Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mutluluğum ve mutsuzluğum


KillJoy

Öne çıkan mesajlar

bende çoğu insan gibi çok mutlu olduğum zamanları reklam yapmam.. korkarım nazar değcek diye.. milyonlar kahrolurken derdinden.. belki susuzluktan.. ben nasıl mutlu olabilirim.. diyerekten belkide saklarım mutluluğumu.. mutsuzluğumda benimdir sadece.. mutsuzsam mutsuzumdur.. çok mutsuzsam.. çok mutsuzumdur.saklarım içimde.. her zaman bi yol ararım.. ne kadar şanslı olduğuma dağir. polyanacalık oynamaya çalışırım.. ama yapamam.. polyanacılığı da sadece mutluyken ya da bazı şeyleri atlattığım zaman yaparım..(burası mesajın sonunda olacaktı da araya koyayım dedim: vaktinizi çaldığım için özür dilemiyorum.çünkü ilk mesaj sanırım didnt read lol olacak) belki de iş işten geçmiştir.. ama olsun.. hep pozitifimdir.. birazda iyi yönden bakalım dimi.. yani en azından pozitif olmaya çalışırım..
neyse.. bilmiyorum niye yazıyorum bunları.. ne kadar özgür de olsa burası.. özgür hissetsemde pek paylaşmam hislerimi.. neyse bu sefer farklı olsun.. belki bundan sonra sürekli görürsünüz.. olm i just have sex diye mutluluğumu ilan bile edebilirim ya da jizz in my pants diyip faillerimi yazarım.. yok yok öyle bişi yapmam da aslında tek yazma sebebim.. bırakın ya her şeyi belki 24 saatlik ömrünüz bile kalmış olabilir belki 1 snyelik..

ha bide en büyük dileğim hayattan kafa rahatlığı

geri dönelim.. aslında tek yazma sebebim herkesin bildiği bi şarkıyı paylaşmaktı.. ama sallayın herşeyi diyerekten..

http://www.youtube.com/watch?v=RVmG_d3HKBA&ob=av2e
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

WHO'S WEAK NOW?

http://www.youtube.com/watch?v=fmjtZLbYnNE

said:
Okudum da.. Nedense yabancı olan herkes türklerin yenilgilerinden bahsediyor. Bizi 1. Dünya Savaşı'nda bile yamyam olarak aşılamışsınız askerlerinize, pes doğrusu! Kendimizi sizin elinize bırakmış olsaydık koca Dünya asıl yamyamları görürdü. Yine eskiden olduğu gibi önümüzde diz çökeceğiniz zamanlar gelecek elbet. Bilek gücüyle kaybettiğiniz zaferleri şimdi soğuk savaş ile telafi etmeye çalışıyorsunuz.Korkumuz yok buyrun gelin.Ayrıca İngilizce yazmıyorum siz bunu türkçeye çevirinde okuyun diye:)


WORLD SHALL TREMBLE!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...