Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

trolltürk

Mach

Öne çıkan mesajlar

orjinallerini bilmeyen bir ton insan var. misal şuan bizim evde olan ve odamda Beşiktaş maçını izleyen 4 kişi. Onlar da az önce buraya yazdığımı görürken hee facebook'da da var bundan ara sıra çok komik şeyler çıkıyor diyorlar. Arada sırada dediklerine göre sürekli gülüyorlar bunlara.

E orjinallerini bilmeyince de komik gelebilir abi ne var bunda. Annemle babam da manyak gibi Umutsuz Ev Kadınları'nı izliyor mesela.
Sosyal ağlarda paylaş

Mr_Hand said:

topici açan yanlış anlamasın emek vermiş falan ama ota boka Türk kelimesini ekleyen zihniyetten bıktım ulan. Bu kadar mı ego sorunu olur bi millette yea. :/

Dogru diyorsunuzda google dan biri yabanci birseyin turkcesini ararken turk falan yaziyor sonuna dolayisiyla ust siralarda cikiyorsunuz. Aratilan kelimeleri bir gorseniz koparsiniz dolayisiyla turk kelimesi onem kazaniyor vesselam
Sosyal ağlarda paylaş

trolltürk ne ya kaşlarım birleşti gerilmekten, 7cihan.org gibi bir isim resmen. hele bir de troll bilimi diye bir sayfa var facebookta, 13 yaşında kuzenim bile kayıt olmuş çoluk çocuk gelmiş bana haha troll haha yao ming falan diyor hayattan soğudum. 9gag gördüğüm en başarısız şeylerden biriyken bu nedir. türkiyeye yaymayın böyle şeyleri, çok tehlikeli ya
Sosyal ağlarda paylaş

internet memeleri fazla mainstreamlikten kaşarlanıp sıkıcı bi hal almaya başlıyor yavaştan.
Ufak çocukların sayfalarında falan görürüz yakın zamanda. Zaten 9gag'e bile aşırı uyuz olmaya başladım.

Demek istediğim;
OLMAMIŞ
YAPMAYIN
LÜTFEN.
Sosyal ağlarda paylaş

Artariel said:

trolltürk ne ya kaşlarım birleşti gerilmekten, 7cihan.org gibi bir isim resmen. hele bir de troll bilimi diye bir sayfa var facebookta, 13 yaşında kuzenim bile kayıt olmuş çoluk çocuk gelmiş bana haha troll haha yao ming falan diyor hayattan soğudum. 9gag gördüğüm en başarısız şeylerden biriyken bu nedir. türkiyeye yaymayın böyle şeyleri, çok tehlikeli ya

Ahah al işte. Şimdi okudum bunu, 13 yaşa düşmüş bile.
Sosyal ağlarda paylaş

Mach said:

9gag güzelmiş daha yeni gördüm özgür içerik oluşturma konusunda yardım istedim zati, monte ismini değiştiririm, şuanda 41 post var sitede 39 tanesini boş kalmasın diye dışardan almıştım 2 tane ben çizdim kendim birşeyler çizmek ve farklı bir içerik hazırlamak için yardım istedim. Fikirleriniz benim için önemliydi sağolun dostlar. Kısa zamanda tasarımı da değişecem.

abi.. AHAHAHAH at yalanı, AT YALANI!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...