Esh Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 ben dostaki xcom u unutum bile. bunu alsam hiç xcom oynamamış biri olarak üzerimde eğreti durur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 durmaz, hatta daha iyi. eski oyunu hatırlamamak daha iyi bunu oynarken. ama kendi başına iyi bir oyun sayılır. neyse çevirdim durumu enginarları toplayıp uydu çıkarmaya başlayınca ama yine para yetmiyor heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 oyunun 13gb olacagini soyleseydiniz almazdım abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 aldıysanız steam grubu pxcom'a da girin. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 12.9 bende tftd den beri adam gibi xcom oynamamış biri olarak akıcam bu akşam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 cambazct said: aktiftablet said: valla ben tum research'leri tamamladim tum gemiler uretilebilir durumda plasma cannon'lu firestorm interceptorlarla tespit edilen tum ufolarin alayina gidiyorum ama onlardandan da sansima e-115 cikarsa artik, plasmalar ayici gibi vurup ufonun cogunu havada mundar ediyolar, mevcut 4 tane us var ve her ay excellent rating'le bitiriyorum ama hep -4M -5M icerdeyim aylik gider bitiriyo beni... uzaylilardan coktugum fazla heavy plasmalari bombalari fln satiyorumda anca oyle dengeliyorum durumu ben Abi, en kolayda oynuyorum, dediğin gibi plasma cannonlu firestormlarla intercept ediyorum, large'ları düşürüyorum, verylargelar riskli, bazen firestorma bi koyuyo ölmek üzereyken kaçırıyorum firestormu. Nası iş_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Bende bir sakatlik mi oldu yoksa normal bir durum mu; Daha 1 saatlik gameplayin ardindan africa da ki main base ship e baskina gonderdi beni. Canim cikti adam kaybetmeden bitirecem diye. 1 saatlik gameplayin 30 dakkaya yakinida tutorial di. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 normal durum. developerların oyun hakkındaki en çok verdikleri bilgi "adam kaybediyorsunuz, adam kaybedeceksiniz, adam kaybettik" idi. oyunu oynarken sürekli adam kaybetmen anormal değil o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Yok yav bildigin dev gibi base ship di, daha oyunun basi. Adam kaybetmek degil di kasit ettigim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 büyük gemiler başlarda da geliyor evet ama sonra küçük gemilere geri döndü bende de. hoş gerçi hala vanilla uçakları vanilla silahlarla kullanıyorum, sadece bir gemi kaçırdım. ayda bir gemi filan tespit ediyorum herhalde :p iki kıtada uydularım var ama sadece, afrika tümden gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 aktiftablet said: plasmalar very large menzilinden daha uzun vuruyo, ben indiriyorum hasar almadan ya da yanlis biliyorum bi yeniden deniyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Oyunu çok sevdim. Biraz değiştirilmiş olsa da bana eski UFO tadını verdi. Dün 15 saat başından kalkmadan oynamışım. Üssümü Avrupada kurdum ve Amerikaya uydu attım +180$ gibi çok yüksek aylık ödediği için. 3. aydayım Alien base çıktı ama basmak yemiyor şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 konusu ne bu oynun sımdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Uzaylılar dünyaya saldırıyor. Sende XCOM adında bütün dünya devletlerin finanse ettiği bir kuruluşu yönetiyorsun. Uzaylı saldırılarına müdahale ediyorsun. Bu arada uzaylılardan elde ettiklerini araştırıp kendi çıkarların doğrultusunda üretiyorsun. Missionlarda başarı ve müdahele durumuna göre devletler desteklerini geri çekebiliyor. Kısacası kendini geçindirip dünyayı savunuyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Suark baslamis yine asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 oyuna yeni başlayanlara iki çok önemli tavsiye: - laboratuar yapmayın sakın. - görev seçerken enginar veren görev almaya çalışın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 lab yapmadan ar-ge nasıl oluyo ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 oluyor işte maalesef. :( hatta workshop olmadan da eşya yapılıyor ama enginar ve eşya indirimi bonusu için workshop önemli. achi almak için lab kurdum sonra load ettim heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 oyunda türkiye olsa itüden odtuden toplardık hırkalı gozluklu top sakallı muhendisleri abi. beleşe calıştırırdık amerikan firmasında staj ayağına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 hatırlatma ya, suudlar bile var türkler yok oyunda. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Simdi bir map geldi urban abduction, hastasi oldum, binalarin tepesinde generate etmis mekani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Dengesiz said: Uzaylılar dünyaya saldırıyor. Sende XCOM adında bütün dünya devletlerin finanse ettiği bir kuruluşu yönetiyorsun. Uzaylı saldırılarına müdahale ediyorsun. Bu arada uzaylılardan elde ettiklerini araştırıp kendi çıkarların doğrultusunda üretiyorsun. Missionlarda başarı ve müdahele durumuna göre devletler desteklerini geri çekebiliyor. Kısacası kendini geçindirip dünyayı savunuyorsun. teşekkürler dreagloth said: Suark baslamis yine asdas hıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Esh said: lab yapmadan ar-ge nasıl oluyo ki? Sam said: hatta workshop olmadan da eşya yapılıyor beklentim daha ne kadar duser bilmiyorum. o ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 şimdi esasen onun nedeni şu: üssün yukarısında bizim dokunamadığımız bir lab ve bir atölye var. bunlara ek inşa edebiliyoruz sadece, onlar da çeşitli bonus ekliyor sadece. ama siz bana güvenin, lab yapmayın workshop yapın. ben de başkasına güvendim, haklı çıktı adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 iste turkiyenin ilerlemesinin onundeki engel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar