Sam Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Redeagle said: Ben bunu yazsam oyunun izometrik mass effect olmasını bekleyen 100 kişi aksini yazacak. Yapımcılar işi batırırsa en büyük umut gerçekten x-com oynamış birilerinin oyunu modlayabilmesi. yok öyle bir kitle forumunda, bu oyunu duyan bütün fanatikler geldi. anketlerde gene eziyoruz %90-%10 filan. gidin yazın birşeyler cidden. özellikle şu TU ve ammo konusunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Olabilir o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 ben hiç oynamadım bunu ya kötü hissediorm kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 enemy unknown (ilkinin ismi de bu) ya da apocalypse oyna terror from deep biraz gözlere zararlı. ben de apocalypse oynamamıştım onu oynayayım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Redeagle said: Olabilir o zaman. yaz yaz mutlaka yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 ya oyna dıosun da eskı oyunları acınca bı husran oluom ben. gerçi homeworld 2 yı kurdum sevdim oynuorm, bak evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 grafiklerin eski olması rahatsız etmezse oyna. yani oynanamayacak kadar kötü grafik eşiğinin üstünde kesinlikle hatta bence eğlenceli grafikleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 ben de apocalypse i tekrar oyniycam. 10 gün hiçbir işim gücüm yok. belki bu sefer bitiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 mouse sensitivity berbatmış ve ayarı da yok sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 dosboxtan calıstırıyosun dimi? burda p.s. The mouse will go at a very slow speed for some reason so set your mouse speed to max in the windows control panel. demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 yok normal xpde calıstırıyorum. onu da gordum de. o bildigin denemeden sallamıs. windowsda maximuma getirdim yine de işkence gibi. mouse2kv falan bişiler falan da denedim de neyse biraz idare edicem artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 win7de steam versiyonunda bi sıkıntı yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 bilmiyorum bende steamden çektiğim gibi dosboxla geliyor. hatırlıyorum uğraştırıyodu bişiylerle ama naaptım ettim bilmiyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 dosboxla gelen steam versiyonunda mouse fln hepsi normal, yalnız bu windows versiyonu değil tabi (popper resimli launcherı/installerı mı ne var onun) bide..köşeyi döndüm 3 multiworm :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 steam versiyonunda sorun yoktu da 2xsai yapın scaler ayarını, yoksa grafikler çekilir değil, 320x200 filan. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 o ayar nasıl yapılıyo ben bulamadım hiç. mouse sorununu da cozdum. adamlarımın ustune kosan popperlarla ugrasıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 grenade tek dostun (real time oynuyosan geçmiş olsun.. popper gibisi yok) conf dosyasında scalerı arat.. zaten uzun uzun commentle anlatmışlar her ayarı, anlamasanda altı üstü scaler=2xsai ye çevircen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 sid meier röportajı julian gollop (x-com'un yaratıcısı) röportajı said: I think the game that really made a big impact for me was Valkyria Chronicles, for sure. valkyria chronicles heyt be, o oyunun da kıymeti bilinmedi. :( bravo gollop! said: In fact, I'd say Pokemon is very similar in many ways to X-COM when you think about it - you recruit your squads, you have lots of choice over where you go and what you fight, though the story is ultimately linear. And it has a strategic meta-game to it as well as a tactical one. It's an involving and complex game. bu da viktor'a gelsin. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 keske demeseymis oyle, pokemonu cizgi film oyunu sanan cahil cuhela horde ile ugrasmak zorunda kalicak simdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 said: In fact, I'd say Pokemon is very similar in many ways to X-COM when you think about it - you recruit your squads, you have lots of choice over where you go and what you fight, though the story is ultimately linear. Gerçi bu şekilde değerlendireceksek şuraya kadar dragon age ve mass effect gibi oyunlarla da pokemon aynı kalıyor :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 pokemona hakaret bunalri bri tutmak adsfsfda yuzlerce ayrtaik binlerce farkli ability kombinasyonunun getirdigi sinirsiz kisisellersitmr vs 2 si DLC ile satilan 8 adet abilityleri sabit karakter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 game informer xcom: eu hub (şimdiye kadar çıkan bütün makale ve röportajlara link, tonla yeni şey çıktı ve TU olayını da konuştular lead designer'la) http://www.gameinformer.com/resized-image.ashx/__size/610x0/__key/CommunityServer-Blogs-Components-WeblogFiles/00-00-00-00-09/6278.gi_5F00_triplecombo00016.jpg tactical battle walkthrough 1 (ability gibi çalışan cd'li roket ftl) http://www.gameinformer.com/resized-image.ashx/__size/610x0/__key/CommunityServer-Blogs-Components-WeblogFiles/00-00-00-00-09/8080.gi_5F00_flanking00007.jpg tactical battle walkthrough 2 (arabanın camlarının parçalanması 10 numara olmuş) http://www.gameinformer.com/resized-image.ashx/__size/610x0/__key/CommunityServer-Blogs-Components-WeblogFiles/00-00-00-00-09/4857.gi_5F00_flanking00014.jpg 2k xcom: eu forumuna başka yazan var mı buradan? takışıyorum bazılarıyla da friendly fire olmasın. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 ekrana bakıyorum hala AP yok lanet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 leaddesigner'la 18dk'lik röportaj var, "TU'yu denedik alpha'da ama uygun bulmadık" filan diyor. izleyin kesin jake solomon röportajını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 modlanabilir olsun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar