Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 random loading screen. GG BIOWHORE ilum da zor zor republic bulmuşum random loading screen geldi. 150 imp vs 10 rep falan var şu anda bizim serverda ilum'da. Warning koymuşlar ayrıca. Şu adam şurda spot edildi diye. böyle world pvp mi olur lan ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 AA patlakmış, forumlarda rage dönmeye başlamış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Ilum da efsaneymiş, ahaha, PvP forumundaki başlık: World First: Republic Base Turret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Hatta: http://i.imgur.com/XqWmF.jpg http://i42.tinypic.com/32zubzb.jpg Bir efsaneydi, efsaneydi seninle beraber olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mumi Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 server list bos gozukuyo bende. var mı bunun bi çözümü? giremiyorum oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 wtf ? bu world pvp mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Gangren said: AA patlakmış, forumlarda rage dönmeye başlamış? ne açıdan patlakmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 applev0dka said: wtf ? bu world pvp mi ? world soykırım hacı... adasdd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 bu ne olm ahaha :D wintergrasp'da biz alliance'e böyle soykırım yapmadık :D bide bu world zonemuş trololo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Gangren said: Ilum da efsaneymiş, ahaha, PvP forumundaki başlık: World First: Republic Base Turret bizim guild 2 hafta once yapmıştı onu ama empire turrentini kestiydik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 unable to retrieve patch. her seferinde aynı bok. sıktı artık. indiriyor hatta yüklüyor. son %0.000001 lik kısmında artık sonunda filan unable to retrieve hatasını veriyor. yok mu bir çözümü şunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=192632 asdasdadsads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 aente said: Gangren said: AA patlakmış, forumlarda rage dönmeye başlamış? ne açıdan patlakmış? Single core calistirdigi icin engine %80 goruyormus tek core. Ek olarak 3 secenek varmis sadece high low off. High icin 2x falan diyorlae. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 su aşama aşama early access ile alıp ortalığı server ile doldurmasalardı keşke, resmen faction dengesi yok şu an inşallah cross realm wz açarlarda rahatlarız, bizim serverda ilumdan ümidi kestim şu anki durum magtheridonda eski zamanlarında ally olmak gibi birşey ya merge ya fct açmaları şart neyse community rage atar yakında oda gelir. bide şu random load screen olayı varmı sizde de tam combatın ortada load ekranı geliyor fleette yürüyorum load ediyor falan bi ayarları kurcalayım bakıyım ben aa falanda kapadım oyun içinden ama force aa açıktı acaba ondan mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 off bi patch yüklensin sabırsızlanıyorum... ilumda bırakacam afk karakter kassın valor...oyunu acık bırakacam sabaha olurum herhalde rank 60 böyleyse eger :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 random load bende de attı ama anlamadım boş duruyordum fps ne alemde? artan azalan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 bu çok iyi dasdfas http://img441.imageshack.us/img441/9383/screenshot2012011815312.jpg bide yeni gezegen gelmiyor muydu lan? benim uzay mapimde yok öle bişi, nerde başlıo bu rakghoul hikayesi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 martta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 illumda fpsyi bi ara 0,5 gördüm(stabili 3).kare kare oynuyorum desem yalan olur duruyorum sadece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 yeni flashpoint eğer patch günü diye laglı değilse çok efsane ability lag var üstüne hiçbir şekilde tune edilmemiş. dayanılmaz oldu. mekan fena değil hatta güzel. ama adam gibi test edin birader çıkartmayın şu boku test etmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 imperial fleette giderken loading screen giriyor. hızlı bir load gerçi ama lol yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 off cok fena micti bioware. bu ne rezillik ilumdaki valor olayı. noldu onca kasan insanın hakkı? yarım saatte 0.5 rank aldim resmen 54 de o da yavas hali baslarda adam kesemedik. rezillik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=TL0kDP_Cexo http://www.youtube.com/watch?v=gkfVdrtLcRs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 ...warzone gelmiyor... *_________________* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar