aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 normal ile clasic'in battlescape'i aynıymış yazana göre, sadece geoscape kastırıyormuş biraz daha, researchler vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Ardeth said: aktiftablet said: Aslında tek base olması daha mantıklı, daha yönetilir birşey, eski xcomda da bütün baselerin birbirinin kopyası olabiliyo en fazla. niye lan ben rp yapıyodum biri science base oluyodu diğeri hangar base diğeri engineering base falan. tabi çok efektif bir sistem değil ama gerekli defansları kurduğun zaman çok sorun değil zaten uzmanlasmıyan baselere lojsitik sorunu gelmesi lazım bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 2 dolar daha ucuz olsaydı keşke ya, kartta o kadar para kalmış lol, haftaya alırım inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Greenman de hala %25 indirim var butun oyunlarda, steamden baya ucuza geliyor halen. promo code: GMG25-EVFWS-4Z4ZN gmg iks kom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 aktiftablet said: science&engineering base olabilir de hangar base ne abi? Esas savunma yaptığın baselerin belli başlı ne olması gerektiği zaten. zevkine işte bir hangar dolusu uçak. diğer baselerde de 1 tane hangar oluyordu en az ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 aktiftablet said: normal ile clasic'in battlescape'i aynıymış yazana göre, sadece geoscape kastırıyormuş biraz daha, researchler vs.. ı-ıh değil, normalde alyenler geri kaçıyormuş aynı anda çok fazla düşmanla dövüşmemen için. klasikte direkt abanıyorlarmış acımadan. bir de hp farkı var tabii. Norak said: 2 dolar daha ucuz olsaydı keşke ya, kartta o kadar para kalmış lol, haftaya alırım inş. gmg'den al mono'nun yazdığı, pre-order dlc'yi kaçırma 2$ için. rengi ayarlanamayan zırhlar tatsız olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 mono said: Greenman de hala %25 indirim var butun oyunlarda, steamden baya ucuza geliyor halen. promo code: GMG25-EVFWS-4Z4ZN gmg iks kom invalid dedi bühühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Sam said: aktiftablet said: normal ile clasic'in battlescape'i aynıymış yazana göre, sadece geoscape kastırıyormuş biraz daha, researchler vs.. ı-ıh değil, normalde alyenler geri kaçıyormuş aynı anda çok fazla düşmanla dövüşmemen için. klasikte direkt abanıyorlarmış acımadan. bir de hp farkı var tabii. Norak said: 2 dolar daha ucuz olsaydı keşke ya, kartta o kadar para kalmış lol, haftaya alırım inş. gmg'den al mono'nun yazdığı, pre-order dlc'yi kaçırma 2$ için. rengi ayarlanamayan zırhlar tatsız olur. abanma geoscape'te oluyo gibi anladım ben, gerçi yanlış anlamış olabilirim hızlıca bakmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 geoscape'te de şöyle oluyor, panic arttıran saldırıları stratejik kullanıyor rastgele saldırmak yerine. düşünerek savunma yapmazsanız game over'a kadar yolu var yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 oyun için paticik grubu kurdum steam'de, herkes katılırsa multiplayer maçlarını rahat organize ederiz. buyrun: PXCOM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 bu oyunuda mı easy de oynıcaksın sam? patiyle maç yapmak ne oluyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 wat? mp var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Ben katildim. DL de ettim oyunu. Bekliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 pre-load dosyaları nerede bilen varmı. Pre-load'ı haftasonu şiketteki bilgisyardan indirdim pazartesi laptop'a atarım diye fakat bulamıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 steamapps içinde yokmu tempte felan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 steamapps'da yada herhangi başka bir steam klasöründe yok user klasörlerinede baktım orada da yok bütün hdd yi "xcom" x-com" "enemy" diye arattım oradan da bir sonuç çıkmadı :) sağlam saklamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Ben de deniyorum preload u işten eve getirmeyi arada, daha başarılı olamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Preload dosyalarinin yeri: C:Program Files(x86)Steamdepotcache Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Komutan said: Preload dosyalarinin yeri: C:Program Files(x86)Steamdepotcache evet burdaymış tabi ne bir isim yada başka bir benzerlik var "200511_depotcache_1" 12gb uzunlugunda ve bir kaç ufak .csd .csm uzantlı dosyalar yardım için teşşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 base sistemi ve interception kısmı biraz zayıf olmuş demiş ilk reviewlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 bu gece vpn'le unlock etsem mi diyorum ama BAN riskinden emin olamadım. erken unlock için vpn kullanan kimsenin "banlandım" dediğini göremedim gerçi. kimsenin fikri/bilgisi var mı bu konuda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Cok kisa bir zaman once (yazin sonlarinda olmali) tekrar user agreement onayladik. Ondaki bir madde vpn ve proxy kullanimi ile kendi bulundugu bolge disinda islem yapanlara yaptirim uygulanacagini soyluyordu. Ondan oncesi icin sikinti yoktu ama bundan sonra boyle bi mevzu olasi. edit: "Subscriber agreement" said: You agree that you will not use IP proxying or other methods to disguise the place of your residence, whether to circumvent geographical restrictions on game content, to purchase at pricing not applicable to your geography, or for any other purpose. If you do this, we may terminate your access to your Account. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 evet onu gördüm ama vpn ile region'da satılmayan/ucuza satılan oyun almak harici banlanma görülmediğini söylemiş herkes. neyse artık olmazsa beklerim 3 gün daha, achi'leri kaçırmayı istemiyorum zaten. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 sam zamanda yolculugu zorluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 zorluk seviyeleri detayları: said: Easy: 1. Base global panic starts at 0 2. Most alien activity only raises panic by 1 in left unchecked 3. Your soldiers have 1 bonus hitpoint 4. Aliens are dumber, and there aren't as many of them 5. Soldiers cost $10 Normal: 1. Base global panic starts at 0 2. Most minor alien activity raises panic by 1 in left unchecked with some events doing up to 3 3. Your soldiers have no bonus hitpoints 4. Aliens have their AI mostly unshackled 5. Soldiers cost $10 Classic: 1. Base global panic starts at 8 (1 per location) 2. If unchecked alien activity causes at least 1 panic, but will often cause 2 or 3 3. Your soldiers have -1 hitpoint 4. All aliens receive bonuses hit hitpoints, accuracy, critical change and / or damage. 5. Alien AI is unshackled 6. You receive no officer training school 7. There are even more aliens per map 8. Soldiers cost $15 Impossible: 1. Base global panic starts at 16 (2 per location) 2. If unchecked alien activity causes at least 2 panic, but will often cause even more 3. Your soldiers have -2 hitpoints 4. All aliens receive bonuses hit hitpoints, accuracy, critical change and / or damage. 5. Alien AI is unshackled 6. You receive no officer training school 7. There are even more aliens per map 8. Soldiers cost $15 bu arada gmg yeni voucher yayınlamış %25 indirim, hala pre-order mümkün sanırım 12'sine kadar dlc ve civ 5 için. ben de vpn deniyorum, (kuruyor oyunu şu an) hakkınızı helal edin. :( evet uykum var ama başladım. gaben ben ettim sen etme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar