Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

komşu ilişkileriniz nasıl?

tarkandakiahtapot

Öne çıkan mesajlar

escape yazınca hatırladım memlekette apartman günlerinde benim de adım çıkmıştı bi ara satanist bu diye filan..

annem apartman günlerine gitmiyor apartman yaş ortalaması 60 filan neyse benim yakın arkadaşlarımdan birinin babannesi günlerde filan duymuş satanist bu siyah giyiyor şeytan müziği dinliyor falan filan diye o zamanlar saçlar uzun sakallı sakallı geziyordum.babannesi öyle tembihliyormuş dikkat et kolana hap filan atar gezme onunla diye duyunca şok olmuştum.halbuki hep yardımcı olmaya çalışıyordum teyzelere,inerken binerken asansör kapısını açardım,torbalarını taşırdım filan haram olsun emeklerime
Sosyal ağlarda paylaş

aileyle yaşarken tüm apartman toplanıp pikniğe filan giderdik, sürekli bahçede çay filan içilirdi.yaşıt arkadaşımız da çoktu güzel vakit geçiriyorduk.şimdi kalmadı kimse orda, bozuldu komşuluk ilişkileri.

izmir'de eve çıkalı 6 ay oldu(öğrenci evi), tüm gördüklerime selam veriyorum.karşı komşu aşure getirdi bir kez.üst katın su borusu patlamıştı, bizim antreye damlıyordu.1 hafta da zar zor yaptırdı, mahvoldu bizim tavan.ev sahibi de 5 kat üstümüzde oturuyor, söylüyoruz adamın umrunda değil.gene böyle sorun vardı evde arıyorduk açmıyordu.kirayı yatırmadım 2 hafta sonra aradı alperim naber diye.
Sosyal ağlarda paylaş

Vingthor said:

7thBreath said:

apartmanın yarısı, garsoniyer, hayat kadınları, pezevengin evi şeklinde ayrılıyor diğer yarısı da normal aileler onlarla ilişkiler iyi.

normal ailelerdeki anneler ve yaşlı teyzeler hedef alanım. kocaları çıktıktan sonra (veya öldükten sonra) koyunlarına girip akıllarını alıyorum

Oturup seni dinlemek varken bosuna decodersiz cine5 izlemişim küçükken.
Sosyal ağlarda paylaş

üst katımızda memur amca var. çok şirin birşey bize nar falan verir böyle ama geçen eve gelen kızlardan biri gece 10-11 gibi çok aşırı yüksek sesle bir 20 dakika kadar gülünce adam sopaya birşey bağlayıp camdan sarkıtarak bizim camımıza vurdu uyuyamıyorum diye.

yani haklı da abi camdan sopa sarkıtmak nedir ya ahahahaha. özür falan dilendi kapandı konu.

alt katımıza da hödükler taşındı bu yıl, AHUAHAAHHAA diye sesler geliyor arada. bir gün alkolden aşırı ses yaptık biz, ki öyle pek kolay ses yapmayız anca yılbaşında falan olursa. adam zart diye çıktı yarın işe gidicem diye. dedik lan sen hep ses yapıyorsun biz daha bir kere gelmedik. ALGOLLUSUNUZ YARIN KONUŞALIM dedi. lagaluga yaptı gitti. ertesi gün ev arkadaşım denk gelip konuşmuşlar biraz o gün bugündür pek yüksek ses gelmiyor alttan.

çok karşılaşmıyoruz zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Sabah görürsem günaydın diyorum. Öğlen ya da gece görürsem bir şey demiyorum.

Bir kere evin telefon kutusu ile ilgili sorun oldu, yönetici kimmiş öğrenip anlattım ve umursanmadım; bir kere de kapıya komşunun kızı geldi ders çalıştırır mısın diye, geri yolladım. Ekonometri anlat diyor hem de. Adını bile bilmiyorum kızın, ne ekonometrisi?
Sosyal ağlarda paylaş

yan komsumla sadece bi kac kez muhabbetim oldu.her katta iki daire var zaten.altta uste kim var bilmiyorum.sadece ust katta bi kiz var calisan biri galiba.bi kere denk geldim.
ben de asure, yemek getiren teyzeler istiyorum lan :(
evi degistirmeyi dusunuyorum zaten du bakalim...
Sosyal ağlarda paylaş

karşı komşumla aram iyidir o da kafa dengim falan olduğu için

yan komşum 1 aile var kadın 1-2 defa yemek getirdi harika yapıyo yemek ayıp olmasa gidip yemek isterim sdsfgs

bi de üst komşum bi kız var eczanede çalışan onunla karşılaştık mı muhabbet ederiz biraz
Sosyal ağlarda paylaş

Flassh said:

Llama said:

ha öğrencide değilim ailemle yaşayan 28 yaşında bir adamım

28 yaşında ailemle yaşasaydım, bende utancımdan konuşmazdım zaten :(

ne alakası var laaa
mis gibi yemek hazır faturalar yatıyor
ev sıcak... çamaşırlar yıkanıyor falan tey tey
Sosyal ağlarda paylaş

az önce ütü istedim. kızların abisi çıktı kapıya. ütünüzü kullanabilir miyim dedim, daha önce de vermişlerdi; tabii kardeşim ayıp ediyon diye çıkışıp verdi aleti. :D

sonra elektrik faturasını sordum, ortak saat var bizim; tek fatura geliyor o yüzden. 240 lira fatura gelmiş. çok garip.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

bizim komşular hayalet sanırım ya

asansorle iniyorum misal.arkamı döniyim bir anda 7 katta asansor

ama hiç insana denk gelemiyorum

alt katta baya güzel bi hatun var ama onu biiliyorum da o da eve gelmiyor pek yollu sanırım

abi sen bizim apartmanı anlatıyosun ya. 7. katta oturan da benim sdfg
Sosyal ağlarda paylaş

bizim apartman 71 yilinda yapilmis site falan, binadakilerin hepsi en az 60 durmadan yemek getiriyorlar ben de faturalarini falan yatiriyorum bi işleri olursa yardim ediyorum sovalyeleri olarak goruyorlar.bide yan apartmana kizlar tasindi onlarla yakistiriyolar evlendirelim falan diyorlar.

güne gittim bi kere(24/m) örgü falan oruyoruz da muhabbetleri bayiyor bir yerden sonra. yasli amcalarlada maç izleyelim dedik hepsi uyudu 65. dakikada falan

genel olarak cok sıcak iliskideyiz sadece 1. katta konsomatris bi bayan var o sorun cikartiyo ara sira
Sosyal ağlarda paylaş

Valla bizim karşı komşunun hanımı annemle aynı asansöre binince hiçbir şey demeden ıslık öttürmeye başlamış öyle çıkmışlar dışarı konuşmadan, şok olmuş annem zaten.

Biz 22 yıldır aynı apartmanda oturuyoruz, eskilerden hala kalan 4 daire daha var ama sadece 1 tanesiyle samimiyiz. Eskiden hatırlıyorum da daha çok gidip gelinirdi, herkes gün falan yapardı. Diğerleriyle artık asansörde karşılaşırsak selamlaşıyoruz, hal hatır soruyoruz ancak.
Sosyal ağlarda paylaş

Daha önce yöneticiyi dövdüm, bizim su saatimizi kapatıyo diye.Geçen gün de kapının otomatı bozulmuş ananeme bağırdı basma şuna bozuk çalışmıyo diye kadının da kulakları az duyuyo bi de 82 yaşında haliyle anlamıyo. Dedim ne diyon sen ****** ******* kapat kapını otur başımı belaya sokma dedim.

10dk sonra tam sakinleştim tam, kapı çaldı.Annem açtı, sanırım sizin oğlunuz benim babama ileri geri konuşmuş dedi.Sanane lan şerefsiz derken babam girdi araya adam da gitti.

cool but true.
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Sabah görürsem günaydın diyorum. Öğlen ya da gece görürsem bir şey demiyorum.

Bir kere evin telefon kutusu ile ilgili sorun oldu, yönetici kimmiş öğrenip anlattım ve umursanmadım; bir kere de kapıya komşunun kızı geldi ders çalıştırır mısın diye, geri yolladım. Ekonometri anlat diyor hem de. Adını bile bilmiyorum kızın, ne ekonometrisi?

kız bildiğin iş atmış ama bizim nerd oğlumuz ne anlar>:D<
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...