Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
random loading screen.

GG BIOWHORE

ilum da zor zor republic bulmuşum random loading screen geldi. 150 imp vs 10 rep falan var şu anda bizim serverda ilum'da.

Warning koymuşlar ayrıca. Şu adam şurda spot edildi diye. böyle world pvp mi olur lan ahaha.
Mesaj tarihi:
unable to retrieve patch. her seferinde aynı bok. sıktı artık. indiriyor hatta yüklüyor. son %0.000001 lik kısmında artık sonunda filan unable to retrieve hatasını veriyor. yok mu bir çözümü şunun.
Mesaj tarihi:
aente said:

Gangren said:

AA patlakmış, forumlarda rage dönmeye başlamış?

ne açıdan patlakmış?

Single core calistirdigi icin engine %80 goruyormus tek core.
Ek olarak 3 secenek varmis sadece high low off. High icin 2x falan diyorlae.
Mesaj tarihi:
su aşama aşama early access ile alıp ortalığı server ile doldurmasalardı keşke, resmen faction dengesi yok şu an inşallah cross realm wz açarlarda rahatlarız, bizim serverda ilumdan ümidi kestim şu anki durum magtheridonda eski zamanlarında ally olmak gibi birşey ya merge ya fct açmaları şart neyse community rage atar yakında oda gelir.

bide şu random load screen olayı varmı sizde de tam combatın ortada load ekranı geliyor fleette yürüyorum load ediyor falan bi ayarları kurcalayım bakıyım ben aa falanda kapadım oyun içinden ama force aa açıktı acaba ondan mı
Mesaj tarihi:
bu çok iyi dasdfas

http://img441.imageshack.us/img441/9383/screenshot2012011815312.jpg

bide yeni gezegen gelmiyor muydu lan? benim uzay mapimde yok öle bişi, nerde başlıo bu rakghoul hikayesi?
Mesaj tarihi:
yeni flashpoint eğer patch günü diye laglı değilse çok efsane ability lag var üstüne hiçbir şekilde tune edilmemiş. dayanılmaz oldu. mekan fena değil hatta güzel. ama adam gibi test edin birader çıkartmayın şu boku test etmeden.
Mesaj tarihi:
off cok fena micti bioware. bu ne rezillik ilumdaki valor olayı. noldu onca kasan insanın hakkı? yarım saatte 0.5 rank aldim resmen 54 de o da yavas hali baslarda adam kesemedik.

rezillik.
  • Yeni Oluştur...