Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Galatasaray - İstanbul BŞB @03.01.2012 - 20.30

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

semihin ayağı öyle olabilir de adam kasıtlı olarak ayağı ezmeye gelmiyor. Yani ayağı kaldırdığında semih topa müdahaleye başlıyor. Aynı anda hamleye başlıyorlar. Webo topa daha uzaj olduğu için faul yapıyor. Elmander'in kinde topu alma ile filan alakası yoktu geçen maç ise. Bu maçta elmander'in pozisyonu filan varsa bilmiyorum.

asıl doka'nın ki kırmızı. ne alakasız bir harekettir o.
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi izledim de maçı.... Hagi'ye şu maskelerden takıp emre çolak formasıyla oynatmışlar galiba.

http://www.youtube.com/watch?v=uOmNYE9Hhhg

http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=26833204 bu da şurda verilmiş, musa çözen diyorlar falan.....http://www2.gscimbom.com/futbol/gs10318-lig-tvnin-yonetmeninden-takimimiza-agir-kufurler-04-01-2012.html

O değil de ilk gol cidden akıllara zarar.
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:

semihin ayağı öyle olabilir de adam kasıtlı olarak ayağı ezmeye gelmiyor. Yani ayağı kaldırdığında semih topa müdahaleye başlıyor. Aynı anda hamleye başlıyorlar. Webo topa daha uzaj olduğu için faul yapıyor. Elmander'in kinde topu alma ile filan alakası yoktu geçen maç ise. Bu maçta elmander'in pozisyonu filan varsa bilmiyorum.

asıl doka'nın ki kırmızı. ne alakasız bir harekettir o.

Elmander'le bu adamın pozisyonu bayağı benziyor, hatta bunda kurtarma ihtimali daha fazla olmasına rağmen basıyor. Gerçi ben ikisinde de art niyet olmadığına ve kırmızıya gerek olmadığına inanıyorum ama Elmander'inki kırmızı bu değil demek hiç olmamış.
Sosyal ağlarda paylaş

abaw beni ban açılmış.

neyse maçtaydım ben baroşun o pozisyonunun ofsayt olduğunu görmek yan hakem için cok zordu. stadda kimse farkedemedi bile ki ben görmesi gereken yan hakemin tam arkasındaydım, baros önce ileri doğru koşuyor sonra kaleye doığru koşuyor biranda kafa karıştırıyor yani hakem açısında anlaşılması zor.

webo'nun kırmızı doğru, bunun yavaşı hızlısı yok o hareket direk ayak kırabilir ve riskli hareket, baktın defans oyuncusu ayagına kayıyor zıpla gtsin kardeşim o taban kaldırmak ne demek? direk kırmızı karar doğru. yani onun kırmızı olmadıgını söyleyen adamla futbol tartışmamak gerekiyor.

ben yedek klubulerein tam karşı tribünlerindeydim tam göremedim ama webo kart sonrası kendi klubesindeki su şişesini bizim klubeye fırlatıyo tekme atarak orda kopuyo kıyamet, yani öle dediler bende gördüm.

bu takımı tatile sokmıcaksın abi, elmander engin hakan balta eboue cok şeydi böle, "tamam beyler geliyorum ya bekleyin off ya kim gidicek şimdi" gibi

neyse emrenin ilk golü herşeye dfeğer ama :F
Sosyal ağlarda paylaş

ligtv ölçtü 80cm falan olması lazım yanlış hatırlamıyorsam, evet baya var ama 80cm diyince cm kalmış aklımda.
Neyse anlatmak istediğim şu benim.

Baros terse koşuyor önce,bir anlık ofsayt olsa da bir sonraki an bakınca hakem ofsayt olmadığını görebilir, 2 fotoğraf arasında 1 saniye yok bile muhtemelen.

Tamamen pozisyondan bağımsız olarak bence zaten bu tarz pozisyonlarda hakem ofsayt çalmamalı. Kural farklı olmalı yani,sonuçta Baros'un şu pozisyonda aslında haksız elde ettiği bişey yok çünkü daha da geriye koşup öyle fırlıyor ama kural gereği ofsayt tabiki.

Sosyal ağlarda paylaş

EricCantona said:

ligtv ölçtü 80cm falan olması lazım yanlış hatırlamıyorsam, evet baya var ama 80cm diyince cm kalmış aklımda.
Neyse anlatmak istediğim şu benim.

Baros terse koşuyor önce,bir anlık ofsayt olsa da bir sonraki an bakınca hakem ofsayt olmadığını görebilir, 2 fotoğraf arasında 1 saniye yok bile muhtemelen.

Tamamen pozisyondan bağımsız olarak bence zaten bu tarz pozisyonlarda hakem ofsayt çalmamalı. Kural farklı olmalı yani,sonuçta Baros'un şu pozisyonda aslında haksız elde ettiği bişey yok çünkü daha da geriye koşup öyle fırlıyor ama kural gereği ofsayt tabiki.

baros'un çevikliği olay tamamen. hakemin işi de kolay değil zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...