mono Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Patch Notes 1.1 Cok uzun buraya pastelemedim, ilgilenen bakiversin. Ha bide Animation delay olayi hakkinda bi cevap vermis bio, fix geliyormus acil macil vsvs. animation delay durumlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 mono said: Patch Notes 1.1 Cok uzun buraya pastelemedim, ilgilenen bakiversin. Ha bide Animation delay olayi hakkinda bi cevap vermis bio, fix geliyormus acil macil vsvs. animation delay durumlari oh yırttık operative a nerf yok henüz ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warghammer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Dediklerini hızlı ve güzel şekilde yapıyorlar bide ui ye el atsalar eh biraz da maraudere dokunsalar süper olacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 bu şimdi major patch mi oluyor? nerde sith inq. ve jedi consular nerfleri? ac farketmez hertürlü nerflenmeleri lazım...operative ve miror classı neyse onlarada nerf lazım.hemide agır nerf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 said: During the development of Star Wars: The Old Republic, we’ve been paying a lot of attention to the game’s responsiveness. As pointed out by some people on the Forum, a very responsive experience is one of the factors that separate the best MMOs from the others. This is something we are fully aware of and take extremely seriously. Several of the issues brought forth by the community have already been dealt with and you should see the fixes integrated in coming patches, including those coming this month. Every lead mentioned on the forum is being investigated and I cannot stress enough how useful your feedback is – especially when coupled with the level of details found in some of the posts. So I’d really like to thank the community for this very constructive feedback. Thanks again and best regards, BENDE HİÇ YOK DELAY CİLLOP GİBİ ÇALIŞIYOR ve ANİMASYONU İZLEMEK DAHA HOŞUMA GİDİYOR VARSIN GEÇ TEPKİ VERSİNciler belki çark eder, heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Hiçbir şey yok yamada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 1.1 diyince bakayım dedim ama, hotfix kadar satır var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 This ability now transfers to a new friendly target without requiring deactivation on the previous target. OH ÇOK ŞÜKÜR RABBİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Yahu şu sorunları bir tek ben mi yaşıyorum? * Companion'ın skillerinde yaptığım on/off ayarları speeder'a binince yada comp değiştirince sıfırlanıyor. * Birşeyler craft ederken çanta yerine bankada olan malzemelerle kullanılarak yapılan itemlar listede 0 görünüyor ama yapılabiliyor. * Birçok açık alan mekanda gökyüzüne fışkıran yeşil ışıklar (Bu herkeste var biliyorum!) * Zone olunca bazen crew'e koyduğum malzemeler instant yapılıyor (15 tane malzemeyi aynı anda aldığım oldu) * Comp'un üzerine sürüklenen item'lar bazen yok oluyor. Aklıma gelenler bunlar. Niye yok bu listede, neden? neden!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Listede olacakmış da, kırmızı düğmeleri bozulmuş, bozulmasa hemen basacaklarmış. "Caution: Press the button to fix ALL bugs in the game!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Star wars the old republic :a new hope Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Qui said: Yahu şu sorunları bir tek ben mi yaşıyorum? * Companion'ın skillerinde yaptığım on/off ayarları speeder'a binince yada comp değiştirince sıfırlanıyor. * Birşeyler craft ederken çanta yerine bankada olan malzemelerle kullanılarak yapılan itemlar listede 0 görünüyor ama yapılabiliyor. * Birçok açık alan mekanda gökyüzüne fışkıran yeşil ışıklar (Bu herkeste var biliyorum!) * Comp'un üzerine sürüklenen item'lar bazen yok oluyor. Aklıma gelenler bunlar. Niye yok bu listede, neden? neden!? 1- companion ayarları sıfırlanmıyor bende :/ 2- tüm malzemeleri suana kadar hep bankaya attım ve hicbi sorun çekmedim 3- level 47 yim suanda yesil ısık sorunuyla hic karsılasmadım belki suana kadar kastıgım imperial bölgelerinde yoktur sorun 4- compa itemleri sağ tıkla giydirdiğimden yine bu sorunla karsılasmadım hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 o ışık olayı herkeste var. ayrıca companion'ların skillerini ayarlıyosun sonra bozuluyor ama neye göre bozuluyor bilmiyorum. özellikle hc quest yaparken tek başıma aoe'lerini kapatıyorum adamlarnı sonra bakkıyorum belli bir süre sonra açılmış, sıkıyor adamı. kaç kere öldüm o yüzden cc'deki adamı kaldırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 iyi bari AA eklemişler sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Malzemeler bankada olunca yapabiliyorsun. Sadece listede yanında yapılabiliyor olmasına rağmen 0 çıkıyor. Sende olmuyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Norak said: iyi bari AA eklemişler sonunda en çok buna sevindim. full hd çöcünürlükte bile AA istiyor oyun nasıl bir rendeleme yapmışlarsa artık full hd de bile banamısın demiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Masquerade said: said: During the development of Star Wars: The Old Republic, we’ve been paying a lot of attention to the game’s responsiveness. As pointed out by some people on the Forum, a very responsive experience is one of the factors that separate the best MMOs from the others. This is something we are fully aware of and take extremely seriously. Several of the issues brought forth by the community have already been dealt with and you should see the fixes integrated in coming patches, including those coming this month. Every lead mentioned on the forum is being investigated and I cannot stress enough how useful your feedback is – especially when coupled with the level of details found in some of the posts. So I’d really like to thank the community for this very constructive feedback. Thanks again and best regards, BENDE HİÇ YOK DELAY CİLLOP GİBİ ÇALIŞIYOR ve ANİMASYONU İZLEMEK DAHA HOŞUMA GİDİYOR VARSIN GEÇ TEPKİ VERSİNciler belki çark eder, heh. ne diyorsun gene be abicim, nedir yaratilis amacin senin ? yeter artik bi sus az. ayni teraneyi carcar her an her yerde. boyle iyi oyun bize ne diyelim yani. begeniyorum ama kotumu olmus diyim. anladik derdini senin de cozum bizde degil anla artik. hoboromoborokokoto. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 adamlarin biel kabul ettigi hatalari HAYIR HATA DEGIL FEAUTRE diye savunursan tabiki dalgamizi gecicez sonuna kadar fanboy olmak cok kotu bisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 ahahahah masq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 feature degil bug olabilir o sizde bende olmayan sey .. bunu anlatamiyoruz bizde. bizler ciddi ciddi responsive oynuyoruz bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 class dengesi olmayan oyunu ilahlaştırıp şu oyuna laf etmek gerçekten çoğunuzun adına üzülmeme neden oluyor patch güzel, geleceğini bildiğimiz bir patch. yetmez belki ama evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warghammer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 İnsanlar o kadar alışmış ki buff nerf dolu patchlere bunları göremeyince patch denbile saymıyorlar. Gayet güzel bir patch devamı da gelecek bence. yapımcılar en iyi MMO oyuncuların istediklerine en çabuk tepki verendir diye söylemişler bunun da gereğini yapmaya çalışıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 ehehehehfanboykomikliresim.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Adamlar paso eleştiriyor, sen bişey dedin mi de fanboy konuştu oluyor. Her şeyi bilen kral mmocular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar