Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

F.lux aka Niye daha önce keşfetmedim

Cd-

Öne çıkan mesajlar

asıl alıstıktan sorna zaten anlıyamazsınız renk skalasının ıcıne edip etmediğini.

komik ayrıca gece gündüz muhabbetide. sanki balkonda kullanıyosunuz bilgisayarı. veya oda icindeki ısığınız gece ısığı sıcaklığında ısık veriyo.

görende bilgisayar ısık ölcümü yapıyo ona göre whitebalance yapıyo sanır.
Sosyal ağlarda paylaş

abi yapabileceğin en köyü şey odanın ısığını kısmak..

her zaman, ekrana baktığınız her zaman istisnasız iyi aydınatılmıs bir odada durun.
gözünüzü ekran bozmak, kötü aydınlatma bozar. böle ışık rengiyle falanda kurtaramazsınız durumu.

Ayrıca cok yüksek frekans veya cok büyük ekran gibi bir derdiniz yoksa ipsled edinin. gözünüze o kadar kıyak gecin. bişi deil fiyatları artık.
Sosyal ağlarda paylaş

ilk elden öneriyorum.(brightness hedesi)

http://download.cnet.com/Desktop-Lighter/3000-2108_4-10822614.html

http://screenshots.en.sftcdn.net/en/scrn/93000/93055/desktop-lighter-14.png

not: kendi sitelerini bulamadım en bilinen diye cnet linki verdim, kurarken dikkat edin next deyip geçmeyin. benim bilgisayarda ezelden beri kurulu kendisi.
allah varsa razı olsun desktop lighter.
flux box yesin.
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

asıl alıstıktan sorna zaten anlıyamazsınız renk skalasının ıcıne edip etmediğini.

komik ayrıca gece gündüz muhabbetide. sanki balkonda kullanıyosunuz bilgisayarı. veya oda icindeki ısığınız gece ısığı sıcaklığında ısık veriyo.

görende bilgisayar ısık ölcümü yapıyo ona göre whitebalance yapıyo sanır.

sen yanlış anlamışsın olayı. gece gece mavi ışığa maruz kalmamak için kullanılıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

Mirage senin soruna İsveç'ten destek gelmiş lol
"Sara Ekholm" said:

Yes I live in Sweden and I have sunset at 3 in the evening, but that doesn't mean it's night and that I want to go to sleep! And there is no option changing it!

sunu okudum gg oldu program direk indirmeden sgds
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
flux açıkken renk seçme gafletinde bulundum. şimdi flux açıkken gördüğüm renge ulaşmaya çalışıyorum. photoshop photo filter işe yarıyor temperature ile oynuyor. da takıntılı adamım tam o renge nasıl ulaşcam direk 4000k flux ayarımı girip.
Sosyal ağlarda paylaş

tasarım işi olmadığı zamanlarda kapatma ihtiyacı duymuyorumda. renk seçerken unuttum işte.

photoshop image/adjustments/photo filter dan warming filter (85) density=%25 çok benzer bişey yapıyor renge ama takıntı yaptım emin olamıyorum. fluxta 4000k girdiğim değer ne değeriki.
Sosyal ağlarda paylaş

işte olmuyorki öyle. flux etkinken printscreen yapıp fluxu devre dışı bıraktıktan sonra printscreeni yapıştırınca flux devre dışı hali oluyor yine. imkanı yok onu yapmanın.

photoshop photo filter olmuyormuş bu arada. online bi editörden temperature ayarı buldum. ondadada 4000k ayarı girilmiyor. 4000 kelvinmiş bu arada o ayar. 13 e getirip birazda curvesten karartınca ulaştım sanırım.

http://i.hizliresim.com/07OoRB.png

soldakini 4000 kelvin kısabilirim diyen varsa yapsın. raw convert ederken oluyomuş photoshopta white balance tan.
Sosyal ağlarda paylaş

doğrulamak için yöntem buldum. settingsten daylightı en açık yani fluxsuz haline getirip çubuktaki noktaya tıklayınca geçiş efektli değil aniden saniyelik oluyor. yukardaki resmi zoomlayıp on anlık geçişi yaparken elinle bi sağı bi solu kapatınca anlaşılıyor. birazcık daha tok mavi olmuş daha iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...