BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 webo'nun kırmızısı saçma olmuş. adam ayağa basmak için girmiyor ki orada. Alex onu her sezon en aşa 4-5 kere yapıyor daha 1 kere kırmızı gördü misal. Onda da demediğini bırakmadı taraftar da klüpte. Emre iyi çakmış yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 özeti tekrar izledim, engin'in tekmeyi yedikten sonraki yüz ifadesi çok fenaymış ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 mokoko said: http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=26833204 şunu videosu düşer umarım ya asfdsadfsaemre nin gollerine niye bu kadar kaymış lan asfgasfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Kırmızı Kart değil derken!ayak gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 elmander yapınca kesin kırmızı abi!!! Webo yapınca bence sarı olabilirdi.. ile olmuyo ne yazıkki. o kırmızıydı bu da kırmızı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 elmander pozisyonda kirmizi abi diyenler simdi agir demis ahah kiyamam. ucuz yirtmis semih de. http://www.facebook.com/photo.php?v=142722392508187 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Masquerade said: QQ Bu arada; http://im.haberturk.com/galeri/2012/01/03/411670/e5c59ba37eeeb9e8066a831a1db2777a_840.jpg Bu Gs maçına gelmiş bir trabzonspor taraftarı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Tam trabzonlu tipi var hakikatten ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 semihin ayağı öyle olabilir de adam kasıtlı olarak ayağı ezmeye gelmiyor. Yani ayağı kaldırdığında semih topa müdahaleye başlıyor. Aynı anda hamleye başlıyorlar. Webo topa daha uzaj olduğu için faul yapıyor. Elmander'in kinde topu alma ile filan alakası yoktu geçen maç ise. Bu maçta elmander'in pozisyonu filan varsa bilmiyorum. asıl doka'nın ki kırmızı. ne alakasız bir harekettir o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 doka'ya gösteremedi, sonra ilk fırsatta yapıştırdı kırmızı ibb'ye işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Şimdi izledim de maçı.... Hagi'ye şu maskelerden takıp emre çolak formasıyla oynatmışlar galiba. http://www.youtube.com/watch?v=uOmNYE9Hhhg http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=26833204 bu da şurda verilmiş, musa çözen diyorlar falan.....http://www2.gscimbom.com/futbol/gs10318-lig-tvnin-yonetmeninden-takimimiza-agir-kufurler-04-01-2012.html O değil de ilk gol cidden akıllara zarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 BiTcH_oFBaT said: semihin ayağı öyle olabilir de adam kasıtlı olarak ayağı ezmeye gelmiyor. Yani ayağı kaldırdığında semih topa müdahaleye başlıyor. Aynı anda hamleye başlıyorlar. Webo topa daha uzaj olduğu için faul yapıyor. Elmander'in kinde topu alma ile filan alakası yoktu geçen maç ise. Bu maçta elmander'in pozisyonu filan varsa bilmiyorum. asıl doka'nın ki kırmızı. ne alakasız bir harekettir o. Elmander'le bu adamın pozisyonu bayağı benziyor, hatta bunda kurtarma ihtimali daha fazla olmasına rağmen basıyor. Gerçi ben ikisinde de art niyet olmadığına ve kırmızıya gerek olmadığına inanıyorum ama Elmander'inki kırmızı bu değil demek hiç olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 guernica said: doka'ya gösteremedi, sonra ilk fırsatta yapıştırdı kırmızı ibb'ye işte. 2 pozisyonda kırmızı biri kasıtlı diğeri de pozisyon icabı ama kırmızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 demek istediğim hakemin veremediği kırmızının etkisi altında kalıp sarı kart verse öle çooook büyük yaygaranın kopmayacağı pozisyonda kırmızı vermesi. bana göre de ikisi de kırmızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 abaw beni ban açılmış. neyse maçtaydım ben baroşun o pozisyonunun ofsayt olduğunu görmek yan hakem için cok zordu. stadda kimse farkedemedi bile ki ben görmesi gereken yan hakemin tam arkasındaydım, baros önce ileri doğru koşuyor sonra kaleye doığru koşuyor biranda kafa karıştırıyor yani hakem açısında anlaşılması zor. webo'nun kırmızı doğru, bunun yavaşı hızlısı yok o hareket direk ayak kırabilir ve riskli hareket, baktın defans oyuncusu ayagına kayıyor zıpla gtsin kardeşim o taban kaldırmak ne demek? direk kırmızı karar doğru. yani onun kırmızı olmadıgını söyleyen adamla futbol tartışmamak gerekiyor. ben yedek klubulerein tam karşı tribünlerindeydim tam göremedim ama webo kart sonrası kendi klubesindeki su şişesini bizim klubeye fırlatıyo tekme atarak orda kopuyo kıyamet, yani öle dediler bende gördüm. bu takımı tatile sokmıcaksın abi, elmander engin hakan balta eboue cok şeydi böle, "tamam beyler geliyorum ya bekleyin off ya kim gidicek şimdi" gibi neyse emrenin ilk golü herşeye dfeğer ama :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 kırmızı kart için kasıt olması gerekmiyor yalniz,o düşünceden kurtulmanız gerek önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 DarKRideR said: maçı izlemedim de http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/396558_10150447145037027_169137317026_8870308_1188196311_n.jpg güldüm niyeyse asfds ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 İçeri doğru koşan adamın santimetrelerle ofsaytta olmasını büyütmek de çok iyiymiş. Biz ne çizgiler gördük "ligtv"nin de yamuk çektiği... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 nası bi santimetre bu ya :) adamın elini kolunu, vücudunu geçtim en yakın noktası olan ayaklar bile çizginin önünde. 1 metreden fazla geçmiştir yani çizgiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 ligtv ölçtü 80cm falan olması lazım yanlış hatırlamıyorsam, evet baya var ama 80cm diyince cm kalmış aklımda. Neyse anlatmak istediğim şu benim. Baros terse koşuyor önce,bir anlık ofsayt olsa da bir sonraki an bakınca hakem ofsayt olmadığını görebilir, 2 fotoğraf arasında 1 saniye yok bile muhtemelen. Tamamen pozisyondan bağımsız olarak bence zaten bu tarz pozisyonlarda hakem ofsayt çalmamalı. Kural farklı olmalı yani,sonuçta Baros'un şu pozisyonda aslında haksız elde ettiği bişey yok çünkü daha da geriye koşup öyle fırlıyor ama kural gereği ofsayt tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Ruud van Nistelrooy yapardı bunun kralını, Baros pek becerememiş ama Bjk'nin hakkını yediğimizi kabul ediyoruz. Off-side Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Ligtvnin çizdiği çizgi niye ibbli oyuncunun ayaklarının ön ucundan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Onunla da dalga geçildi zaten sosyal medyada özellikle, şaka gibiler =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 EricCantona said: ligtv ölçtü 80cm falan olması lazım yanlış hatırlamıyorsam, evet baya var ama 80cm diyince cm kalmış aklımda. Neyse anlatmak istediğim şu benim. Baros terse koşuyor önce,bir anlık ofsayt olsa da bir sonraki an bakınca hakem ofsayt olmadığını görebilir, 2 fotoğraf arasında 1 saniye yok bile muhtemelen. Tamamen pozisyondan bağımsız olarak bence zaten bu tarz pozisyonlarda hakem ofsayt çalmamalı. Kural farklı olmalı yani,sonuçta Baros'un şu pozisyonda aslında haksız elde ettiği bişey yok çünkü daha da geriye koşup öyle fırlıyor ama kural gereği ofsayt tabiki. baros'un çevikliği olay tamamen. hakemin işi de kolay değil zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 kazım da hakemin önünü kapatmış maç boyunca yaptıgı tek gs faydasına hareket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar