gibi, bir iki kere dinledikten sonra kesin fikrimi söyleyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Kötü. Şimdi arkadaşım dinliyordu kulak misafiri oldum. Babayaro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 gipsy stayla olmuş ilk 5 olur bence. hayatta da bidaha dinlemem ben ama eurovision dediğin pop yarışması ki zaten. sertap 1. oldu da hangimiz dinliyoruz şarkıyı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 hepimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 sözler cok zorlama geldi. bir kere dinledim belki dinledikce severiz. ilk 5 e girse yeter ya. genç eleman desteklemek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 kötü bulmadım eurovision parçası olarak. son senelere göre gayet iyi hatta. (tabi iyi bi referans değil de) girişi falan gayet iyi zaten de, gerisi biraz tekdüze geldi sadece. parçanın sonlarına doğru olan klasik eurovision şovu kısmı düzgün bi şekilde doldurulursa yeterli bi şey çıkar bence ortaya. eleman aşırı heyecanlı duruyo yalnız sahnede, normal gevşek hali biraz daha prim yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 aquila said: hepimiz. ya bırah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 sefarad müziği olmuş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 EVRIVARUVARKEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 harbi ezberlemiş. rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 tam eurovison sarkisi diyen otuzbininci kisi oldum böylece irlandalilar da language of love die bi sarki yapmis yanniz. yani native speaker da olsa eurovision olunca belli kaliplara sikisiyor insan demek ki. cok banalsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 gazi kadınlarda ne zmn takılsam benim oturduğum yerlerde takılan yada oralardan geçen alık dudaklarıyla bütü enerjimi emen bu adamı bir türlü sevemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 gay oylarının da bi kısmını alırsak işimiz iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 begendım ve kotu hıssedıorm bnun ıcn nan patıde mah. baskısı rereo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 "White Wolf" said: Fena değil, neden hiç bir fikrim yok ama bana muziğin bazı tınıları biraz blind guardian'nın tarzını andırdı. yav bende bunu yazsam çok dalga geçerlermi diye düşünüyordum kendi kendime.. Anlamsız bir biçimde bendede aynı hissi uyandırdı.. Bende beğendim şarkıyı yav.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 http://i2.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/005/954/wtf_is_this_shit2_RE_73_Million_Sharks_Killed_Every_Year-s468x349-71815.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 bi de ilk 5 saniye ile devamı baya alakasız olmuş şu şarkının ilk 30 saniyesi ile devamı arasındaki alakasızlık gibi haha http://www.youtube.com/watch?v=ux3a3P1OKc0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 "White Wolf" said: bana muziğin bazı tınıları biraz blind guardian'nın tarzını andırdı. http://img-cache.cdn.gaiaonline.com/eadf557fc467200b6fca603dac7cd368/http://i220.photobucket.com/albums/dd292/Stasibasiphobic/LolWUT.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 çalgıcılar ve şarkının ritmine göre 3 kademe fazladan hoplayıp zıplaması dışında fena değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Hiç begenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 bu adamin tarzi turkcede daha iyiydi, ingilizceye gecince o aykiri vokal erimis gitmis. sarki vasat. ilk 10 anca gurbetci performansina bakar. bir de gene turk muziginden motifler kafasi var sarkida net. QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 mor ve ötesi, athena ve sertab iyiydi baya. bu yetersiz onların yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar