µh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 alıştıktan sonra anlaşılmıyor ki renk skalasının içine ediyor mu etmiyor mu. geceleri çok iyi oluyor valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 asıl alıstıktan sorna zaten anlıyamazsınız renk skalasının ıcıne edip etmediğini. komik ayrıca gece gündüz muhabbetide. sanki balkonda kullanıyosunuz bilgisayarı. veya oda icindeki ısığınız gece ısığı sıcaklığında ısık veriyo. görende bilgisayar ısık ölcümü yapıyo ona göre whitebalance yapıyo sanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 gece odada ışığı kapatıyorum genelde. herhangi bir görsel editlemeyle falan uğraşmıyorsam neden kullanmayım ki rahatlık oluyor işte otomatik azaltıp arttırıyor. sıradan kullanıcı için iyi program Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 kullanmayın şunu gözleri bozacaksınız. brightness contrast kısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 abi yapabileceğin en köyü şey odanın ısığını kısmak.. her zaman, ekrana baktığınız her zaman istisnasız iyi aydınatılmıs bir odada durun. gözünüzü ekran bozmak, kötü aydınlatma bozar. böle ışık rengiyle falanda kurtaramazsınız durumu. Ayrıca cok yüksek frekans veya cok büyük ekran gibi bir derdiniz yoksa ipsled edinin. gözünüze o kadar kıyak gecin. bişi deil fiyatları artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 ilk elden öneriyorum.(brightness hedesi) http://download.cnet.com/Desktop-Lighter/3000-2108_4-10822614.html http://screenshots.en.sftcdn.net/en/scrn/93000/93055/desktop-lighter-14.png not: kendi sitelerini bulamadım en bilinen diye cnet linki verdim, kurarken dikkat edin next deyip geçmeyin. benim bilgisayarda ezelden beri kurulu kendisi. allah varsa razı olsun desktop lighter. flux box yesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 ben valla fix 5000 olarak kullanıyorum. rahatsız etmiyor. hatta kapatınca "oha çok mavi lan" diyorum. internette dolaşırken gayet güzel ama film izlerken falan açıyorum. o zaman bari düzgün renkleri göreyim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Cuce said: asıl alıstıktan sorna zaten anlıyamazsınız renk skalasının ıcıne edip etmediğini. komik ayrıca gece gündüz muhabbetide. sanki balkonda kullanıyosunuz bilgisayarı. veya oda icindeki ısığınız gece ısığı sıcaklığında ısık veriyo. görende bilgisayar ısık ölcümü yapıyo ona göre whitebalance yapıyo sanır. sen yanlış anlamışsın olayı. gece gece mavi ışığa maruz kalmamak için kullanılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Ben brightness'ı kısmayı sevmiyorum, gözlerimi daha çok yoruyor kısık parlaklık. Web'de renkler yamuk olsun ne önemi var? Ben color inverter'da kullanıyorum beyaz siteleri siyaha çevirmek için mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Ben de bırakamıyorum Flux'u çok işe yarıyor. Oyunlarda biraz düzeltme istiyor sadece o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 paticik sitesi daha bi tatlı oldu fluxla teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 "Tatar Ramazan" said: Mirage senin soruna İsveç'ten destek gelmiş lol "Sara Ekholm" said: Yes I live in Sweden and I have sunset at 3 in the evening, but that doesn't mean it's night and that I want to go to sleep! And there is no option changing it! sunu okudum gg oldu program direk indirmeden sgds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 flux açıkken renk seçme gafletinde bulundum. şimdi flux açıkken gördüğüm renge ulaşmaya çalışıyorum. photoshop photo filter işe yarıyor temperature ile oynuyor. da takıntılı adamım tam o renge nasıl ulaşcam direk 4000k flux ayarımı girip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Ben kapattigm zamanlarin daha cokoldugunu farkederek tekrar sildim flux u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 tasarım işi olmadığı zamanlarda kapatma ihtiyacı duymuyorumda. renk seçerken unuttum işte. photoshop image/adjustments/photo filter dan warming filter (85) density=%25 çok benzer bişey yapıyor renge ama takıntı yaptım emin olamıyorum. fluxta 4000k girdiğim değer ne değeriki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 acıp ss al sonra pickle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 işte olmuyorki öyle. flux etkinken printscreen yapıp fluxu devre dışı bıraktıktan sonra printscreeni yapıştırınca flux devre dışı hali oluyor yine. imkanı yok onu yapmanın. photoshop photo filter olmuyormuş bu arada. online bi editörden temperature ayarı buldum. ondadada 4000k ayarı girilmiyor. 4000 kelvinmiş bu arada o ayar. 13 e getirip birazda curvesten karartınca ulaştım sanırım. http://i.hizliresim.com/07OoRB.png soldakini 4000 kelvin kısabilirim diyen varsa yapsın. raw convert ederken oluyomuş photoshopta white balance tan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Malesef harbici RAW yoksa temperature ayarı kelvin değeri değil -100 / 100 üzerinden yapılıyor. Kendin de deneyebilirsin "file > open as" diyip adobe camera raw'ı seçerek. Belki o menüden photo filtera kıyasla daha isabetli bir sonuca ulaşırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 doğrulamak için yöntem buldum. settingsten daylightı en açık yani fluxsuz haline getirip çubuktaki noktaya tıklayınca geçiş efektli değil aniden saniyelik oluyor. yukardaki resmi zoomlayıp on anlık geçişi yaparken elinle bi sağı bi solu kapatınca anlaşılıyor. birazcık daha tok mavi olmuş daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar