xunn Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 ascraeus said: newfags meet VN Babby's first Katawa Shoujo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 http://images.4chan.org/v/src/1326105899479.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 http://images.4chan.org/v/src/1326106913131.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/230/414/905.png bunu koymam lazımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 YEEEAAAAHHHHAHAHAHAHAHAHAH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 bakalım ya emi ya lilly 3. routeum kalbimin götürdüğü yere gidiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 nope.avi here we go again http://i.imgur.com/Wh1u6.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Ben yeni basladim da su deaf kiz cok fena. Girmiyorum arkadas student council'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 niye ya en acıklı hikaye shizune halbuki :/ üstteki kıtır kabuğu kırıcaksın ki alttaki erimiş çikolataya ulaşasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 shizune de dayanamadım mishaya giriştim ve mutsuz endingu! haha misha tatlı uhehue shitzunenin bazı hareketleri hoşuma gitmio! DAS Rin de rin diosunuz da çok üşeniorum tekrardan hepsini okumaya ya çooooooook uzun sürüo hahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 shitzunenin karakteri değil ki problem routeu çok çok kötü act1 tam hazırlıyor, act 2-3 bildiğin filler gibi geçiyor, act 4 biraz bişeyler olmaya çalışıyor. sonu ayrı kötü, kardeş/baba ayrı kötü, hiçbirşey bağlanmıyor, kızın seni doğru düzgün sevdiği falan yok, sex sahnesi inanılmaz alakasız bir anda fırlıyor vs vs kendi eh işte,routeu kötü bir karakter. ama diğer karakterler o kadar iyi olunca hiç oynayası gelmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 rin çoook mu ii abi ona göre tekrardan oynıcam böle saatlerimi vericem okuyup hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 çok iyi değil, en iyi ama öyle laylom route değil. bayağı kafa karıştırıyor, yoruyor, üzüyor ve sonunda sevindiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Hiç dating sim oynamamış olarak oynasam mı? İndirdim duruyor öyle. Linux versiyonu da var hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 oyna oyna 5-8 saat arası vaktini alır Rin routeu sonra yatağına uzanıp günün geriye kalanını düşünerek geçirirsin gerçi onu da hesaplamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 routo o kıza yazmak mı demek oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 o kızın hikayesi işte rin ile ana karakterin ilişkisi bayağı garip zaten. hikayenin sonuna kadar pek bi yazma olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 ben bu yola bas koydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 lilyi aldatmam ben oynamam daha oyunu evimin kadını çocuklarımın anası yapacam.. o değilde mp3 şeklinde ost yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Bir admin de çıkıp sildim, sildim ama sor niye sildim demedi... Gitti gül gibi topak. :( Niye sildiniz o güzelim topağı? Bir damla duyguya dayanamadınız di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 ben şikayet ettiydim evet ben vurmayın bana o zaman oynamamıştım bühühüü gidip xunn hentai resimlerine aldandıydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 GERGE said: routo o kıza yazmak mı demek oluyor? route abi işte rota das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 its not=( http://i.imgur.com/U3nSk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 sıra ilk göz ağrım hanakoda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 bende istiyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar