Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

XCOM: Enemy Unknown

Sam

Öne çıkan mesajlar

oyunun eski fanlerinin beklentilerini yanlış yönlendirdiler biraz. röportajlarda falan "biz de o oyunu oynadık ve fanlerinin ne hisettiğini biliyoruz ona sadık kalmak istiyoruz" falan gibi bişeyler deyince eskilerine daha benzer bişey çıkacağı izlenime kapılmıştım ben. şimdi bakınca videolara falan alakasız duruyor baya ama eğlenceliğine iyi bir oyun olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

20gb diyorlar ama onun yarısı video olacak herhalde, demoda bile advisor konuşacak diye in-game motorla kare kare blok blok videoya çekmişlerdi ki şu oyunlarda en sinir olduğum şey. mass effect'ler ve max payne 3 de şişmişti o yüzden. skyrim mis gibi 5gb devasa dünya, neredeyse sıfır video. örnek alsalar keşke biraz.

yalnız demoyu oynayan rock paper shotgun filan oyunla ilgili yeterli fikir vermiyor, kararınızı etkilemesin demiş. hakları var, böyle kötü demo resmen satışları baltalar.
Sosyal ağlarda paylaş

data mining'le demodan tonla bilgi çıkardı millet, şu seçenekler sanırım bir kere bitirdikten sonra unlock oluyormuş. umarım baştan açıktır:

second wave options

The Second Wave: Advanced Gameplay Options
Note: These gameplay options will significantly increase the challenge of the game!

[eGO_CritOnFlank]=Absolutely Critical
[eGO_CritOnFlank]=A flanking shot will guarantee a critical hit.

[eGO_DecliningFunding]=War Weariness
[eGO_DecliningFunding]=Overall funding levels drop inexorably with every month that passes.

[eGO_DegradingElerium]=E-115
[eGO_DegradingElerium]=Elerium stores will degrade over time.

[eGO_EscalatingSatelliteCosts]=Diminishing Returns
[eGO_EscalatingSatelliteCosts]=The cost of satellites increases with every one that is built.

[eGO_InterrogateForPsi]=The Greater Good
[eGO_InterrogateForPsi]=The secret of psionics can only be learned by interrogating a psionic alien.

[eGO_LoseGearOnDeath]=Total Loss
[eGO_LoseGearOnDeath]=Lose all gear from soldiers who die in combat.

[eGO_Marathon]=Marathon
[eGO_Marathon]=The game takes considerably longer to complete.

[eGO_MoreAbductionSites]=The Blitz
[eGO_MoreAbductionSites]=The aliens will target a larger number of cities every time they launch an abduction attack.

[eGO_MorePower]=Alternate Sources
[eGO_MorePower]=The power requirements of all facilities are increased.

[eGO_PanicAffectsFunding]=A country will offer less funding as its panic increases.
[eGO_PanicAffectsFunding]=Results Driven

[eGO_RandomDamage]=Damage Roulette
[eGO_RandomDamage]=Weapons have a much wider range of damage.

[eGO_RandomFunding]=New Economy
[eGO_RandomFunding]=The funding offered by individual council members is randomized.

[eGO_RandomRookieStats]=Not Created Equally
[eGO_RandomRookieStats]=Rookies will have random starting stats.

[eGO_RandomStatProgression]=Hidden Potential
[eGO_RandomStatProgression]=As a soldier is promoted, their stats will increase randomly.

[eGO_UltraRarePsionics]=More Than Human
[eGO_UltraRarePsionics]=The psionic gift is extremely rare.

[eGO_VariableAbductionRewards]=High Stakes
[eGO_VariableAbductionRewards]=The rewards granted for stopping alien abductions are randomized.

[eGO_WoundsAffectStats]=Red Fog
[eGO_WoundsAffectStats]=Any wounds taken in combat will degrade a soldier's stats for that mission.

item'lar, üs binaları, askerlerin lvl up'ta aldığı bonuslar vs'yi içeren bilgiler (spoiler niteliği taşır)
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

data mining'le demodan tonla bilgi çıkardı millet, şu seçenekler sanırım bir kere bitirdikten sonra unlock oluyormuş. umarım baştan açıktır:

Sam demoyu çekmedim,nasıl duruyor oyun ¿ Eskisinin üstüne gölge düşürecekse oynamayım.Remake ler canımı sıkmaya başladı.
Sosyal ağlarda paylaş

valla kesin konuşmak zor çünkü resmi forumunda millet isa'nın ikinci gelişi niyetine tapınıyor bir aydır. her oynayan aynı fikirde olmayabilir. ama bence fazla özellik çıkardılar sadeleştirelim derken. yine de kendim alıyorum şahsen.

ufo extraterrestrials 2 çıkabilirse (şüphem var) orijinale daha sadık bir oyun olabilir ama prodüksiyon değerleri bunun gibi olmayacak ve multi de olmayacak. xenonauts için de çekincem var.

eskisinin daha sade hali gibi düşünüp oynarsanız xcom eu tatmin edecektir ama sanırım. eskisini hiç düşünmeden oynarsanız veya bilmiyorsanız, tek başına gayet sağlam bir oyun olacak gibi.
aktiftablet said:

50$a çıkmış fiyat. Oyun çıktıktan sonra ne kadar olucak?

gene 50$ olur yılbaşı indirimine dek. gmg indirimi zaten bizim gibi birkaç ülke içindi sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

Frostbite said:

benim anlamadığım eşşek kadar 5,8 gb indirdik sadece cük kadar 1 bölüm oynadık (gerizekalı muamelesi yapan tutoyu yok sayıyorum)
oyun tam sürümü ne kadar olacak acep düşünmek istemiyorum..

demoyu indirenler de hemen silmesin, birisi "klasör içeriğini oyunu yüklemeye başladığınızda downloading klasörü altındaki kendi klasörüne atıp verify integrity derseniz 6gb kara geçersiniz" demişti. deneyeceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

Sırf demonun tadına bakabilmek için steam'i tekrar kurdum librarydeki oyunlarımı görebiliyorum ama store da hiç bişey görünmüyor öle siyah ekran. Tarayıcıda da aynısı yükleyemiyor bir türlü neden olabilir bilgisi olan varmı. http://i.imgur.com/2saPn.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...