Liebe Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Eminim benim gibi çocukluğunun favorilerinden biri olan vardır =) İçim burkuluyor şu müziği duyduğumda resmen.Vhs kasetlerini habire takar takar izlerdim.Birde bunun sincap kankitosu vardı , onunla ilgili değişik bir vhs kaydı vardı bende çizgi filmle alakasızdı diye hatırlıyorum ; kibrit kutusundan araba gibi bir şey yapıyodu bu saf dağdan aşağı kayıyodu falan çok hoşuma gidiyordu onu izlemek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 nils ve uçan kaz, arı maya, remi... bu tip çizgi filmleri hiç sevmezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 şarkısını dinleyince hatırladım baya izlemiştim bunu hatta gaza gelip kitabını da okumuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Bone said: nils ve uçan kaz, arı maya, remi... bu tip çizgi filmleri hiç sevmezdim +1, bir ara heidi izlemiştim hala onu nasıl izlediğimi çözemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Liebe said: Vhs kasetlerini habire takar takar izlerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Qualance said: Bone said: nils ve uçan kaz, arı maya, remi... bu tip çizgi filmleri hiç sevmezdim +1, bir ara heidi izlemiştim hala onu nasıl izlediğimi çözemiyorum. pokemon beklerken şeker kız candy izlemek zorunda kalmış bi nesil var ortada, heidi iyi yine:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Şeker kız Candy amma acıklıydı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Bone said: nils ve uçan kaz, arı maya, remi... bu tip çizgi filmleri hiç sevmezdim annesini arayan marco da bu listeye eklenebilir,heidi,şeker kız candy ama hepsini çok severek izledim,remi çok çok iyiydi,marco fena değildi,heidi'yi fazla uzattılar,arı maya zaman geçirmek için birebirdi,sıkmıyordu.Nils ve uçan kaz da bence gayet eğlenceliydi. Özellikle Remi'de ki Vitalis ve Heidi'nin dedesi o yıllarda kaybettiğim dedemle tipleri ve karakterleri birbirine benziyordu.Birde üstüne heidi ve remi'nin maceralarıyla paralel giden bir anı defterim olunca iyice bağladı bu çizgi filmler beni.Elin peter'i koyun,keçi otlatırken heidi ile oynuyordu,ben dedemle keçi otlatırken bir heidi göremedim,bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Selam, Clementine nasıl unutuldu, hayret! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar